Dear Diary #20

Nim, chocola, eten, gras, bloemetjes, water, Nim, Papa, eten, buiten, zon, hangmat, cadeautjes, bloemen, koffie, auto’s, blote benen, aardbeien, zand, ijs, handmade, heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dit keer een boel foto’s van alles wat ik net opnoemde! Kijk snel verder dus.

MAANDAG
33Maandag aan het eind van de ochtend keert Nim naar bed voor een middagdutje en warm ik lekkere ontbijt leftovers van Moederdag op. Ik maak de wegwerpbordjes en wat rietjes op die op Nim zijn verjaardag over waren gebleven. Ziet er best gezellig uit zo!

32Er is er een wakker en komt mij opzoeken in de tuin (handig hoor, gelijkvloers en een peuter bed) in zijn pyjama. Ach ken best!

31Even omgekleed en meteen met zonnebrand ingesmeerd, ik zet ook het DIY tentje neer zodat hij een beetje in de schaduw kan spelen. Het is namelijk al erg warm!

30We gaan afkoelen bij de speelfontein, dit was de eerste keer en hij had echt dikke dikke pret!

29Eenmaal weer thuis, in droge kleding natuurlijk is het even IPad met fruitsnack tijd. Hij geniet er lekker van! We vertoeven buiten op de bank tot de zon weg is. Wat was het een mooie dag maandag.

DINSDAG
28We zijn al vroeg op pad dinsdagochtend. Even naar de stad geweest voor een cadeautje en Nim spotte Cars auto’s en werd zo mega blij dat hij er eentje mocht uitkiezen.

27En eenmaal thuis lag er een leuk cadeautje op mij te wachten. Ik won via Instagram een gave poster, dezelfde als die je op het kaartje ziet staan maar dan op A4 formaat. Die ga je zeker nog terug zien! Nogmaals bedankt Mandy.

24We spelen kiekeboe… Waar is Nim nou?!

23Zodra Nim op bed ligt ga ik even de tuin in om de bloeiende bloempjes te bekijken en wat frisse lucht te snuiven. Toch best een vermoeiende ochtend geweest en Nim was ook niet in een al te best humeur, en hij had nog wel een autootje gekregen!

26Ik probeer een kopje koffie uit met ons nieuwe mini apparaat.

22Ik had bij De Tuinen weer die lekkere nijlpaard chocolaatjes gekocht van het merkje Baru, yum!

25Er is er een wakker ja ja, dat kun je wel zien dat is Nim!

21Nog voor de helft in pyjama, moest perse die kaplaarsjes aan en had de grootste pret in onze hangmat. Nieuw speeltoestel gevonden geloof ik haha.

WOENSDAG
20Jaa! Een nieuwe Tony’s! Melk Rabarber Crumble, nou hij was zo op hoor. Te lekker weer deze limited edition.

19Ik ben erg van het geknutsel, Nim (nog) niet echt helaas. Ik had bedacht dat stickers plakken wellicht leuk zou zijn. En jahoor, schot in de roos! Hij is er een hele poos zoet mee geweest.

18Omdat Kay naar cursus is moeten wij voor onszelf zorgen qua eten. Nim eet leftovers en ik had een bak salade gekocht. Helemaal niks voor mij, maar ik heb toch de helft op!

DONDERDAG
16Donderdag is het Hemelvaartsdag. Ik begin pas om 12 uur op mijn werk dus alle tijd in de ochtend! Kay brengt Nim naar Opa dus ik heb zelfs het huis even voor mij alleen 🙂

4Nim en Opa hebben een leuke dag samen, hij krijgt zelfs een lekker bolletje ijs!

15Al even terug deelde ik in een Dear Diary een foto van een houten letter. Mijn vader is mega handig en houd erg van knutselen en bouwen dus hij wilde best de letter N van hout maken voor mij. Dik geslaagd! Ik ga hem wit verven zodat ‘ie in elk toekomstig kamertje of plekje er mooi bij past.

VRIJDAG
1Vrijdag zie ik deze foto op Instagram, Kay had geitenkaas vergeten met boodschappen doen maar had wel een prachtige bos bloemen gekocht voor me en zelf een leuk hoekje gecreeerd! Lucky me!

2Ook kwam er een heel erg leuk cadeautje binnen wat ik van mijn moeder heb gekregen. Binnenkort lees je meer (over de inhoud) hierover!

ZATERDAG
14Another working day for me. Maar na werk en avondeten lopen we naar het park hier vlakbij. Er is een foodtruck festival wat enorm veel eten en drinken bij elkaar is wat bereid word in kleine gepimpte busjes en auto’s. Dat kunnen we natuurlijk niet missen! We gingen voor een toetje, Frozen Yoghurt!

3We gaan al gauw naar huis want het is bijna bedtijd voor Nim. We liepen langs een straat die helemaal open lag en waar bergen zand lag, boys will be boys dus Nim wilde niet mee haha. Een grote zandbak voor hem natuurlijk! Terwijl ik mijn camera op mijn telefoon zoek schiet Kay dus al wat kiekjes, heel charmant maar niet heus!

13Hij bleef maar terug rennen. Je kan vast al raden hoe de resterende 5 minuten naar huis lopen met een boze peuter ons afging haha.

ZONDAG
12Easy like Sunday morning. Nim zit relax tv te kijken in zijn nog steeds te gekke kinderstoel Evolu van Childwood. Ik ontving laatst zomaar het mandje wat eronder zit cadeau, super leuk natuurlijk! Nu bewaren we daar wat slabbetjes in of er liggen zo nu en dan wat autootjes verstopt door de kleine boef. Ik vind het een handig mandje en leuke toevoeging aan de stoel!

11En ja, het was zo leuk bij het foodtruck festival ‘Trek’ dat we er gingen lunchen! We beginnen met een sappie natuurlijk. En… Zon en blauwe lucht, wat een feest!

10Poffertjes!

9Het was gelukkig nog helemaal niet druk! Nim had het al wel weer gezien bij de poffertjes en riep hard ‘Daaag’. Hij ging alvast naar de muziek toe waar de friettruck vlakbij stond 😉

8En na het patatje sluiten we af met een wafel met slagroom en aardbeien. We zijn best van het ‘eten bestellen wat we al kennen’ haha, maar er was ook zooooveel keus… Dan grijp je snel naar het oude vertrouwde. We hebben zeker genoten ervan met zijn drietjes, hopelijk komt het volgend jaar terug. Want het was een super tof festival zo vlak in de buurt!

7En alsof er nog niet genoeg gesnoept was: Koffie met een chocolate chip Cookie en een Baru nijlpaard chocolaatje. Een Mama verwen momentje want Nim lag te slapen en Kay was even alleen weg om aarde en grasmest te kopen!

6Ik heb even liggen tukken in de hangmat in de tuin, en vlak nadat Kay thuis kwam werd Nim ook weer wakker en zocht ons op in de tuin. Liep hij in zijn boxershort en op zijn sokken rond te banjeren. Wat is het toch een leukerd 🙂

Zou aankomende week net zo fijn worden als dat afgelopen week was? Een ding is zeker, ik heb dinsdag weer een dag helemaal voor mij alleen! Ik heb nog geen idee wat ik precies ga doen, een dag bankhangen met Netflix lijkt me ook wel heerlijk eerlijk gezegd! Fijne nieuwe week voor jullie!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest