Dear Diary #22

Jeetje, wat duurde afgelopen week lang. In eerste instantie had ik een heerlijk vooruitzicht met twee hele dagen me time. Echter verliep dat wat anders helaas! Ook moest ik er weer even inkomen met wat meer foto’s maken op een dag, dus de verhaaltjes zijn wat langer en de foto’s zijn er wat minder dat normaal.

MAANDAG

16Maandag is het slecht weer, ik blijf thuis met Nim en ruim wat op en maak wat schoon. In de middag heb ik lekkere trek en maak de la met bakingredienten wat leger door een bananenbrood te maken. En wat lekkers gemaakt, en wat dingen opgemaakt, met het verhuizen in het vooruitzicht moet er langzaam bij beetje steeds meer opgeruimd worden zodat het inpakken en verhuizen straks makkelijk en snel kan verlopen.

15Ik was zo lekker bezig in de keuken dat ik in de middag ook maar meteen gekookt heb. Een paar uur later kwam Kay thuis van werk en hoefde het alleen nog even opgewarmd te worden. Curry Madras met een gekookt eitje in plaats van kip, heerlijk was het!

DINSDAG

14Dinsdagochtend staan er om 9 uur klusmannen voor de deur, door een flinke tegenvaller na het inspecteren van onze badkamer moet hij toch opgeknapt worden voor de verkoop. De badkamer word deels gesloopt en weer opgeknapt dus. Het is in principe mijn vrije dinsdag thuis zonder Nim, maar nu was Kay er ook en natuurlijk de twee klusmannen. Dan zit je toch niet echt op je gemak, ik niet althans. Na een lekker ontbijt kroop ik op de bank achter de laptop voor de blog, afgelopen week kwamen er dan ook twee artikelen online. De feitjes en weetjes over Nim en een webshoptip over Kids with Flair.

13Ook ruim in Nim zijn kledingkast op, ik heb wat leuks nieuws voor hem op het oog maar heb er geen geld voor over… want we sparen ons geld op het moment op voor de verhuizing: alle bijkomende kosten voor het kopen en verkopen van een huis is niet niks! En dan willen we natuurlijk nog klussen in ons nieuwe huis. Een deel van de kleertjes heb ik al verkocht aan bekenden, de rest zet ik gauw op een speciale Facebook verkoop pagina of Instagram.

12Post! Een super leuk geboortekaartje. En wat een lieve naam!

11Zodra de klusmannen weg zijn gaan we de deur uit, samen Nim ophalen en door naar de verjaardag van zijn tante. Het was een super gezellige avond!

WOENSDAG

10Woensdag moest ik helemaal naar Rotterdam Alexandrium voor de aanvraag van een nieuwe ID kaart. De mijne was al wat maanden verlopen (oeps!) en voor de koop van het nieuwe huis moet ik natuurlijk een geldig legitimatiebewijs hebben. Hier in de buurt waren er enorme wachttijden om daarvoor een afspraak te maken, dus dan maar een kort treinritje heen en weer. Gelukkig scheen de zon, en ik dook even gauw de Primark in voor wat goedkope basic tshirtjes die ik naar werk aan kan. Oma paste thuis op Nim en op de klusmannen ;), dus had ik toch heel eventjes wat tijd voor mezelf.

9Eenmaal thuis maak ik een pakje klaar met de verkochte kleertjes. Ik vind dat zo leuk om er dan een gezellig pakketje van te maken met een kaartje erbij.

DONDERDAG

8Ik had een vrije dag opgenomen deze donderdag, met het idee lekker wat voor mezelf te kunnen gaan doen. Echter waren de klusmannen nog altijd niet klaar in de badkamer en zouden de de ochtend nog wat dingen komen afmaken. Maar ze kwamen maar niet, ik hoorde niks, geen reactie bij sms of belletje. En na een paar uur horen we dat er een ongeluk was gebeurt met een van de werknemers van het klusbedrijf op een andere lokatie en dat ze dus bij de ehbo zitten. Een van de twee mannen die hier kluste, is de eigenaar van het bedrijf en was logischerwijs dus naar zijn werknemer toegegaan. Om 12 uur zou hij hier zijn… Oei, ik had verwacht in de middag even lekker de stad in te kunnen duiken, helaas niet dus. Ik maak een extra lekker tussendoortje met aardbeien als troost voor de teleurstelling.
En ja, ik heb dezelfde outfit aan als dinsdag haha.

7Als de deurbel gaat dacht ik dat ze er eindelijk waren, maar nee! Het was een te gek pakketje van Tiny Turtle Caps, ik heb dit petje opgestuurd gekregen voor Nim. Zo leuk, dus we gaan gauw wat leuke shots maken!

6Ik ga maar poetsen in Nim zijn kamer, het minst erge plekje in huis om in op te ruimen en schoon te maken. Zo gek dat hij over een maand of 3 een andere kamer zal hebben. Wat zal dat wennen zijn! Hij krijgt wel gewoon hetzelfde behang en zijn meubeltjes gaan ook gewoon mee… zodat het niet een te grote verandering zal zijn.

5De deurbel gaat en daar is de klusman dan. Alleen hij komt alleen om wat klusmateriaal neer te leggen, hij had een flinke pechdag en zat in de middag bij de ehbo met zijn dochtertje… wat een dag! Balen van mijn vrije dag, maar ook flink rot voor die man! Ik schuif nog wat met spulletjes in Nim zijn kamer en houd het dan voor gezien.

4En de nieuwe Tiny Turtle Caps pet hangt nu ook aan de muur in zijn kamer bij het stoere ‘boys will be boys’ tshirt van Jax & Hedley.

ZATERDAG

Vrijdag werk ik tot laat, en zaterdag sta ik alweer vroeg op. De klusmannen hebben vrijdag de boel afgemaakt zodat ik zelf kon tegelen. Samen met mijn vader hebben we de hele dag staan zwoegen, maar met resultaat! Dat kan ik ook weer van mijn lijstje strepen: zelf tegelen!

1Tussendoor belt de altijd vriendelijke pakketjesman aan met dat ene item wat ik op het oog had voor Nim. Met het geld wat ik voor de verkochte kleertjes had heb ik ‘m meteen besteld. Ik vind het zo’n gaaf vest van Nununu, en die geur en stof… echt heel fijn. Als je Nununu kent snap je vast wat ik bedoel.

3Het was de hele dag mooi weer waar ik weinig van gezien heb, en eenmaal klaar met de badkamer was het al avond en trok er een enorme regen/hagel/donder bui over ons heen. Nim vond het fantastisch die regen, en na onze goedkeuring dook hij de regen in. Dikke pret hebben we gehad!

ZONDAG

2Een beetje drukke dagen achter elkaar, want zondag moest ik weer werken. Gelukkig was het niet druk en was de dag zo om. Kay en Nim haalden me op, en ik wachtte ze op in het zonnetje met een stukje chocola… Heus niet erg!

En dat was afgelopen week. Deze week veel spannende dingen op de planning, zoals een voorlopig koopcontact tekenen en de hypotheek gaan aanvragen voor ons toekomstige huis! Gelukkig hebben we weer een vrij weekend om naar uit te kijken en ik hoop op een zonnetje om er dit keer wel van te kunnen genieten.

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest