Dear Diary #23

Afgelopen week was een wat rustigere week, dat is ook wel eens fijn! Natuurlijk gingen we er in het weekend wel even op uit, want na twee dagen regen scheen er weer een zonnetje en was het aangenaam warm. Ook werd ik op mijn werk verrast met een mega bos bloemen en taart… Kijk je mee naar week 23 in foto’s?

MAANDAG

Maandagochtend ontbijt ik met yoghurt, granola en aardbeitjes van de aardbeienplant in de tuin. Ze waren heerlijk zoet!

Hello! We gaan even op pad voor een boodschapje, het is tweede Pinksterdag en we zijn gezellig vrij met z’n drietjes.

Aan het eind van de dag verft Kay nog het schuttingdeel in de tuin naast Nim zijn speelhuisje. Stukken beter!

DINSDAG

Dinsdag is een werkdag. De nieuwe VTwonen ligt op tafel, en ik zie er super leuke D.I.Y projecten voor in de tuin in staan.

Happy mail van Hygge concept store. Met -50% korting shoppen is altijd welkom!

WOENSDAG

een gesneuvelde tak met bloemen uit het Bloomon bosje. Ik knip de bloemen er af, en steek ze in een schaaltje met water. Ook heel schattig zo!

Het is echt sweater weather, dus de nieuwe trui mag aan nadat we thuiskomen van school. We hebben het koud door de storm, regen en wind!

Avond dingen als Nim op bed ligt. Netflix en mijn favo popcorm <3

DONDERDAG

Donderdag ga ik van werk naar huis met een mega roze bos bloemen. Ik werd verrast! Deze week ben ik al 10 jaar in dienst op mijn werk. Best een mijlpaal toch?! Bloemen, appeltaart en ik mag uit eten met het team binnenkort om het te vieren!

VRIJDAG

Het regent, en niet zo’n beetje ook. Kay brengt Nim met de auto naar school, anders had ik niet droog aan kunnen komen op werk. Ik smeer elke avond of ochtend Nim zijn brood, en vul de pauzehap trommel en broodtrommel voor hem. Nu nog iets meer variatie proberen dan brood met kipfilet en cracottes met chocopasta haha.

Door de stromende regen haal ik nog wel mijn favoriete taart om zelf nog te trakteren op werk. Chocolade truffeltaart van Dudok. Mjam!

ZATERDAG

Weekend! We gaan zaterdagmiddag naar de kinderboerderij. Nim vraagt er al weer een paar dagen om. Pebbles & Bamm-bamm is een van zijn favorieten, hij vind ze erg grappig.

De geitjes willen heleboel aandacht.

Nim slaat met een takje blaadjes uit de boom, totdat een geitje hem verrast door ineens achter hem te staan. Gillen was dat hoor, en dat voor van die lieve geitjes…

Op de terugweg naar huis eten we nog een ijsje, en vind Kay bij de Kruidvat een waterslang met gaatjes. Een grote hit! De rest van de middag is hij er zoet mee in zijn nakie.

Kay kookt vanavond. Mini pita pizaatjes.

Toetje!

Bij de vuurpot marshmellows roosteren.

ZONDAG

Zondag begint met schoonmaken thuis. Daarna rijden we naar het pannenkoekenhuis zodat Nim even lekker kan spelen bij de trampolines en wij een broodje kunnen eten in de zon. Het was heerlijk rustig op het terras!

We eten al om 17.00, en na het eten stappen we op de fiets. Lekker een eind fietsen in de warme avond lucht.

We fietsen wel 1,5 uur en komen een fantastisch pad tegen onderweg naar huis. Koeien, schaapjes, paarden, zwanen en eenden met baby’s. En autoloos! We genoten er alle drie van!

Een prachtige avondlucht om het weekend weer mee af te sluiten, wat gaan weekenden toch snel voorbij!

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest