Dear Diary #27

Wat was het warm afgelopen week! We speelden dus veel met water, aten ijsjes en hingen op de bank  om uit te puffen. Onze weekend planning viel wat in duigen maar gelukkig hebben we dat opgelost met een lekkere home made hamburger. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw verder voor de foto’s…

MAANDAG
20Maandagochtend probeer ik me aan te kleden terwijl deze boef mijn aandacht wil. Op bed springen, met kussens gooien en kiekeboe spelen.

19Nadat we beide klaar waren vertrokken we op de fiets naar een speeltuintje voor een mini playdate. Dat was gezellig!

18In onze tuin staan een heleboel plantjes, struikjes en boompjes. Ik deed een klein rondje om te kijken hoe alles ervoor stond en deze aalbesjes hingen er prachtig bij. Ze smaken ook heel lekker!

17Een zee van paarse bloemen, prachtig toch?!

DINSDAG
12Dinsdag was ik werken, op zich niet heel verkeerd met die warmte want ik stond de hele dag in de airco ;). Ik miste nog wat groens op de foto’s die ik had gemaakt voor de Challenge dus nam ik een sierasperge mee voor op mijn bureau. Stukken beter!

WOENSDAG
16Woensdagochtend is het al vroeg erg warm, we gaan gauw naar de supermarkt zodat dat in de middag niet hoeft. Maareh eerst is het tijd voor een selfie 😉

15Na de boodschapjes thuis te hebben gebracht gaan we weer naar de fontein hier vlakbij. Verkoeling! Ook komen we Suzanne van Suzyb.nu tegen bij de fontein. Altijd leuk om zomaar opeens iemand tegen te komen die je van Instagram kent!

13In de middag komt er een vriendin gezellig langs en liggen we te puffen en zweten op de bank. Wat is het heet! Nim hield het buiten ook voor gezien en kroop in zijn luier op de bank met de IPad.

12Ik maakte pizza met zo’n zelf maak pakket, de lekkerste als je het mij vraagt!

11Oh oh, very very happy mail kwam er woensdag. Namelijk dit geweldige bolletjeskleed!

10Voor het naar bed gaan hobbelt Nim nog even buiten rond. Het was een lange en warme maar leuke woensdag!

DONDERDAG
8Time for work! Ik ging in mijn pauze een lekker sapje halen en kon een koek erbij niet laten. Yum!

7Ik ben net ietsje eerder thuis dan Kay en Nim, de kleine man is altijd mega happy als hij zijn mama ziet! En dat ziet er dan dus zo uit haha. (oh en nee, dat is niet ons huis die te koop staat)

VRIJDAG
6Vrijdagochtend word ik wakker met een vreselijk zere pols, bewegen is onmogelijk zonder enorm veel pijn te hebben. Ik moest toch naar werk toe en eenmaal daar voor vervanging gezorgd. Op naar de fysio. Het is waarschijnlijk een ontstoken spier/pees in mijn pols, ze wikkelt mijn pols in om het zo rust te geven. Ik lig de rest van de dag op de bank maar ’s avonds halen we nog even een ijsje, tegen de pijn zullen we maar zeggen ;).

ZATERDAG
5Voor zaterdag was het warmste weer afgegeven. We staan dus vroeg op om een paar laatste boodschapjes te halen! Uiteraard weer in de bekende lift een foto maken van ons drieen!

4Uiteindelijk viel de hitte ons reuze mee, we hebben zin om even ergens wat te drinken en belanden bij ‘Uit Je Eigen Stad’. Ik deed een poging Nim in te smeren, ik kan je vertellen dat dat met een zere pols en niet meewerkend kind bijna onmogelijk is.

1Waarom in de zandbak spelen als dat ook aan tafel kan?

ZONDAG
3Zondagochtend ontbijt op de bank! Met brood wat we bij Uit Je Eigen Stad kochten zaterdagmiddag.

21Na Nim zijn dutje gaan we met de metro, het moment dat het begint te waaien en de metro er bijna aan komt vind Nim te gek!

22Na een mega kort en teleurstellend bezoekje aan de Swanmarket (het weer sloeg plots om, windstoten en regen!) besluiten we thuis maar een lekkere burger te maken! We kijken een serie via Netflix en hangen op de bank de rest van de avond.

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest