Dear Diary #28

Poeh wat duurt zo een laatste week lang voordat je eindelijk vakantie hebt! Maar het is zover, drie weken vakantie, drie weken met zijn drietjes, maar eerst nog even een terugblik op afgelopen week!

MAANDAG

14Nim heeft het weer moeilijk ’s nachts (dromen, hoesten, gillen…), wat resulteert in gebroken nachten. Vermoeiend als je zelf ook nog steeds niet lekker bent. In de ochtend staat hij op alsof er niets gebeurd is in de nachts, helaas heb ik dat nou niet echt haha. We hielden dus pyjama dag besloten we meteen in de ochtend al. En bellen blazen in de tuin om 8 uur ’s morgens, ook dat kan op maandag haha.

1Ik haal 2 stengels hyacinten in bloei uit de tuin, een takje kamperfoelie en een takje van de spirea. Hop in een vaasje, en een grappige tekst ernaast op de lightbox. Maandag dingen…

13Nutella van brood af snoepen, wie doet dat niet? 😉

DINSDAG

12Goedemorgen, wij hangen op de bank, kijken filmpjes, en doen het rustig aan (nouja, ik dan… Nim is een stuiterbal zoals altijd).

11Ahhh een grote bende in huis, als een wervelwind ging hij alle speelgoed opbergers af om ze leeg te kieperen :(. 3x raden wie dit op kon ruimen…

10Food! Nog altijd favoriet.

9Vriendin Lisanne is onderweg naar ons, en het regent echt onwijs hard… oei!

WOENSDAG

8Slechte nachten met een wakker kind, we blijven gewoon weer thuis vandaag… Ik snack in de middag appelchips. Deze zijn zo lekker! Ze komen bij de Action vandaan. Ze hebben nog perzik, peer, en aardbei.. Doen als je ze ziet liggen!

7Ik werk een boel wasgoed weg, ruim op in huis en Nim vind het allemaal maar niks, die wil ‘same pele mama?’. Dus we ploffen aan het eind van de middag samen op het grote bed, dat vind hij altijd geweldig.

6Als Kay thuis komt, maken we samen wat lekkers te eten klaar. Smullen was het!

VRIJDAG

5Donderdag en vrijdag is Nim bij Opa en Oma en heeft er gelogeerd, gezellig! En wij even een nacht met slaap… Ook word er gewerkt, en ik trakteer op de chocolade truffeltaart van Dudok. Serieus de allerlekkerste chocolade taart die ik ken!
Ik trakteerde omdat ik bijna jarig ben, maar ook omdat we hebben gehoord dat de financiering voor ons nieuwe huis een akkoord op is gegeven door de bank, en onze koper heeft na de drie dagen bedenktijd na het tekenen van het voorlopig koopcontact niets laten horen. Dat houd in dat het verkocht is, want de koper wilde geen voorbehoud van financiering… Dik verdiend dus een puntje taart voor iedereen die zo meegeleefd, gehoopt en geduimd heeft de afgelopen weken :).

ZATERDAG

2Ik vertrek naar werk, en Kay gaat met Nim naar de kapper en daarna gaan ze naar ons favoriete cafeetje/winkeltje in Rotterdam: Ver van Hier. Altijd heel erg leuk spelen voor kids!

ZONDAG

4VAKANTIE! Lui op de bank… that’s all.

3Oh en de mannen gaan naar Finding Dory samen, bioscoop bezoekjes zijn echt hun ding.

En dan nu… drie weken vakantie, rust, en leuke dingen! Much needed!
Fijne week!!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest