Dear Diary #24

Maandag hadden we nog fijn vrij en was het tijd om weer naar huis te gaan vanaf ons gezellig weekendje weg. De rest van de week was vooral saai en met een hoop bankgehang. Uiteraard moest er ook weer gewerkt worden. Zo’n weekendje weg is toch altijd weer net te kort!

MAANDAG
17Na vroeg inpakken en nog even een uurtje zwemmen voor vertrek aten we nog gauw wat op de Plaza bij Landal de Lommerbergen. Ter afsluiting van een gezellig weekendje met zijn drietjes. Nim mocht een cadeautje uitzoeken in de cadeaushop en natuurlijk werd dat een autootje, hij ging lekker spelen terwijl wij naar hem keken.

4Altijd zoveel lekkers op de kaart, wat neem je dan he?!

16En we zijn weer thuis, en er stond een pakketje op me te wachten. De shirts en petjes die ik had ontworpen voor Vaderdag waren bezorgd. Ik kon het niet laten om Nim zijn shirt en petje meteen op de foto te zetten.

15‘S avonds stop ik Nim nog even in een emmer vol met water en de lekkere badolie van Naif babycare, om hem vervolgens af te drogen met een hele fijn hydrofieldoek van Imps & Elfs. Natuurlijk kan een mini massage met de olie van Naif care niet ontbreken ;). Tussendoor spelen we kiekeboe!

DINSDAG

14Dinsdag gaat Kay weer aan het werk en ben ik met Nim thuis. De kleine man heeft wat last van dramatische peuter buien dus ik heb amper de tijd gehad voor foto’s. Op het moment dat hij aan zijn middagdutje begon nam ik deze bak lekkers op schoot en bleef heerlijk op de bank hangen!

WOENSDAG

13Woensdag was niet veel anders dan dinsdag. Geen foto’s. Wel deze van mijn outfit, die werd gevraagd op Instagram ;). Ik droeg mijn nieuwe spijkerblousejurk die ik bij Forever21 kocht, en mijn favoriete schoenen eronder!

DONDERDAG

12Donderdag moest ik weer werken, bij thuiskomst lag er een tof pakketje op de deurmat. Ik bestelde een gaaf jeans suit voor Nim!

VRIJDAG

11Ook vrijdag met dat warme weer was ik aan het werk. Wel had ik een toplunch al zeg ik het zelf!

7Kay en Nim vermaakten zich thuis prima in de tuin met water!

ZATERDAG

10Zaterdagochtend staan we al vroeg bij Ikea voor een nieuwe keukenkraan. Missie geslaagd, dat vieren we met een hotdog natuurlijk!

9Bij paqhuis.nl won ik 1 poster naar keuze, ik en Kay waren het niet met elkaar eens maar for once koos ik dan toch eens wat hij leuk vond. Mag toch ook best wel eens! Het werd deze poster en na het halen van een lijst bij Ikea staat hij nu mooi te wezen naast een mooie bos bloemen die ik van kay kreeg.

8Opa is bijna jarig en we zouden ’s avonds uit eten gaan met zijn alle. Tijd om een mooie verjaardagskaart te maken dus!

2Daarna wandelen we nog naar de Supermarkt.

5Terwijl ik het cadeautje afmaak aan mijn knutselbureau, en Kay in de keuken staat is Nim op tafel geklommen om tv te kijken. Een hartverzakking krijg je ervan, al die gekke stunts!

1Zo, cadeautje ook af! Daarna gaan we de deur uit om gezellig wat te gaan eten.

ZONDAG

6Zondagochtend lig ik nog in bed en krijg deze foto van Kay… Nim snoept uit de pindakaas pot terwijl Kay een boterhammetje smeert.

3De mannen hebben een luie dag terwijl ik aan het werk ben!

Zei ik het niet, een hoop gehang afgelopen week! Komende week heb ik weer een dag voor mij alleen, is het tijd voor een 2e mini verjaardagfeestje voor Nim en zondag is het natuurlijk Vaderdag! Leuks in het vooruitzicht dus!

Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Facebook & Instagram om niks meer te missen! Enneh, papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest