Dear Diary #25

Afgelopen week was een iets rustige. We hadden wat last van de warmte, want het werd ’s avonds toch best warm met het zonnetje op het huis. Dan slaap je wat minder goed. Nim deed weer wat middagdutjes, we gingen samen op pad met de bakfiets naar het water, en we aten ijsjes natuurlijk. Het weekend hielden we rustig, want Nim was wat koortsig en vooral erg moe. Kijk mee naar onze week 25 in foto’s!

MAANDAG

Goedemiddag maandag! Ik maak de tuinbank weer helemaal op, en plof in dat hoekje neer met mijn lunch.

Dan haal ik Nim alweer op van school. De koeien achter schooltje staan dit keer wel heel dichtbij dus daar moesten we natuurlijk even bij gaan kijken.

Tijd voor ijs!

We haalden na school bij de speelgoedwinkel een glijbaan voor in het zwembadje in de tuin. De winkelmedewerker vond het raar dat ik hem zou vervoeren in de bakfiets en stelde voor hem later op te komen halen met de auto… eh oke?? Dat mag ik toch zelf wel uitmaken hoe ik iets vervoer? Ik nam hem gewoon mee in de bakfiets en dat ging prima. Dat ding woog niks!
Nim was er reuze blij mee en speelde de rest van de middag met zijn glijbaan.
(Sorry van het hartje, liever geen naakt lijfje op internet van Nim)

Terwijl ik het eten sta klaar te maken, is het opeens wel erg stil. Was hij op de bank gekropen onder een dekentje en in slaap gevallen.

DINSDAG

Dinsdagochtend zeggen we de kipjes weer even hallo op het schoolplein.

Na Nim op school te hebben gebracht, maak ik een fietstochtje door Krimpen heen en doe een boodschapje. Het weer is heerlijk op de fiets met een windje en alle leuke schattige huisjes staan lekker te shinen in de zon <3. Ik fiets terug naar huis via de dijk en langs het water. Nog elke dag heel blij met de bakfiets trouwens!

Deze struiken staan door heel Krimpen, en de bloemen die geuren zo lekker!

Ons schattige straatje! Bijna thuis weer.

Tijd voor ontbijt in de tuin.

Ik vind een pakje in de brievenbus!

Ik won een uv zwemshirtje van Beach&Bandits i.s.m Eef Lillemore. Wat een leukerd he?! Veilig zwemmen in het felle zonnetje van de zomer!

Ijsjestijd!

WOENSDAG

Woensdag houd ik Nim thuis van school, het is toch nog best vermoeiend allemaal voor hem. Tot de zomer hebben we de woensdag dus lekker nog samen de hele dag.
Het zou heel warm worden woensdag, dus ik besloot dat we vrij vroeg op pad gingen richting de Kralingse Plas om het peuterbadje op te zoeken. Ik ga niet heel gauw een eindje van huis samen met Nim, maar nu met de bakfiets is die stap nemen iets gemakkelijker (ik heb geen rijbewijs). We kunnen onze koeltas en strandtas makkelijk meenemen, en dankzij de elektrische trapondersteuning trap ik me geen ongeluk om ergens te komen ;).
Eenmaal aangekomen en op het kleedje heeft Nim het koud, net mij van vroeger haha.

Lekker spelen in het water.

Snacken uit de koeltas samen <3

Daarna verplaatsen we ons naar het strandje. Nim lekker scheppen en mama lekker liggen in het zonnetje.

Als we thuiskomen belt de pakketbezorger meteen aan. Yesss mijn bestelde tuinposter is er!! Ik hang met op maar hij hangt nog niet goed, even een idee van hoe het er uit ziet aan de muur. Veel gezelliger al. Al moet dat muurtje wel echt nog een keer gewit worden…

Tijd voor ons knuffelmomentje!

We zitten allebei op de bank en Nim kriebelt met zijn voetjes tegen me aan, het gekriebel stopt en als ik goed kijk zie ik dat hij weer ligt te slapen. Moe ventje is het!

Als papa thuis is word ook Nim weer wakker en hangen ze samen de tuinposter op voor mij.

DONDERDAG

Donderdag is weer een werkdag, een enorm vermoeiende want oh wat was het warm.. Je wordt daar zo traag en sloom van op een gegeven moment. Gelukkig maakte ik wel weer iets tofs qua styling ondanks de warmte en sloomheid haha. Toch nog met een voldaan gevoel naar huis waar ik de poes zo aantref. Die voelt zich net zo traag en sloom als mij geloof ik.

De tuin word groener en groener, en ook steeds gekleurder door uitkomende bloemen. De bijen en vlinder zaadmix die Kay in de tuin strooide geeft de boel een gezellig aanzicht. Ik ben dol op van die bloeiende bermen met verschillende bloemen, en dus heel blij dat we dit ook in de tuin hebben tussen de gewone geplante struikjes en planten. Mijn uitzicht dus vanaf de bank binnen <3

VRIJDAG

Vrijdag ben ik in de middag weer thuis voor Nim na een ochtend werk. Hij is niet in zijn hum, en zegt dat hij buikpijn heeft omdat andere kindjes hem in zijn buik hadden geslagen en hem baby hadden genoemd. Erg rot om te horen, en te zien dat hij daarvan niet lekker is. Maar wat er precies van waar is, echt geen idee! Niet dat we hem niet geloven, maar hij haalt soms toch nog dingen door elkaar die gebeurd zijn. De juf had niets bijzonders gezien alleen dat hij hangerig was en niet buiten wilde spelen terwijl hij daar normaal mega enthousiast van word. Zo lastig om dan te achterhalen of het is gebeurd of dat hij het misschien bij andere kindjes gezien heeft en geschrokken is o.i.d. We houden het in de gaten!
Ik kan hem afleiden door samen een treinbaan te bouwen.

Maar al gauw kruipt hij weg op de bank, is hangerig en klaagt van buikpijn en hoofdpijn. Ik voel dat hij warm is, en het blijkt koorts te zijn.

Koude washand, een dekentje, en knuffelvriendjes Woezel en Pip erbij dan maar.

Hij valt in slaap en ik blijf lekker bij hem. Ik bestel ondertussen wat items bij Zara in de sale.

ZATERDAG

Slome zaterdag. We doen alleen een boodschap op het winkelcentrum.

‘S avonds komen mijn ouders en broertje gezellig burgers en frietjes eten.

ZONDAG

En ook een slome zondag. We gaan in de ochtend naar Verschrikkelijke Ikke 3.

In de middag doen we een dutje op de bank allebei.

En dat was onze week alweer! Voor degene die de afgelopen week vragende reacties achter hadden gelaten… ik heb ze beantwoord hoor. En dank voor de lieve berichtjes, zo leuk om te lezen! Fijne week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest