Dear Diary #27

Afgelopen week was voor Nim alweer de laatste schoolweek! Eindelijk heeft hij nu vakantie, en kunnen we weer even genieten van lange pyjama ochtenden zonder haast. Ik kijk er nu al naar uit! Maar eerst nog even terug naar afgelopen week, ik had de pech om 3 lange dagen met hoofdpijn en migraine op bed en op de bank te liggen… flink balen was dat. Gelukkig was Nim extra lief voor me, en werkte Kay woensdag thuis zodat ik wat kon bijslapen. Verder werd er gewerkt natuurlijk, en in het weekend was het tijd voor vakantie voorbereidingen! We gingen shoppen, maakten weer een lekkere tocht met de bakfiets, en genoten van de zon. Kijk mee naar onze week 27!

MAANDAG

Goedemorgen maandag. Het is net 7.00 geweest, en dit mannetje ligt nog diep in slaap. Maar, hij moet naar school, dus ik moet het wakker maken. Altijd rot om te doen vind ik.

Ik ben opgestaan met zware hoofdpijn, bah! Nadat ik Nim naar school heb gebracht, doe ik gauw een boodschapje halen en fiets ik via de dijk naar huis. Een fijne rit altijd langs mooie, grote, en kleine schattige huizen en tuinen.

Tijd voor ontbijt.

Na alleen maar plat te hebben gelegen, is het alweer tijd om Nim van school te halen. En mijn tas, ik ben er zo blij mee <3

Thuis duiken we samen de bank op onder een dekentje. Ik zet de allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars aan op Netflix, maar heb teveel hoofdpijn om te blijven kijken. En zodra Kay thuis is van werk, eten we wat en ga ik direct naar bed… de hoofdpijn is migraine geworden helaas.

DINSDAG

Dinsdag… Ik heb krap 2,5 a 3 uur geslapen. De pijn in mijn hoofd ging maar niet weg en ik kwam maar niet in slaap erdoor. Het is een werkdag, en ik ga toch richting werk ondanks de hoofdpijn. Maar eenmaal op werk voel ik de migraine alweer opkomen, en ik kan gelukkig meteen terug naar huis, terug in bed. Wat een ***dag.

WOENSDAG

Ik heb wat kunnen slapen, en de hoofdpijn is minder pijnlijk woensdag ochtend. Nim wil van zijn gespaarde centjes heel graag een walvis van Schleich kopen, dus fietsen we naar de speelgoedwinkel op het Alexandrium samen. Een tochtje van 20 minuutjes, lekker in de zon. Als we bijna thuis zijn, staat de brug open. Dat vond hij machtig mooi hoor!

Zo, de bank op. De hoofdpijn slaat weer toe. Kay werkt thuis vandaag, dus ik doe een dutje terwijl hij Nim in de gaten houd.

Als ik wakker word, duikt Nim de bank op en valt in slaap. Ik hang in de tuin de hangstoel op, en stop er een bontje in. Relaxen, chillen, rusten…

De schommel dient niet alleen als schommel maar ook als tafeltje, en voetensteun, superhandig!

VRIJDAG

Donderdag is weer een werkdag, en ik voel me weer helemaal ok. Hetzelfde voor vrijdag. Nim mag vrijdag verkleed naar school binnen het thema ‘landen’. Hij werd een simpele Fransman, gezien ik wat laat was met regelen van verkleedkleding.. Een streepjes shirtje van MIO&CO (nu in de sale op de webshop!), een zwarte jeans, een rood sjaaltje, en een snorretje van eyeliner. Op naar de laatste schooldag vol spelletjes, pannenkoeken en fun!

ZATERDAG

Zaterdag ochtend gaat Kay met Nim even naar de kapper. Stukje korter, en geen haar meer voor de oren en ogen!

En dan is het shopping tijd. We hebben nog wat vakantie spulletjes nodig. Terwijl ik bij H&M Home naar strandhanddoeken zoek, speelt Nim in de speelhoek op de kinderafdeling, en chillt Kay op een grote poef erbij. Rustig shoppen hoor, zo!

Ook in de Sissy-Boy kan ik op mijn gemakje kijken. Nim duikt op dit kleedje en speelt met zijn gescoorde haai.

Eenmaal thuis is het tijd voor de grote vakantie schoonmaak. Kay is druk bezig met de auto, en ik houd Nim bezig.

We gingen de Sissy-Boy niet uit met lege handen trouwens…

Kay en Nim scoorden een olifanten t-shirt!

Bij H&M vond ik strandhanddoeken in de sale, en bij de Flying Tiger namen we vakantie spelletjes mee. De kussens kun je openritsen tot een 1 persoons deken, onwijs handig! Deze zijn van de Action en maar 7 euro. Met nog wat meer prulletjes, is de vakantie buit binnen! Nu nog vakantie…

Dinnertime!

Na het avondeten gaan we nog even een stuk fietsen. Genieten hoor!

Onderweg komen we een mini klimtorentje tegen op een mega groene open plek. Weer iets ontdekt vlakbij huis om lekker te spelen!

‘Mommy, this is so much fun!’

O, die avondzon maakt alles toch vele malen mooier!

ZONDAG

Zondag starten we rustig op. De zon schijnt al vroeg, en ik ontbijt lekker in het zonnetje in de tuin.

Allemaal leuke hoekjes en spulletjes.

We gaan naar Bungels Pannenkoekhuis zodat Nim even kan spelen, en wij lunchen en van het zonnetje kunnen genieten.

Eenmaal thuis ga ik weer aan de schoonmaak, en Kay doet boodschapjes. Het is toch een flinke warme dag dus de brandweerslang mag weer uit in de tuin. Pret gegarandeerd.

Na het avondeten en een ijsje, worden er nog even wat favoriete liedjes op YouTube gekeken, voordat het bedtijd is. Wat een fijn weekend hebben we gehad!

Fijne nieuwe week!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest