Dear Diary #23

Afgelopen week duurde enorm lang, we zouden van vrijdag tot en met maandag er even tussenuit gaan met z’n drietjes en het lijkt dan altijd wel of de tijd twee keer zo lang duurt. We hadden weer wat leuke pakketjes op de deurmat en woensdag gingen we naar een overdekt speelparadijs voor een playdate met drie leuk mama’s en hun zoons. Met nog een paar dagen werk erbij was het toch al gauw vrijdag en vertrokken we naar Limburg, en we deden weer een hoop leuks natuurlijk. Kijk je mee?

MAANDAG
24Hello Monday! Ik wilde Nim dit leuke pak aantrekken van Beau Loves maar het weer was toch niet zoals ik dacht. Toen ik hoorde dat het eind van het weekend prachtig weer zou worden hing ik ‘m gauw weer terug in Nim zijn kast. Natuurlijk wel eerst een mooie foto ervan gemaakt, samen met de letters N I M van designletters die ik van mijn broertje en schoonzusje kreeg. Echt superlief!

23Na een saaie binnen zit middag wilde ik er toch nog even op uit. We hebben een nieuw kinderzitje voor achterop de fiets dus die ging ik even uittesten met Nim. Tussenstop? De ijscoman!

DINSDAG
22Dinsdag was ik weer een dag werken. Bij thuiskomst lag er een mooi pakketje op de deurmat te wachten!

15Ik kocht deze gave patch en nog een toffe legging voor Nim!

WOENSDAG
21Woensdagochtend zaten we om 9.05 al op de trampoline bij Bungelland, een overdekt kids speel paradijs.

5We hadden namelijk een Instagram playdate met 3 andere mama’s met hun leuke zoons!

20Nim die was niet echt in zijn hum, dus we gingen wat eerder naar huis. Een wandeling naar huis in het zonnetje met een appeltje deed hem gelukkig wel goed!

19Eenmaal thuis ging hij meteen naar bed en plofte ik op de bank met een schaaltje lekkers, wat is zo’n ochtend met een humeurig kind in een speelparadijs slopend voor mama’s!

18Ah, happy mail uit de USA! Op Instagram doe ik vaak mee met give aways, super leuk om zo nieuwe merken te leren kennen en te delen. Ik ben nooit echt Lucky geweest, maar de maand Mei was toch wel een hele Lucky maand voor mij! Ik won o.a shoptegoed voor de webshops Kid+Kind (tshirt) en Odarling Handmade (short). Meteen een toffe outfit!

17Na wat uurtjes onrustige slaap is Nim zijn humeur nog niet kwijt, Kay komt pas laat thuis dus ik besluit voor makkelijk te gaan ’s avonds: Pizza voor mama, leftover Bami uit de vriezer voor Nim.

16Oeps, en een lekker toetje 😉

DONDERDAG
14Donderdag heb ik nog een dagje werk voor de boeg voordat we een weekendje weg gaan! Oh wat duren die laatste uurtjes altijd lang. Ik had eindelijk leuke sandaaltjes gevonden en die werden juist donderdag bezorgd. Oma kwam dus een dagje bij ons thuis oppassen!

VRIJDAG
4Vrijdag was het dan zover, een weekendje Landal! We kozen weer een goede dag uit om te vertrekken… wat was het heet!!!

13Na eindelijk in het huisje te mogen namen we allemaal een verfrissende douche, Nim zat even in zijn luier buiten en speelde aan tafel. We hadden een fijn plekje met stuk gras en een hekwerk zodat Nim niet makkelijk weg kon rennen. Zo’n aankomst dag is altijd best vermoeiend, zeker met een kleintje. ‘S avonds deden we nog een boodschapje in het dorpje vlakbij en daarna gingen we vroeg en doodmoe naar bed!

ZATERDAG
12Zaterdag vertrokken we al vroeg richting Duitsland. Mönchengladbach it is! Gewoon lekker shoppen en wandelen.. En wat kwamen we tegen? De Forever21! Natuuuurlijk moest ik daar op mijn gemakje rondneuzen.

11En geslaagd! Goed geslaagd zelfs! Wat hadden ze een hoop leuks, moeilijk om niet alles wat ik leuk vond mee te nemen haha. In de lift maakten we nog een selfie, uiteraard! Nim werd zo enthousiast van de lift dat hij niet stil kon zitten ;).

3Dit is wat de mannen doen als mama wil shoppen. Gekke bekken trekken in de spiegels.

1Helemaal uitgeput en moe terug naar het huisje. Dit is trouwens de legging uit het zwart witte pakketje eerder deze week! Super tof ding!

10My men! Wat een knapperds he?!

9Wie kent deze nog? Zijn toch te leuke mini koekjes!

ZONDAG
8Zondag gingen we naar…… Aardbeienland! Wat was het leuk, je leest er hier gauw meer over. Ik heb daar heel wat leuke foto’s gemaakt. Echt ALLES was met aardbeien thema!

7Alweer bij het huisje terug… alleen Kay had de sleutel in de auto laten liggen. Wij trekken gekke bekken terwijl Kay gauw heen en weer loopt voor de sleutel.

6‘S avonds drinken we nog een drankje op het terras bij de Plaza en daarna mag Nim nog even los in de speeltuin.

25The end! We hadden een fijn weekendje met z’n drietjes, nu op naar de zomervakantie 😉

Komende week ga ik druk aan de slag voor leuke artikelen voor de blog, moet er weer gewerkt worden en we gaan zaterdag naar Wantijpop in Dordrecht. Nim zijn eerste muziek festival, ik ben reuze benieuwd wat hij ervan gaat vinden!

Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest