Dear Diary #22

Afgelopen week was een rustige week. We deden niet zo heel veel, en vertoefden veel binnenshuis. Ook wel eens lekker. Ik shopte wat online, bakte lekkers, en stond op mijn vrije zaterdag wel erg vroeg al ontbijt te maken. Kijk mee naar week 22 in foto’s!

MAANDAG

Maandag! Na een boel huishouden, en een flink geirriteerde neus en ogen (danku hooikoorts), komt er een pakje binnen van &Other Stories. Dit shirtje hou ik, wat is ‘ie leuk en van een fijn stofje. Ik kan hem ook nog als t-shirt dress aan, valt wat groot uit wel. Het andere shirt wat ik bestelde stuur ik terug, niet leuk! Ik heb de laatste weken best moeite met shoppen voor mezelf. Het is het allemaal net niet, of vreselijk duur… M’n kast ligt vol effen basics en streepjes shirts… boring!

Het zithoekje buiten ziet er verleidelijk uit. Maar ik kan echt niet naar buiten, binnen een minuut krijg ik last van de hooikoorts en zwelt er vanalles op in m’n hoofd. Blegh.

DINSDAG

Dinsdagochtend ga ik eventjes shoppen met m’n moeder. Wachten in de paskamer!

En we hebben post van de postcodeloterij. Even hoopten we op duizenden euro’s (ha, wie niet?!), maar het waren twee (we doen mee met twee loten) HEMA appeltaart cadeaubonnen t.w.v 5 euro. Ook te besteden op niet appeltaarten 😉 Toch leuk 10 euro om mee te shoppen haha.

Het is zoooo benauwd warm dinsdag vlak voor de storm en regen. Ik koel mijn voeten buiten in de wasmand die nu als ‘zwembad’ dient als de onweer al rommelt en de eerste drupjes vallen. Maar ik vlugt al gauw weer naar binnen… hooikoorts 🙁

Dus… steken we de lampjessnoer maar in het stopcontact voor een beetje sfeer toch?!

Met de warmte, en de jeuk door hooikoorts die gepaard gaat met ontelbaar keren niezen in korte tijd, heb ik nul zin om te koken. Het word een stokbrood met brie en rode pesto uit de oven, komkommer met hummus, en watermeloen met geitenkaas als avondeten.

WOENSDAG

Woensdag krijg ik mezelf niet vooruit gebrand. Ik shop nog wat online, en hoop heel erg dat de items in real life leuk zijn en passen. Ik moet echt wat zomerkleding hebben namelijk. Ik stofzuig het hele huis en maak schoon en zet een wasje aan en ga daarna met wat te eten op de bank zitten met laptop om aan de blog te werken.

Outfit vandaag, het nieuwe shirtje van &Other Stories en een te warme lange jeans. Hopen dat een van de spijkerrokjes die ik besteld heb goed zitten, dat zou hier leuk bij staan.

Mini blikje cola tegen de jeuk aan gehemelte door de hooikoorts. Zo klaar mee, elk jaar weer vraag ik me af hoelang ik er ook al weer last van heb gehad het jaar ervoor. Weet het niet meer, maar hoop dat het gauw over is.

Nim is weer klaar op school, ik had hem beloofd dat we na school nog een stukje zouden fietsen dat ik brood mee zou nemen om alle baby eendjes te voeren die we steeds zien overal. De eendjes waren er erg blij mee!
Ps: Spot je de mamarazzi? 😉

Lief!

‘Mamaaaaa hier zijn er nog meer!!’

Als het brood op is klinkt er meteen: ‘kom we gaan naar huisje toe, bank liggen. Ik ben wel een beetje moe geworden’. Dus dat doen we, halfuurtje ipad en bankhangen.

New shoes for me! <3 Bij Sarenza scoor ik altijd voor de beste prijsjes schoenen voor mij en Nim. Er is altijd wel korting en altijd wel een extra kortingscode. Voor deze twee was ik maar 60 euro kwijt, heel goed te doen!

Ik maak nog een koffie in de middag, ik gooi de opgeschuimde melk altijd gewoon op de gezette koffie en dit keer heb ik gewoon een spontaan hartje in het melkschuim. Word ik blij van 🙂

Aan de poets. Ik dwijl bijna nooit, snel last van krampen in handen en polsen… maar ik ben de vieze vloer zat en doe het toch maar. Voelt altijd wel weer heerlijk als alles in huis helemaal schoon is.

Het begint keihard te regenen en onweren buiten. Ik laat de deur open, maar dat bleek niet zo slim, plasje regen binnen… had ik net gedwijlt he…

De boodschappen worden ook bezorgd in de stromende regen, de appie bezorger stapte zo met zn vieze schoenen de gang in… gelukkig had ik daar nog niet gedwijlt. Hij moest alles in de gang laten staan van me haha.

VRIJDAG

Donderdag is weer een werkdag, zonder foto’s.. Vrijdagochtend breng ik Nim naar school, het ging zo rap allemaal dat ik nog 5 minuten kon zitten voor ik naar de bushalte hoefde te lopen. Even niksen en onderuit gezakt op de bank met de beentjes omhoog.

ZATERDAG

Zaterdagochtend is Nim ruim voor 6.00 wakker. En niet meer in de mood om te slapen. Ik ga met hem mee naar beneden en maar maar meteen ontbijt, anders val ik op de bank weer in slaap.

We gaan naar intratuin, en daarna naar de Aldi..er waren nieuwe tuin/vakantie crocks voor Nim nodig. Meestal hebben we merkloze voor hem, maar bij de Aldi waren ze zaterdag 8,99… goedkoper dan de neppe varianten. En nog een mooi neutraal kleurtje ook. Niet de meest fashionable schoen, maar voor tuin/zwembad/vakantie echt ideaal.

Ik heb trek, en bak chocolat chip cookies. Warm het lekkerst.

ZONDAG

Zondag werk ik in de middag, en gaan de mannen naar de speeltuin waar ik laatst in de meivakantie met Nim was geweest. Nim heeft zich weer goed vermaakt!

 

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest