Dear Diary #23

Een volle, spannende, leuke, vermoeiende maar ook gezellige week hebben we er op zitten! Ik maakte als vanouds weer een boel foto’s, en vertel erbij wat we allemaal gedaan hebben. Kijk mee!

MAANDAG

29Wat begon maandag mooi. Heldere blauwe lucht en een zonnetje al om 8 uur in de ochtend. Is dat even fijn wakker worden. Wat later op de ochtend stappen we de tram in naar de stad, op jacht voor een douchegordijn! We belanden bij de Hema, waar anders?! 😉 En een lift selfie mag daar niet ontbreken!

28Geslaagd voor het douchegordijn, maar oh wat is het warm… en Nim die heeft nog geen sandaaltjes. We duiken de H&M in en Nim vind het zowaar leuk! Hij wijst aan wat ‘ie mooi vind en wil zelfs passen en de sandalen testen. Rennend natuurlijk! En wat is het gezellig om echt samen te shoppen! De sandalen zijn goedgekeurd en moeten meteen aan. Op blote voeten naar de kassa dus haha.

27Daarna is het tijd voor ijs!

26Via Centraal Station lopen we weer richting huis, en komen langs de gigantische trap die tegen het Groothandelsgebouw aan staat voor een fantastisch zicht over Rotterdam. Aan de ene kant zal ik de stad en de spontane wandelingen langs al het leuks missen, maar aan de andere kant kijk ik enorm uit naar rust. De drukte van de stad kunnen we heus nog gewoon opzoeken wanneer we willen, alleen niet op loopafstand.

25Nog een foto onderweg. Zijn leuke blauwe pak is van vorig jaar van Gray Label, de stof is zo fijn zacht… blij dat die nog past! En zijn blauwe petje is van Mini Rodini.

24Eenmaal thuis eet Nim een broodje en gaat lekker een tukje doen. Ik duik dan op de tuinbank met kaneelbroodjes en een koffie. Lang houd ik het niet uit, wat is het warm!

3Zodra Nim uit bed komt gaat hij in een nog zomerse outfit, helemaal in Zara. Want het is warm! En ook de nieuwe pet van Tiny Turtle caps op tegen het felle zonnetje in de ogen.

DINSDAG

23Work all day. In mijn pauzes ben ik druk aan het bladeren in leuke woonmagazines die we hebben liggen, dit vond ik een goede oplossing voor een bed en opbergruimte voor Nim zijn toekomstige kamer! M’n telefoon staat vol met screenshots en foto’s vanuit magazines haha.

22Bij thuiskomst ’s avonds ligt er een pakketje van Mingo, more stripes for Nim 😉

21Nim is de hele dag op de opvang geweest, en mag na zo’n drukke lange dag altijd nog lekker even met een appeltje wat filmpjes op de IPad bekijken. Hij koos een erg grappige houding om dit te doen, op de bankleuning.

WOENSDAG

1Woensdag ochtend sta ik samen met Nim al om 9.15 in de dierentuin. Het is er doodstil, en dat is natuurlijk heerlijk… het rijk alleen! Zodra we bij de mist komen, wil Nim uit de kinderwagen. Wat een lol!

2Langs de dieren klimmen en klauteren over de rotsen, dat deed ik vroeger ook altijd graag!
Hij draagt hier trouwens zijn nieuwe Mingo item: De gestreepte harem broek, daarbij een Mingo t-shirt, het gave Nununu vest en de nieuwe sandaaltjes van H&M die we maandag samen kochten. En zijn blauwe Mini Rodini petje natuurlijk! Ik hou van deze outfit, zo stoer en leuk!

20Nog even door de Amazonica, langs de vlindertjes en daar zien we ook een zwemmende slang. Interessant!

19‘Ohhh mama mag ik spelen?’

18Weer op weg naar huis, we moeten op tijd weer terug zijn voor papa thuis is. Want we gaan in de middag het voorlopige koopcontract tekenen voor ons toekomstige huis! Super leuk!

17Yes! Getekend! We gaan meteen een rondje door de wijk doen, en Nim heeft het prima naar zijn zin in de speeltuintjes. We kunnen niet wachten tot eind September!

15Als we na een boodschapje weer thuis zijn doen we even lekker helemaal niks. Helemaal niet erg met dit weer. Oke, er worden wat wasjes gedraaid. Liefde voor streepjes en voor Mingo kids <3.

16In de avond brengen we Nim weg om te logeren bij Opa en Oma en gaan we zelf door naar de Hypotheker voor de aanvraag van de nieuwe hypotheek voor het gekochte huis. Zo gek dat het allemaal echt gaat gebeuren!

VRIJDAG

14Vrijdag stop ik in de middag wat eerder op werk om even alleen te kunnen knallen met poetsen en opruimen thuis. Maar, bij thuiskomst eerst even een koffie en notenreep voor wat energie 😉

ZATERDAG

13Zaterdag hebben we heel veel te doen, waaronder boodschappen. Het werd ook wel weer eens tijd voor een lift familie foto!

12De rest van de dag ruim ik op, en klust Kay in de badkamer… Tussendoor een lekkere snack: Watermeloen! Mijn favoriet in de zomer.

ZONDAG

10Zondagochtend ruim ik nog wat op in huis, en ook de badkamer is eindelijk zo goed als af. Ik maak ‘m mooi met wat stylisch (en lekkere!) spulletjes van Hema, Sostrene Grene en Action. Alles gaat uiteraard mee naar ons toekomstige huis, en daar zal het nog leuker staan!

9In de middag gaan we richting het winkelcentrum, normaal neemt Nim altijd autootjes mee maar nu wilde hij perse zijn Planes stickerboek mee hebben, prima!

8De stokrozen staan weer in bloei overal, zo mooi!

7Bij de kruidvat word Nim helemaal gelukkig als hij een mega grote Dinosaurus ziet die nog kan bewegen en geluid maakt ook. Na 3 jaar het uitgesteld te kunnen hebben was het dan zover, het eerste echte grote lelijke herriemakende stuk speelgoed ging mee naar de kassa. En gelukkig dat hij was! Hij moest de veel te grote doos perse zelf dragen, zodat hij er ondertussen ook mee kon spelen.

6Daarna gaan we naar Opa en Oma, want Opa is bijna jarig en we gaan lekker barbequen! Nim slaat zijn middagdut over maar heeft wel heel even een rustpauze nodig van het druk doen met de nieuwe dino. Appeltje en met de IPad met een leuke film even op de grote poef rusten.

5Lekkerrr!

4We zijn weer bijna thuis, en die dino… die word niet meer losgelaten.

Dat was weer een leuke en volle week met spannende dingen en gezellige dingen. Komende week word druk druk druk, de woonfotograaf komt langs woensdag en er moeten hier en daar nog wat likjes verf op de deuren en kozijnen. En aan mij de taak alles grondig te poetsen en leuk te stylen, want als het goed is staat vrijdag ons huis al te koop via de Facebook pagina van de makelaar… en dan zullen er heel gauw bezichtigingen volgen! Zo spannend allemaal!

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest