Dear Diary #24

Afgelopen week was er een met veel gebeurtenissen. Zo poetste, boende en ruimde ik op als een malle thuis, kwam de woonfotograaf langs, en ging ons huis de verkoop in met enorm (echt ENORM) veel reacties al op 1 dag. Maar ook kwamen er leuke pakjes binnen, bracht ik pakjes weg, was het Vaderdag en helaas lag ik ook weer ziek op bed een paar dagen. Veel dus ;), kijk maar mee!

MAANDAG
20Maandagochtend is het vroeg als Nim uit bed komt, we beginnen meteen aan ontbijt lekker op de bank tussen al het speelgoed en troepjes van een peuter in. Nim en ik delen deze enorme schaal met yoghurt, granola en verse aardbeitjes

19Daarna begin ik met opruimen, er mag niks geen kratje, mandje of tasje met troepjes staan. Ik ben er de hele ochtend druk mee! In de middag een snelle lunch en nadat Nim op bed ligt ga ik verder maar dan met poetsen. Grondig poetsen.

18Moe plof ik op de bank…

17En nog geen 5 tellen later is de kleine man wakker en speelt met zijn nieuwe dinovriend Butch naast me op de bank. Allebei even bijkomen!

DINSDAG
16Dinsdag heb ik weer mijn vrije dag alleen thuis. Helaas loopt ‘ie wederom uit in een dag die je liever niet kiest als vrije dag: Poetsen, boenen en opruimen. Meh! Maar, het is voor een heel heel goed doel. En Lucky me, heb ik nog het uitkijken naar leuke pakketjes die binnen komen vandaag. Bij HOP (houseofproducts.nl) bestelde ik wat toffe items voor in huis (wat nog veel leuker gaat staan in ons toekomstige huis!)

15Het blijft niet bij 1 pakketje, er komt nog een pakje door de brievenbus! De sale heeft de meeste webshops bereikt. En ik ontdekte weer een onwijs leuke webshop die met stapelkorting sale de uitverkoop startte, super slim van ze natuurlijk want hoe meer korting je wil hoe meer je dus koopt. Dat gebeurde ook in mijn mandje, totaal niet nodig maar onwijs leuk allemaal.

14Sinds Nim opeens fan is van dinosaurussen moesten er natuurlijk nog wat items met dino’s erop aangeschaft worden van Mini Rodini. Ook muizen vind hij leuk, dus hop ook een shirt met muisjes erbij. De twee andere items zijn van mijn favo merkje voor Nim: Nununu! Vorige week zette ik al wat kleertjes te koop, die zijn deze week nagenoeg allemaal opgehaald of verstuurd dus ik heb het geld alweer terug verdiend 😉 Dat is nog eens leuk shoppen toch?!

13Ik poets, boen en ruim op. Zo netjes in huis is het nog nooit geweest haha. Althans, niet alles tegelijk haha.

12In de middag plof ik op bed. Nog flink wat te doen, maar even lekker niksen kan best nog wel.

WOENSDAG
11Woensdagochtend om 9u gaat de deurbel al, de woonfotograaf staat voor de deur samen met de makelaar. De foto’s die gemaakt moeten worden om ons huis in de verkoop te doen worden vanochtend gemaakt. Ondanks dat er wat spullen weg gehaald moesten worden (krukjes, zakken speelgoed etc, om de ruimte beter te kunnen laten zien) blijft alles vrijwel staan zoals ik dat had gedaan en krijg ik complimenten dat het er zo tof uit ziet. Super leuk om te horen natuurlijk. Nim zet ik na de foto’s van onze slaapkamer op bed met de iPad, ik wil geen ongelukjes met veel te dure camera’s van anderen. Hij vermaakte zich prima in ieder geval 😉

10We zijn in anderhalf uur klaar. Time to relax! Of toch niet? De achterburen laten maar liefst 3 (lelijke overschaduwde) bomen weg halen.

5Nu toch het hele huis opgeruimd en schoon is, maak ik er zelf ook gebruik van. Ik maak van elke kamer foto’s, voor op de blog maar ook voor ons eigen archief. Leuk om later eens op terug te kijken, en Nim te laten zien waar hij de eerste 3 jaar van zijn leventje woonde! Van Nim zijn kamer maakte ik meteen een leuk ‘roomtour’ artikel, je leest ‘m hier!

9Zonnestralen na een paar dagen vol met regen. De poes maakt er graag gebruik van.

8Zonnestralen en mijn favoriete band, de beste combi!

DONDERDAG
21Donderdag ben ik ziek, en zit dus thuis. Ik voel me echt helemaal niet lekker en lig een groot deel van de dag in bed. Aan het eind van de middag het ik weer een beetje honger en doorbreek de suis in mijn oren/hoofd door fijne muziek aan te zetten. Dat helpt!

7De kleertjes die ik verkocht moeten naar hun nieuwe eigenaren, ik doe mijn best om ze netjes in te pakken en leg ze vast klaar zodat Kay ze weg kan brengen in de avond.

VRIJDAG
6
Vrijdag voel ik me nog steeds helemaal niet lekker. Echt vervelend weer! Ik voer niks uit en lig in bed of op de bank.

ZATERDAG
No picture Saturday, maar wel een stukje over onze dag:

Zaterdag ochtend gaat ons huis dan echt de verkoop in. Alleen nog via de Facebook pagina van de makelaar. En wauw, eindstand na nog geeneens een volledige dag is overweldigend. Meer dan 50 ingeplande bezichtigingen verspreid over 3 dagen aankomende week. Aaaah zo spannend en snel allemaal. We hadden het wel verwacht, maar zoveel animo nou ook weer niet.
Aan het eind van de middag zitten we met z’n drietjes op de bank, ik niet lekker, Nim lekker warm bij zijn papa en Kay kijkt tv. Ondanks het ziek zijn, zijn dat toch fijne momentjes.

ZONDAG
2Zondag voel ik me echt stukken beter al. Nog wat maagpijn en misselijk, maar met mijn gedachte op wat anders, en met een fijn zonnetje erbij is dat redelijk te doen. We beginnen de ochtend met een geknutseld vaderdagcadeau, een gekocht vaderdagcadeau, en een lekker ontbijt. Toch leuk om iets speciaals te doen voor Vaderdag!

5Kay wil graag shoppen bij Pull&Bear dus gaan we even de stad in. Daarna slaag ik bij Weekday. Bij Sissy Boy kopen we nog een cadeautje, dan is het geshopt weer even klaar.

1Bij KEET!, een super leuke winkel in Rotterdam lunchen we terwijl Nim boekjes leest en lekker rond kan rennen, ideaal!

3En de winkel zelf is ook zo leuk! Echt een aanrader.

4Eenmaal thuis doe ik niks meer en lig lekker op de bank. Rusten voor wederom een drukke nieuwe week!

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest