Dear Diary #26

Al een paar weekjes komt vooral alleen de Dear Diary online, de reden is dat we het vooral druk hebben gehad met ons huis verkoop klaar te maken (verven en klussen dus), grondig op te ruimen en schoon te maken en dat ook zo houden (moeilijk!!), en dan natuurlijk ook met het daadwerkelijk verkopen ervan. Spanning, zenuwen, stress, vermoeidheid, alles kwam voorbij, maar het is verkocht! In anderhalve week na het online gaan op de Facebook pagina van de Makelaar. 72 bezichtigingen in 3 dagen tijd, een inloop uur voor eventueel tweede bezichtigingen, en als laatst een volle dag vol zenuwen voor we de lijst met 13 biedingen op ons huis voorgeschoteld kregen. Met een prachtig mooi bedrag boven de vraagprijs zullen we half Oktober dan daadwerkelijk Rotterdam gaan verlaten voor Krimpen aan den IJssel. Is het al Oktober? ;). Tot zover de kleine huizen update!
Voor nu heb ik weer een dagboekje van vorige week met wat foto’s, kijk mee!

MAANDAG

2Maandag badderdag. We testen nieuwe speelgoed bootjes uit van Lilliputiens, hier lees je onze bevindingen!

25Het is ongelofelijk vies nat weer. Bah! Ik neem een lekker tussendoortje als Nim in de middag ligt te slapen.

24Ik heb (al)weer wat kleding gekocht voor Nim, en dat houd ook in dat ik weer wat dingen moet verkopen. Het eerste kledingstuk is al verkocht en dat pak ik meteen in. Blijft leuk om het zo leuk mogelijk in te pakken!

DINSDAG

23Dinsdagochtend sta ik al om 8.00 aangekleed en klaar, ik ruim als een malle de boel in huis weer wat aan kant en haal wat spullen weg. Om half 10 is er een inloop uurtje voor mensen die een tweede keer ons huis willen bezichtigen, dus het moet er weer op en top uitzien. Ik eet gauw nog een schaaltje skyr met aardbeien en wat agavesiroop, en dan moet ik al gauw de deur uit.

22Ik haal nog wat te eten en drinken in de supermarkt en ga dan op een bankje zitten en mensen kijken.

21Niet veel later slenter in nog rond bij Rotterdam Centraal Station, ik heb hier vlakbij een afspraak waar ik al bijna naartoe kan.

20Bij de Starbucks haal je niet alleen belachelijk zoete koffie met allerlei tierelantijntjes, ze hebben ook heerlijke ijskoude drankjes. Onderweg naar huis haalde ik er eentje, en eenmaal thuis dronk ik ‘m op in de tuin. Wat fijn dat de zon weer schijnt!

19Oh oh, happy mail! Het is wel weer veel de laatste weken. Maar Nim groeit, en er misten wat dingen in zijn kast en ja ik houd van shoppen ;).

18Bij Gray Label bestelde ik 2 vesten. Mega oversized, dus ze kunnen nog erg lang mee. De stofjes van Gray Label zijn ook zo fijn!

17Ik wilde zelf dat lekkere drankje namaken maar had niks van de ingrediënten die in dat lekkere drankje van Starbucks zat. Ik besloot dan maar ijsthee te maken van Rozenbottel en gooide er framboos en blauwe bes bij. Het was geen succes 😉

16Middagtreat. Voorlopig mijn laatste vrije dinsdag alleen thuis. Want de opvang heeft vakantie, en wij zelf ook al binnenkort! Ik maak er dus maar het beste van, met een reep chocola.

15Ik ben moe, al die zenuwen en spanningen rondom het verkopen van ons huis en het wachten op een akkoord van de bank voor onze hypotheek voor het gekochte huis beginnen zijn tol weer te eisen. Ik besluit lekker niks meer te doen en op de tuinbank in de zon te gaan liggen. Ik zet mijn favoriete muziek aan en val in no time in slaap. Wat was dat heerlijk, een powernap in het zonnetje!

WOENSDAG

14Ook woensdagochtend word er uitgebreid gebadderd. De kleine man heeft opeens het badderen helemaal ontdekt, in verband met zijn eczeem mocht hij niet zo vaak in bad of onder de douche. Maar het gaat zo goed dat er helemaal geen plekjes meer te zien zijn, wat vaker douchen en badderen kan dus weer (waarna hij natuurlijk extra goed weer ingevet word!).

13Breakfast! Cracottes met hummus en een gekookt eitje. En koffie!

12Vandaag is een zenuwslopende dag voor ons. Tot 17.00 kan er geboden worden op ons huis. De potentiele kopers kunnen meteen een eindbod doen en er is geen mogelijkheid op onderhandelingen door de grote opkomst etc. Na 17.00 komen we zelf dan ook pas te weten hoeveel mensen er geboden hebben, en welke prijzen erbij horen. Ook al weet je dat het wel goed zit, toch is het echt zenuwslopend! Ik maak een extra lekkere lunch klaar om maar bezig te blijven. Het werd een tosti met geitenkaas, zoete punt paprika en plakjes appel met wat honing erbij. Echt, te lekker dit!

11Als Nim op bed ligt belt de pakketjesbezorger weer aan. Yay! De rest van de aankoopjes voor Nim. Dit is wel echt het laatste voorlopig. Maar jeetje ik vond zulke leuke sale koopjes nog bij meetmisterfred.

10Drie hele mooie Nununu items. Zowel Kay als ik vinden het zo’n tof merkje voor Nim. Past helemaal bij hem!

9En, er is nog een heel erg gaaf pakket bezorgd. Ik won voor Nim een doos vol moois! Hij mag het zelf uitpakken als hij wakker word, maar ik kon het niet laten de doos vast open te maken. Wat was het tof ingepakt allemaal! Wat een geluksvogels zijn we!

3Jaaa, zoveel moois! Hij pakte alles met zorg uit, en vond alles prachtig.

2Na het uitpakken had hij mega honger: ‘Mag ik wost astebieft?’. Dus te midden van al het moois propte hij zijn mond vol om erna vrolijk alles uit te stallen bij elkaar op de bank.

1Er zat niet alleen gaaf speelgoed van Grimm’s in het gewonnen pakket, maar ook twee toffe kledingstukken waaronder een t-shirt van Little Man Happy met een banaan erop. Die moest aan! Het andere kledingstuk is een toffe gele trui met zwarte panter er op van Mini Rodini.
Als een blij ei zat ‘ie dan tussen het speelgoed en in zijn nieuwe t-shirt. Bedankt Sama sama shop! We zijn er super super blij mee!

‘S avonds was het dan zover. Na 17u kregen we het nieuws dat er 13 mensen een bod hadden gedaan! Dat is heel erg veel! Na overleg met de makelaar hebben wij iemand gekozen die flink boven de vraagprijs geboden had en zonder voorbehoud van wat dan ook ons huis wilde kopen. Deal! We kunnen nu echt gaan verhuizen half Oktober! Hoewel we nog een akkoord moeten krijgen op onze eigen financiering, maar dat zit echt wel goed!

DONDERDAG

8Donderdag word er weer gewerkt. Kay heeft een etentje van werk en eet dus niet mee. Ik dacht laat ik eens wat gezonds en lekkers maken, dus ging dit de oven in en bakje ik een klein stukje biefstuk.

ZATERDAG

7Vrijdag word er ook gewerkt, maar zaterdag zijn we met zijn drietjes thuis. En we blijven ook de hele dag thuis. Nim heeft een flinke verkoudheid te pakken en heeft ons goed wakker gehouden in de nacht. Kapot moe en brak dus allemaal vertoeven we op de bank en op de tuinbank. En Nim, die maakt er een grote bende van in huis :(.

6Relaxed op de tuinbank met koffie en zon. Is het al vakantie? We zijn er echt aan toe!

5Kay kookt! En we eten in het zonnetje in de tuin. Prima afsluiter van een rustige dag thuis.

ZONDAG

4Zondagochtend starten we langzaam op. Ik ontbijt met mijn lievelingsontbijt, en zit nog lekker in mijn badjas. Kay en Nim brengen mij daarna naar mijn werk en gaan dan samen weer de weekboodschapjes doen.

Dat was onze week alweer! Fijne nieuwe week, laten we hopen dat het zonnetje zich toch wat vaker zal laten zien weer. Het is tenslotte alweer Juli.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest