Dear Diary #24

Afgelopen week begon wel een beetje spannend. Nim zou voor het eerst meegaan op schoolreisje namelijk! Verder was het buitenspeeldag, en vierden we ook nog Vaderdag zondag in de dierentuin. Kijk mee naar alle foto’s van afgelopen week!

MAANDAG

Na wat dagen van voorbereiding (heel veel vertellen over wat er staat te gebeuren, met wie hij in het groepje zit, welke ouders er mee zijn, hoe ze zullen reizen etc.) is het dan echt maandagochtend, tijd voor het schoolreisje! T-shirt van school aan, tasje gevuld, en heel erg veel zin. Op naar school!

Het wachten en uitzwaaien duurde wel een uur! Poeh hey. Maar wat was hij blij, enthousiast, en bleef maar lachen en zwaaien. Wat een geruststelling! In de meeste ‘nieuwe situaties’ trekt hij wel een ander bekkie ;). Ik ging naar huis, en Kay naar werk… maar oh oh wat een zenuwen had ik, dus ik fietste naar Alexandrium op wat te shoppen. Pyjama’s en sokken had ik nog nodig. Als ik weer op huis aan ga, haal ik nog een lekker broodje Filet American die ik buiten in het zonnetje opeet.

Ondertussen al meerdere fotootjes ontvangen dat ze het fantastisch hebben in Drievliet, en ik zie op elke foto waar Nim op staat een hele brede glimlach. Mijn spanning is weggezakt gelukkig.

Tuurlijk, brug open. Maar no problem, de zon schijnt.

Ik kocht bij Primark nog van die koude schijfjes voor op je ogen. Lekker met jeukende ogen van de hooikoorts!

En een nieuw tasje scoorde ik bij de Zara. Deze draagband is zoveel fijner dan de draagketting die aan mijn andere kleine tasje zit. En een lekker kleurtje!

Om de tijd nog wat te doden totdat we Nim kunnen gaan ophalen, bak ik nog een brownie.

Yum!

En als we de berichtjes lezen dat de eerste bussen richting de brug rijden, stappen we op de fiets naar het punt waar ze aankomen met de bus. Nim komt met de derde bus mee, dus we lopen gauw naar de achterste bus zodra hij langs ons is gereden.

Hij is weer thuis! Moe, maar happy! Volgens de juf heeft hij een topdag gehad, en vast heel veel te vertellen. Echter ploft hij bij thuiskomst op de bank, plakkend van het zweet, zonnebrand, en ijs, en komt er vrij weinig uit dan dat het heel leuk was en hij wel 2x heeft geplast :’).

Een van de ontvangen foto’s in de groepsapp. Deze smile, op elke foto waar hij opstaat <3.

Het is al 22.30, en het is nog super licht buiten. Ik ga doodmoe, en met toch wel een beetje hoofdpijn van de spanning naar bed. Toch niet niks hoor, je kindje voor het eerst mee laten gaan op schoolreisje.

DINSDAG

The day after! Dinsdag is Nim lekker vrij van school, en maar goed ook want wat is hij moe! We starten rustig op, en Nim gaat aan tafel spelen.

Moe ventje, lekker knuffelen.

Pakketjestijd! Ik bestelde bij BonBon on the Block online in de sale een gestreept broekje en t-shirt van Mingo voor Nim. Alltime fave!

En, daar gaat ‘ie weer! Tegen mij aan geplakt in een diepe slaap gevallen.

WOENSDAG

Woensdag is Nim weer naar school, na een lekker tochtje op de fiets, en een boodschapje bij de Lidl, is het tijd voor ontbijt!

Nim ophalen!

Het is Buitenspeeldag, en er is hier een spel en speelmiddag georganiseerd. We gaan er even heen na school, maar het valt een beetje tegen, slechte aansturing bij elk onderdeel, voorpiepers als gevolg, en lange wachtrijen. Nim is al wel gauw klaar ermee.

Thuis! Lekker filmpje kijken en spelen tegelijk.

We gaan nog even aan tafel tekenen. En, wow, de deuren en kozijnen hebben echt een likje verf nodig haha, hoe lelijke kleur dit…

Nim tekent de bus ‘duffeldekker’ volgens hem, na van schoolreis. Het heeft flink indruk gemaakt!

DONDERDAG

Nim logeerde een nachtje bij Opa en Oma, wat mij donderdagochtend ineens tijd geeft voor een ontbijtje voordat ik naar werk moet.

VRIJDAG

Vrijdagmiddag gaan we met z’n drietjes gezellig naar het pannenkoekhuis, lekker wat eten en spelen. En van het weer genieten.

ZATERDAG

Zaterdag ben ik werken, en gaan de mannen op waterschoenen jacht in de stad. Ze zijn wat te vroeg, want de winkels zijn nog niet open, dus tijd voor koffie en chocomelk.

Voetjes <3

ZONDAG

Zondag is het Vaderdag! Nim en ik sluipen uit bed, om een ontbijtje te gaan maken. Gelukt!

Alsjeblieft papa! Hij is heel blij met de gekochte en zelf gemaakte cadeautjes.

Dan gaan we ons aankleden en pakken de tassen in, camera’s op zak, want we gaan met mijn ouders en broertje naar Ouwehands Dierenpark! Nim kopieeerd mijn foto houding haha.

Prachtige zeester!

Echt heel, heel felgekleurde flamingo’s.

En we hebben de Panda’s gezien!

Randjes lopen.

En iets voor 18.00 zijn we weer thuis, boterhammetje eten, en gauw naar bed!

Fijne nieuwe week!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest