Dear Diary #28

Afgelopen week deden we erg weinig. Ik zat nog steeds met een enorm zere pols die ik niet of nauwelijks gebruiken kon, op pad met een wilde peuter zag ik dus niet zo zitten. Op een enkel kort uitstapje na naar de supermarkt en een tof kledingwinkeltje hier in de buurt waren we dus vooral thuis! Kijk je mee?

MAANDAG
16Maandagochtend pak ik met pijn en moeite wat pakketjes in, met een zere rechterpols is dat verdomde lastig. Maar ik had kleertjes verkocht via Instagram die op de post moesten.

15Zodra Nim op bed ligt is het voor mij tijd om te lunchen! Geitenkaas met honing, heerlijk!

14We gaan even gauw heen en weer naar de supermarkt, maar Nim heeft door dat ik rozijntjes in mijn tas heb zitten. Om de paar minuten wil hij in mijn tas graaien om te kijken of ik er nog meer heb.

13In de middag hobbelt de kleine man lekker heen en weer in de tuin. Hier staart hij naar de moestuin!

11‘Daaaaaag’!

DINSDAG
10Dinsdag als Nim op bed ligt geniet ik weer van een lekkere lunch.

9Een toetje na de lunch? Kan toch?

4In de middag krijgt Nim zijn nieuwe kledingstuk aan dat we die ochtend samen met Oma zijn wezen kopen bij Pomme de Jus. De salopette van Gray Label!

8Daarna vertrekken we wederom naar de supermarkt om pakketjes weg te brengen. De zon schijnt heerlijk!

WOENSDAG
6Woensdag was het enorm slecht weer, dus ik besloot koekjes te bakken met Nim. Alleen had hij daar niet echt zin in, ik trof hem zo aan op de bank!

serving_3Maar het eindresultaat was leuk en lekker, hier lees je over het koekjesbak avontuur!

5Zodra Nim slaapt heb ik nog een fotoklus die op me wacht, he vervelend… heb ik voor de foto weer zo’n lekker toetje na de lunch nodig haha. Binnenkort zie je dus dit bordje lekkers voorbij komen ;).

DONDERDAG
3Donderdag avond gaan de mannen nog even naar de speeltuin zodat ik thuis nog wat foto’s kan maken. Met een zere pols is dat echt heel vervelend dus ik heb het verspreid over een paar dagen. Wel een geluk dat het ’s avonds nog zonnig en licht is!

VRIJDAG
1Time for Monkeytown op papadag!

ZATERDAG
4Na twee dagen werk heb ik toch weer ergere pijn in mijn pols. Ik kan van weekend dag ruilen op werk en ben plots vrij zaterdag. We hebben geen zin om brood te smeren thuis dus gaan bij de Bagels & Beans lunchen. Dat gaat er wel in!

2Eenmaal thuis gaat Nim naar bed en doet een flinke middagdut. En wij chillen op de bank met lekkers. Gedroogde watermeloen en Tony’s chocola met dropsmaak. Beste zaterdagmiddag besteding! ‘S avonds word er ook goed voor ons gezorgd, een barbecue bij mijn ouders thuis! Wat een geluk!

Zondag was fotoloos! Ik werkte en Kay en Nim hingen thuis en deden een boodschapje. Mag ook wel eens, zo’n fotoloze dag 😉

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest