Dear Diary #22

Ik probeer er echt geen gewoonte van te maken hoor, de dear diary steeds veel te laat online te hebben. Maar soms gaat het gewone leven even voor het internet! Maar, niet getreurd… here it is: week 22 alweer van 2015!

MAANDAG
19Maandag was het tweede Pinksterdag, en deden we wat boodschapjes met z’n drieen. Zowaar sta ik weer eens op de foto samen met Nim, dat komt zelden voor!

18Eenmaal thuis ploffen we op de bank met lekkers, we rommelen wat aan in huis en doen niet zoveel meer. Lekker chillen is soms heerlijk.

DINSDAG
15Dinsdag gaan we even naar de zandbak in het park, Nim blijft zand magisch vinden en laat het steeds zo door zijn vingers glijden.

14Onderweg naar huis haal ik nog een reepje chocola. Tony’s natuurlijk ;). Ik vond dat ik dat had verdiend, maar ik weet nu niet meer zo goed waarom haha.

13De rest van de middag vertoeven we in de tuin, het zonnetje scheen en ook poes Evi zat er lekker bij in de kast in het zonnetje.

WOENSDAG
12Woensdagochtend ontbijt. Griekse yoghurt met aardbeien en honing. Smullen!

11En ik hoor de brievenbus, post! Ben nog steeds happy met de leuke deurmat van de hema trouwens.

10Voor het challenge artikel printte ik wat leuke gratis printables uit via bringinghappiness.nl, ik besloot er ook op te hangen in de gang. Leuk toch als je binnenkomt en deze quotes leest?!

9Ah, de inhoud van een pakketje. Dit gave broekje won ik via Instagram bij Garabatisse.com!

8Het andere pakje zaken muurstickers in die ik bij enlasnubes.nl bestelde, het was 1+1 gratis dus daar maakte ik dan ook graag gebruik van. Nu nog een leuke plek bedenken om ze op te hangen!

7Het werd donker buiten, en ook in huis. Time for some chocolate!

6Ik bewaar echt alle labels, bonnetjes, visite kaartjes, kaartjes e.d van de leuke kleertjes e.d die ik voor Nim koop/krijg. Het werd tijd dat het eens gesorteerd werd. Dit is van 2 jaar verzamelen haha. Doen jullie dat nou ook? Of heb alleen ik zo’n rare tik? Ik deed het vroeger ook met mijn eigen kleding en spullen!

5De zon scheen weer, dus testen we meteen de nieuwe short uit! Hij is stiekem nog wat te groot, de short is nu meer een baggy loose fit pants haha.

7We make nog wat foto’s, maar Nim heeft meer interesse voor de TV…

DONDERDAG
4Donderdagavond waren we uitgenodigd voor een leuke avond met NAIF babycare in samenwerking met de IMPS&ELFS store in Amsterdam. We zijn onwijs veel te weten gekomen over het behandelen van eczeem en waar Nim zijn eczeem plekjes van zouden zijn gekomen en hoe we dit kunnen terugbrengen naar een gezonde huid. Enorm informatief EN leuk geweest, Kay was ook mee en we hadden meteen een gezellig ‘uitje’ samen.

3Na de workshop van dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer hebben we rondgekeken in de prachtige IMPS&ELFS+FRIENDS store aan de Knsm-Laan. Natuurlijk ging er het een en ander mee naar huis, maar dat laat ik gauw nog een keertje zien!

ZATERDAG
2Van vrijdag heb ik geen foto’s, ik werkte de hele dag en Kay ging met Nim lekker spelen in Monkey Town! Zaterdag gingen we een boodschapje doen en belandde we in de Toys XL met Nim. This boy loves Cars 😉 Heeft 5 minuten voor het schap gezeten: ‘oh waaaauww’.

1Na ook nog een bezoekje aan de Ikea voor een uitbreidingsset aan de houten treinbaan zijn de mannen de hele avond zoet! Heerlijk gezicht dat ze beide plezier hebben met de auto’s en treintjes.

ZONDAG
1Zondag werk ik weer de hele dag maar verscheen wel het challenge artikel online, dit keer geen aankoop gedaan om diverse redenen. Nieuwsgierig? Hier kun je hem bekijken!

Voor nu kijken we ENORM uit naar aankomend weekend! Dat word kliederen met water en genieten van korte broeken/jurkjes/sandalen/hemdjes! Heb jij al plannen voor het komende zonnige weer?

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest