Dear Diary #26

Afgelopen week bestond voornamelijk uit moeheid, huishouden, opruimen, werk, ijsjes en spelen. Op een moeder en zoon ochtendje in Plaswijckpark na beleefden we dus vrij weinig dit keer! Kan ook wel eens gebeuren toch?!

MAANDAG
13Maandag was ik behoorlijk moe, het weekend was toch best wel druk geweest! Ik houd me dan zoals elke maandag bezig met de was en wat huishouden. Bovenstaande tref ik aan nadat ik heel even weg liep om de wasmachine te legen, monstertje Nim had weer toegeslagen.

DINSDAG
4Oh uitverkoop/sale/solen/aanbiedingen/kortingscodes, ik heb er een zwak voor! Zeker als er een item wat ik heel gaaf vind nog precies in de juiste maat beschikbaar is. Zo ook met dit t-shirtje!

5Na een lekker middag dutje van ons beide leest Nim gezellig een boekje in zijn tentje. We doen ook dinsdag niet veel meer dan thuis wat aanrommelen.

WOENSDAG
6Woensdag schijnt het zonnetje… Hoera! En daar hoort een prachtig nieuw t-shirtje bij toch?!

7Al vroeg staan we in Plaswijckpark samen, we hebben een abonnement en dit is de eerste keer dat ik met Nim samen erheen ben gegaan op de fiets. Hij heeft zich heerlijk kunnen uitleven in de speeltuintjes.

8Ook wilde hij graag een stukje wandelen, nou helemaal prima… Ik loop wel mee!

DONDERDAG
2Donderdag is het weer zo’n mooie dag. Nim is bij Opa en Oma en probeert stoepkrijt uit. Fun!

9‘S avonds halen we nog een lekker ijsje. Er is een nieuw zaakje geopend die de lekkerste bolletjes ijs verkoopt… Die hadden we nog niet in de buurt dus wat een aanwinst! Je kunt vast wel raden waar we op warme zomeravonden zitten ;).

VRIJDAG
14Vrijdagochtend probeer ik wat foto’s te maken voor de challenge aankoop van Juni, dat wat ik besteld had zat prachtig ingepakt dus ook daar wilde ik een foto van. Ik ben wederom laat met het artikel, ik ga er vandaag mee aan de slag dus hopelijk morgen online!

ZATERDAG
3De mannen waren weer een dag samen en trokken er op uit om fruit te kopen, natuurlijk moet er ook even gespeeld worden, of eh… geluierd?

10Ook zaterdag had ik een werkdag en na thuiskomst was ik echt gesloopt. Zere beentjes en voetjes! Ik vond dat ik na het eten nog zo’n lekker ijsje had verdiend dus die gingen we halen, onderweg naar huis wilde Nim nog graag even spelen. Oke! Mama kijkt wel zittend toe haha.

ZONDAG
11We beginnen de dag met een toffe outfit natuurlijk, krokodillen, bananen en de best shoes ever! Ja ik ben echt gek op de kleding van Nim haha.

15Over kleding gesproken, ik zette het een en ander aan te kleine kleertjes van Nim op mijn Instagram verkoop account. Je vind ze bij @shop_de-ontdekkers!

12Het is warm, we hadden en boel plannen maar deden uiteindelijk niet veel. In de middag spelen de mannen buiten met water uit de tuinslang. Nim vind het natuurlijk fantastisch!

1Ik was nog steeds erg moe van de drie dagen werk en wilde graag onze slaapkamer aanpakken qua opruimen en schoonmaken. Dus dat deed ik, verspreid over de hele dag. Maar het ziet er nu al een stuk beter uit en we hebben een hoop zooi weg gedaan.

Fijne nieuwe en vooral zonnige week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen! Enneh, papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest