Dear Diary #21

Wat fijn, door Pinksteren hadden we weer een lang weekend samen, we hebben niet erg veel gedaan maar gewoon even samen zijn een paar dagen is altijd wel lekker. Helaas had ik afgelopen week wel erg veel last van hoofdpijn, en lag ik hierdoor wat meer op de bank of in bed. Gelukkig maak ik toch altijd wel wat leuke foto’s door de week heen, so here we go!

MAANDAG
18Jaja, je bent enorm stoer! Een van de twee zonnebrillen die ik bestelde met de gekregen Zalando cadeaubon, je snapt.. ik graaide de bril na de foto meteen weg haha.

17Nim op bed betekent smul tijd voor mij. Dit keer ook een beetje gezond met aardbeitjes, het is niet altijd feest he?! Hoewel, aardbeien zijn ook net snoepjes!

16Mijn gewonnen DesignLetters goodies kwamen dan eindelijk binnen maandag. Hip hip hooray! En het is zo mooi allemaal!

DINSDAG
15Dinsdag rond het middaguur werd Nim opgehaald. Me Time!! Dat vieren we met een mooi geserveerde lunch, heerlijk om jezelf op de manier te verwennen op een vrije dag.

14Omdat het enorm slecht weer was bleef ik thuis, beetje schuiven met spullen, beetje huishouden en lekker wat blogjes geschreven. Natuurlijk in de middag weer een gezellig geserveerd kopje thee met lekkers! Zo ziet het er toch enorm aantrekkelijk en mooi uit? Ik houd er wel van om dat mooi neer te zetten dan, alsof je er extra van geniet of zo.

7Ook had ik tijd om wat foto’s te maken van een prachtige bos bloemen! Benieuwd naar de rest? Je ziet en leest hier meer over mijn ‘Me Time’ dag.

WOENSDAG
3Nim was van dinsdag op woensdag blijven slapen bij Opa en Oma, Opa heeft een kasteel gebouwd voor Nim en hij mocht er voor het eerst mee spelen. Spot de auto in het kasteel met ridders en paardjes haha.

13Er kwam een pakketje, ik had een kids sjaal bij Urban Nomads by Kirsty Nagel besteld een tijdje terug. Wat een tof kleurtje he!? Even om de zwart wit grijze streepjes sjaals te wisselen met heel wat anders bij Nim!

12De kleine man was ’s morgens na een logeerpartijtje bij opa en oma weer thuisgebracht. We gingen even naar de speeltuin waar plots een berg aarde lag. Wat een plezier! En natuurlijk meteen de nieuwe sjaal uitproberen!

11Nog even gauw langs de supermarkt voor een boodschap, en ik kon deze spijs koekjes niet laten liggen.. ze waren erg lekker!

10Eenmaal thuis kijkt Nim een filmpje en spit ik dit leuke boekje nog eens door wat Nim voor zijn verjaardag had gekregen. Heel origineel en tof cadeau voor een echte Rotterdammer!

VRIJDAG
9Van woensdag gaan we verder op vrijdag, want donderdags werkten we allebei en was Nim weer bij Opa en Oma. Ik had vrijdag echt zoveel hoofdpijn dat ik niet echt functioneerde. De nacht was ook geen pretje geweest want Nim weigerde te slapen en bleef maar draaien in bed. Ik was op de bank gaan liggen maar dat lag echt niet lekker, gebroken dus!

8Na wat heen en weer gebel bleef ik die dag thuis van werk. Gelukkig was het mogelijk! Ik heb vooral op bed of op de bank gelegen met wat kouds op mijn hoofd en at tussendoor iets. Kay en Nim gingen een boodschap doen of waren in de tuin bezig zodat ik wat rust aan mijn hoofd had.

ZATERDAG
7Zaterdagochtend vroeg (8.30!) stond een afspraak bij de kapper voor Kay en Nim. Ik ging mee maar was erg blij toen we weer thuis waren. Nog steeds verrekte hoofdpijn. En Nim… die doet het voorlopig zonder lange haren met leuke krul, het is er af! Hij werd soms boos en geirriteerd door zijn lange lokken en met het warme weer kreeg hij ook nog eens een zweethoofdje ervan. Geen keus had ik dus. Maar, het staat hem echt onwijs stoer en mannelijk haha.

1Vader en zoon, beide nieuw kapsel en beide een Hello Apparel t-shirt aan. Jaja, wij zijn fan van Hello Apparel!

6‘S avonds stak Kay de vuur kachel aan. Dat was mega interessant natuurlijk! Volgende keer zorg ik voor marshmallows in huis…

ZONDAG
5Zondag is het Pinksteren en ontzettend mooi weer. We besluiten naar de Loonse en Drunense Duinen te rijden. Nim dwaalde over het zand, door de heide en had er reuze naar zijn zin.

19Kom papa!!

2Even knuffelen, wat drinken en eten voor we weer de auto in stappen naar huis. Mijn hoofdpijn is nog steeds niet weg dus de middag doen we het rustig aan op de tuinbank in de zon.

En dat was afgelopen week alweer! Op de hoofdpijn na toch best leuke momenten gehad, maar lekker is anders hoor. Ik wil dat Nim het dan naar zijn zin heeft dus probeer ik toch om er een leuke dag van te maken. Hij kan er immers niks aan doen. Het rustiger aan doen in plaats van overvolle dagen heeft wel wat geholpen, en ik heb nog twee dagen voordat ik weer werken moet dus dat is ook wel fijn. Deze week gaan Kay en ik voor het eerst naar een event waar ik voor ben uitgenodigd via mijn blog, reuze leuk! Verder een hoop chillen in en om huis denk ik! Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest