Dear Diary #25

Een spannende week, vol bezichtigingen, werk, een was fiasco, en hele fijne en gezellige zondag met zijn drietjes. En nog veel meer! De diary staat weer vol deze week. Kijk mee!

MAANDAG

33Maandagochtend starten we altijd met een warme douche. Uren zou hij het spelend vol kunnen houden onder het warme water.

32Na de lunch heb ik even me-time, Nim die slaapt en ik doe hetzelfde. Ook de poes denkt er hetzelfde over. Heerlijk zo’n middag.

31Dan is het tijd om flink op te ruimen en schoon te maken in huis. Deze week hebben we 3 dagen achter elkaar bezichtigingen voor ons huis. 72 aanmeldingen voor bezichtigingen, 72!! Het word dus een drukte van jewelste. Alles moet netjes, maar gelukkig was dat al voor de foto’s van vorige week. Maar een flinke poetsbeurt mocht al wel weer. Ook ruim in mijn nieuwe kleding van Weekday op, ik ben zo blij met deze items. Helemaal Pauline!

30En terwijl ik poets, zit Nim ‘Finding Nemo’ te kijken op ons bed, zijn nieuwe favoriete film. ‘Waar isse Mimo nou?’ horen we dan telkens. Super lief.

29Ook ik houd het weer even voor gezien, en kruip naast hem op bed met een glas warme koffie met karamel. Nog zo’n fijn moment op de maandag. We liggen lekker op bed tot papa thuis komt 🙂

DINSDAG

28At work all day. Maar ’s avonds thuis doen we lekker gek op de bank.

WOENSDAG

27Drukke drukke dag te gaan woensdag. Maar eerst, ontbijten! Nog altijd favoriet op mijn vrije dagen: Koffie, een willekeurige cracker met biologische jongbelegen kaas, een zacht gekookt ei en wat zout erover. Jum!

26Luiertas ingepakt, want we moeten strakjes naar…

25Het Consultatie Bureau…

24Ik maak niet zo graag/vaak selfies, maar ik vond m’n nieuwe t-shirt zo zo tof staan en deed weer eens mijn best om eyeliner te zetten. Worth a picture 😉

23Even gauw naar de supermarkt voor brood voor Kay en Nim, en ik zie roze pioenrozen staan. Och ik vind die zo mooi, ik neem 2 bossen mee. Staat toch mega leuk, als de komende dagen zoveel mensen in huis komen. Bloemen fleuren de boel zo op, vind ik! In de slaapkamer, op de plank boven het bed zet ik ook een vaas neer, al vanuit de gang ziet het er leuk uit.

22En nog leuker, het matcht fantastisch met het behang op de slaapkamer 😉

21Aangekomen bij het CB. Een lift met spiegel vraagt bij ons altijd om een foto. Ook mijn nieuwe Cheap Monday broek heb ik aan, even wennen zo’n taillebroek maar ik vind het erg tof staan.

20Hoe het op het CB was? Kijk maar naar dit koppie, dat zegt genoeg. De arts was zacht gezegd niet zo aardig tegen Nim. Ik trakteerde hem op weg naar huis op de grootste chocolate chip cookie die de Urban Bakery had, ze zitten precies op de goede daar met al hun lekkere baksels. Volgensmij ben ik lang niet de enige mama die na het CB daar wat haalt als troost 😉

19Home! En we matchen qua schoenen. Allebei Birckenstocks.

18Post! Via de leuke Facebook groep met 2e hands kleertjes van de leukste merkjes scoor ik deze Beau Hudson legging voor Nim. Super skinny en super stretch!

17Ik poets nog wat af thuis en dan is Nim er helemaal klaar mee: boos, zeuren en huilen. We ploffen samen op de bank (zo zitten we vaaaaak) en kijken een filmpje van Netflix op de IPad.

16Als Nim op bed ligt vallen wij ons lekkers aan. Ik was ook behoorlijk grumpy door het CB. Dus trakteerde mezelf ook op wat lekkers van de Urban Bakery 😉

DONDERDAG

Donderdag word er gewerkt, en is de eerste bezichtigingsronde. Anderhalf uur lang lopen er mensen door ons huis samen met de makelaars, zelfs meerdere mensen tegelijk door de grote animo. We horen een heleboel positiefs nadien. Onwijs tof natuurlijk!
Als ik thuis aan kom fietsen, zie ik dan ook het Te Koop bord hangen.. het voelt nu helemaal ‘for real’. (oeps, no pictures!)

VRIJDAG

14En vrijdag word er ook gewerkt. Kay en Nim halen mij op uit werk en dan gaan we poffertjes eten in de stad. Naar huis kunnen we niet, want er is een 2e ronde bezichtigingen tot 19.00. Na het belletje van de makelaar dat er wederom een heleboel positieve reacties waren (zelfs dat we heus de inboedel ook mogen laten staan haha), gaan we gauw naar huis. Moe, zenuwen, spanning, ook al weten we dat we dit huis snel en zonder verlies zullen verkopen blijft het echt spannend allemaal.

ZATERDAG

13Een relaxte zaterdag hebben we niet, al om 9 uur moeten we de deur uit want bezichtigingsronde 3 begint al bijna. We besluiten naar een leuke buitenspeeltuin te gaan met trampolines voor Nim. Een succes want hij heeft 1,5 uur lang heerlijk gespeelt. Er lag wel veel modder en regenplassen, dus na 5 minuten waren zijn kleren al meteen vies. Gelukkig een extra outfit meegenomen.

12Alleen op de schommel na een paar keer duwen. Ik moet er echt aan wennen haha.

11En de trampolines niet te vergeten. Dikke pret!

10Na wederom een positief verslag van de makelaar gaan we gauw naar huis. Tijd om even te rusten. Wederom samen met de poes, en Nim die lekker slaapt. Kay doet boodschappen dus het is even lekker stil in huis.

9‘S avonds komen mijn ouders mee eten, en kunnen we nog lekker in de zon zitten. Nim vermaakt zich ook goed! En draagt de skinny jegging van Beau Loves, wat een fantastisch broekje!

8Voor ik naar bed ga schrik ik me kapot! Ik had bij thuiskomst vanmiddag even ‘snel’ een wasje aangezet met de vieze modderkleding… en daar nog wat andere kleding bij gestopt. Het gave dino vest was helemaal grauw, grijs en onwijs lelijk geworden. Opnieuw in de was, in de hoop dat het er uit gaat!

ZONDAG

7We zijn toe aan tijd voor elkaar in plaats van huishoudelijk ‘gedoe’. We vertrekken al vroeg met de auto, om zo de hele dag te hebben. Hier zie je de brug naar Krimpen a/d Ijssel, onze bijna nieuwe woonplaats!

6We rijden de donkere wolken tegemoet! Help!

5Yes, we belanden in: Arnhem! De laatste dag van de Arnhemse Stockdagen, we kijken in een aantal prachtige winkels. Het kriebelt om moois te kopen alvast voor ons nieuwe huis. Nog even geduld! Maar zo’n gave buiten oven willen we wel heel erg graag.

4We genieten volop van de zon, en een frozen yoghurt!

3Pas na 18.00 zijn we weer thuis. Wat een gezellige dag hebben we gehad, zo nodig geweest na alle zenuwen en spanning en al het gepoets thuis. En uiteindelijk heel veel zon gehad!
Eenmaal thuis stop ik het verwassen dino vest in een weekbadje met Vanisch, het allerergste is er gelukkig al uit gewassen. Maar het mag zeker nog een keertje!

2Als Nim op bed ligt maak ik een heerlijk broodje voor ons. Turks brood met honing, appel, paprika en geitenkaas uit de oven. Heerlijk was het!

1Een hete douche, en dan duik ik in bed. Dat er maar weer meer van dit soort leuke zondagen mogen komen strakjes als alles rondom het ‘huizengedoe’ rond is. We waren altijd lekker op pad in het weekend, maar door de koop en verkoop van de huizen, het ziek zijn, het klussen, waren we al een tijd niks leuk wezen doen in het weekend.

 

Komende week word de allerspannendste week, we hebben nog 1 maal een bezichtigingsuurtje voor mensen die een tweede keer willen kijken, en dan moet iedereen die wil bieden zijn of haar eindbod uit hebben gebracht voor woensdag 17.00. Zelf weten wij na 17.00 dus hoeveel bieders er waren, en wat dus het hoogste bod zal zijn. Gezien de grote animo, zal er boven vraagprijs geboden worden volgens de makelaar (dus dat hopen we dan ook!). Hoe gek is dat?!

Fijne week!!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest