Dear Diary #28

De dagen die het langst duren zijn de dagen vlak voor je vakantie. Oh oh oh wat had ik daar last van afgelopen week. Gelukkig had Nim al wel vakantie, en konden we samen weer even ‘ouderwets’ in onze pj’s blijven hangen in de ochtend. Nim deed lange dutjes in de middag, groeispurt? Vermoeidheid? Vakantiegevoel? Geen idee, maar hij zal het nodig hebben gehad! Kijk mee naar onze afgelopen week!

MAANDAG

Maandag, uitslapen en bankhangen! Zo fijn dat het weer even kan nu Nim vakantie heeft. De kleine man zat meteen in de vakantie flow en sliep 4,5uur in de middag…

Ik geef alle plantjes een voetenbadje om de beurten, en verplaats er een paar.

Schoon water voor de zonnebloemen.

Als Nim dan eindelijk weer uit bed komt, spelen we eem spelletje. Eigenlijk was het om mee te nemen op vakantie, maar hij wilde zo graag spelen… vooruit dan maar.

DINSDAG

Goedemorgen Dinsdag. We starten wederom langzaam op. En Nim haalt al z’n speelgoed overhoop… help…

Nog voor het middaguur duikt hij op de bank, eist dat ik erbij kom liggen en binnen 2 minuten slaapt hij weer. Beetje moe? Ik tuk even mee, en doe daarna huishoudelijke klusjes die zo min mogelijk herrie maken… toch even onhandig dat hij dan op de bank ligt te tukken.

En we spelen na het slapen weer met de blokjes van het spelletje. Je kan er ook dierenverblijven van bouwen vind Nim.

WOENSDAG

Het is alweer woensdag, we hebben nog geen stap buiten gezet de afgelopen 2 dagen en daar komt woensdag ook geen verandering in want het regent. Hard! Eerst maar een lekker ontbijtje nemen.

Eind van de middag is Kay thuis van werk, en zet de Wii spelcomputer weer eens neer. Bijna 2,5uur hebben de mannen samen lol. Nim kan er geen genoeg van krijgen, bowlen, tennissen en autoracen.

Moe aapje, tijd voor bed!

VRIJDAG

Donderdag werken we en is Nim een dagje bij Opa en Oma. Vrijdag regent het wederom keihard, maar ik heb een nieuwe regenjas van America Today dus ik blijf droog! Op naar het werk.

Als ik in de middag thuis kom, ligt er een pakje op me te wachten. Vakantie shoppings op het laatste moment.

Het is een tas voor Nim, toch die ene die ik nog op het oog had van Bobo Choses.

En een zwembroek voor Nim! Nu kunnen we echt op vakantie 😉

En daar gaat hij weer… Nog voor het avondeten ligt ‘ie opeens te tukken op de bank.

ZATERDAG

NOG 1 WERKDAG. En dan heb ook ik vakantie.. hopen dat de dag gauw om is haha. We starten langzaam op, filmpje op de iPad, koffie voor mama, en een hoop troep op de achtergrond die we gewoon even negeren.

De mannen zetten mij af bij werk, en gaan samen weer spelen en ontbijten bij Ver van Hier. En hebben een gezellige dag samen.

En ik start mijn vakantie met… migraine, alweer. Yay… not :(. Na werk duik ik gelijk op de bank, en na een hap eten duik ik in bed. Niet wat ik hoopte van de eerste vakantieuren. Gelukkig komt Nim me altijd knuffelen en kusjes brengen als ik zo op de bank lig <3 Gelukkig is het nu tijd voor drie weken relaxen!

ZONDAG

Zaterdag zijn we al vroeg op, en druk met inpakken. Nim zoekt buiten mieren.

We gaan nog even langs Opa en Nim besluit te gaan kleien… bovenop tafel…

De rest van de dag is erg saai, we pakken in en ik hang veel op de bank met hoofdpijn. Ik vergeet foto’s te maken vandaag en bedenk me dat pas als ik mijn diary af wil maken. Dus schiet er nog 1 van Nim die een warme douche neemt voor hij naar bedje gaat. Hij was boos, want hij wilde geen fris gewassen haren. Het leven van een 4-jarige… onnodig ingewikkeld af en toe als je het mij vraagt ;).

En dan nu….. DRIE WEKEN VAKANTIE OLÉ OLÉ.
Fijne nieuwe week!

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest