Dear Diary #27

Afgelopen week was er weer een om (voor een deel) te vergeten. Ik lag weer ziek op de bank, de mannen waren beide ziek, en de nachten waren zacht gezegd erg vervelend! Gelukkig maakte het fijne weekend alles goed, we genoten van de zon, rust, kersenflappen, een olifant en van een boel water! Kijk je weer mee?

MAANDAG

19Maandag zit ik thuis met twee zieke mannen. Nim heeft ons goed wakker gehouden in de nacht met huilen en hoesten, en Kay voelt zich ook helemaal niet goed. Ik begin mijn maandag zoals elke maandag met opruimen in huis, wasjes draaien, en wat poetsen. Tegen lunchtijd aan maak ik een belonende lunch voor ons met geitenkaas, honing, paprika en appel uit de oven en dan nog wat rucola er op. Jam!

18Nim gaat op bed, en Kay was al op de bank in slaap gevallen. Ik plof op de tuinbank neer en laat de boel even de boel en pin wat leuke ideeen van pinterest. Met een nieuw huis in het vooruitzicht heb ik weer wat nieuwe inspiratie nodig! Het zonnetje schijnt en de kamperfoelie staat in bloei, dus dat is mooi meegenomen.

17‘S avonds maak ik dit overheerlijke toetje wat ik bij iemand op Instagram voorbij had zien komen. Gegrilde pruim, met skyr en kersen, afgetopt met kokos schaafsel en pistache nootjes. Het was echt heerlijk!

WOENSDAG

16Dinsdag word er gewerkt, en woensdag heb ik weer een vrije dag samen met Nim. Eerst ontbijten, ik had reuze honger. Kersen met skyr en wat chocolade muesli.

15We moeten een pakketje ophalen van dpd, ik vind het nogal irritant want ik moet er bijna 20 minuten voor lopen want daar zit het dichtstbijzijnde dpd punt voor als je de bezorger gemist hebt… daarvoor kies ik toch niet thuisbezorgen?! 20 minuten heen, en 20 minuten terug… afijn… op de terugweg trakteer ik Nim op een sesamring, zijn lievelings! Ik gok dat we die in Krimpen aan den IJssel niet overal zullen kunnen kopen strakjes.

5In de middag rommelen we lekker wat in huis aan, en de raam figuurtjes die ik kocht kwamen binnen dus konden we meteen mee spelen. Onwijs leuk!
Ik verwerkte deze leukerds in een artikel over dingen die je kunt doen met je peuter in huis op een regenachtige dag, je vind het artikel hier!

6Ook schiet ik nog wat foto’s van items uit Nim zijn kast voor een artikel over zijn kledingkasten en de inhoud ervan, die kun je hier terug lezen šŸ™‚

VRIJDAG

14Donderdagmiddag ga ik ziek naar huis van werk. Ik heb een hoofd wat op ontploffen staat, mijn keel doet pijnĀ en mijn neus en orenĀ zijn pijnlijk enĀ zitten verstopt. Was ik er net een week of twee vanaf, begin ik weer van voor af aan… onwijs stom! En vrijdag ben ik nog minder waard dan donderdag, ik lig op de bank met de poes en voer niets uit in de hoop dat ik genoeg energie bespaar om me voor het weekend weer wat fitter te voelen.

13Een smoothie voor extra vitamines. Er zitten blauwe bessen, aardbeien en amandelmelk in.

12In de avond moeten we langs onze makelaar, nadat we een akkoord hebben over de prijs van ons huis moet er een voorlopig koopcontract getekend worden. Ik baal ervan dat dat nu moet want bah, ik voel me echt goed ziek. Maargoed het moet gebeuren om alles zo snel mogelijk in werking te stellen! We horen dat de koper ook al getekend heeft en dat de taxatie positief heeft uitgepakt voor haar. Nice! Zelf nog even tekenen dus en dan heel gauw weer naar huis.

ZATERDAG

11Zaterdag starten we heelĀ rustig op, ontbijten op het gemak en hangen lekker op de bank. Ik voel me alweer wat beter gelukkig. In de middag lopen we door de dierentuin, en maken een tussenstop bij de Swirls… lang geleden dat we er zo een aten! Vanille-aardbeienijs met verse aardbei en witte chocolade is onze bestelling altijd geweest dus dit keer ook. Nim kon het niet zo waarderen haha. Lucky papa, die had bijna het hele ijsje voor zich alleen, want ook ik hoefde na een paar happen al niet meer.

10En via de leuke prairiehondjes lopen we weer richting de uitgang, een hele korte en snelle wandeling door de dierentuin want we waren eigenlijk onderweg naar de auto die Kay smorgens weggebracht had om even goed na gekeken te laten worden voor we op vakantie gaan. De garage ligt achter de dierentuin dus ja, erdoor heen wandelen is dan leuker dan er langs toch?!

9We zijn er! Wachten op papa samen met de nieuwe aanwinst: Olifant!

8Daarna stappen we de auto in. We gaan bijna op vakantie en hebben nog het een en ander nodig. Een korte stop bij de Action dus! En zodra we met zijn drietjes in een lift staan, dan maak ik een foto. Dit zijn dat ook vrijwel de enige familiefoto’s van ons drie haha.

7Bij de Action scoren we voor Nim een zand- en water tafel, op de opvang hoorden we dat hij daar zo zoet mee is geweest dus dat leek ons leuk voor hem voor thuis. En ja, een grote hit! Hij heeft heerlijk gespeelt in het zonnetje terwijl ik toekeek vanaf de bank.

ZONDAG

6Zondag zijn we door Nim al om 6 uur wakker. Het is mooi weer dus besluiten we naar het strand te gaan. Ik trek mijn toffe nieuwe rok aan die perfect is voor dit weer. Koud drankje erbij, helemaal fijn zo!

5De mannen zoeken het water op, mama blijft wel zitten hoor šŸ˜‰

2De kleine man vermaakt zich uitstekend. Zodra we op het strand komen is hij helemaal in zijn sas, superleuk om te zien!

1Gaten graven, en er met je benen in begraven worden. Dikke pret!

4We zijn al vroeg weer thuis, en het is warm. De kleren gaan uit bij Nim en papa is de klos, Nim heeft de tuinslang in handen en alles word nat!! Wat een lol hebben we gehad!

3Na de rest van de middag chillend door te hebben gebracht, maak ik alvast het toetje klaar: Kersenflappen! Een lekkere afsluiter voor de leuke zondag!

 

En dat was de week alweer, ik ben nog niet helemaal beter maar het relaxte en fijne weekend heeft me wel weer goed gedaan. Ik hoop dat we na de verhuizing een betere tijd gaan hebben qua gezondheid, en niet telkens om de beurt ziek zijn zoals het nu maar blijft gaan. We zijn het zo zat!

Een fijne nieuwe week!!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest