Dear Diary #2

Het is al woensdag, en ik begin nu pas met het maken van deze diary. De afgelopen drie dagen heb ik gewerkt, en kwam ik zo moe en met een pijnlijk lijf thuis dat ik totaal geen energie over had om de diary te maken. Nim is naar school, ik heb wat achterstallig huishouden gedaan, dus ik heb weer tijd om terug te blikken op week twee van 2019! Ik heb geen flauw idee meer wat we hebben gedaan, dus daar ga ik nu ook achter komen met het laden van foto’s. Kijk je mee?

MAANDAG

Na een fijne twee weken geen haast in de ochtend voor school, is het maandagochtend weer zover. Altijd weer even wennen!

Als ik weer thuis ben is het opeens wel heel stil tijdens het ontbijt, ook het alleen zijn na twee weken continu met z’n twee of drie zijn is weer even wennen!

Na school zitten we weer te wachten in de wachtkamer bij logopedie.

We zijn weer thuis! Tijd voor warme chocomelk en een dekentje, want jeetje wat is het koud buiten en na 6 keer op en neer fietsen ben ik er wel klaar mee voor vandaag.

Ik ga een ovenpasta maken. Mijn kerstcadeau van werk dit jaar was een gietijzeren pan van Combekk. Een merk wat van o.a Amsterdamse fietsen pannen maakt! Ik werk al bijna 12 jaar bij hetzelfde bedrijf, en ik heb denk ik al zo’n 8 of 9 pannen gekregen als kerstcadeau haha. Wel onwijs handig! Deze pan is wel al favoriet, op het vuur te gebruiken en in de oven. Dus ik bak wat groente aan, laat de saus even pruttelen, en gooi dan linzenpasta erbij en dan kan het met een laagje kaas erover zo de oven in. Geen ovenschaal nodig!

DINSDAG

Dindag! Tijd voor ontbijt en de diary.

Een foto van dit hoekje. Afgelopen weekend waren we dit hoekje zo zat. De hele dag zitten bedenken wat we zouden kunnen veranderen. Uiteindelijk heb ik wat heen en weer geschoven met accessoires. Maar ook dit is niet helemaal wat ik wil…

Geen idee wat ik de rest van de dinsdag heb uitgevreten, maar we hoppen door naar half 4. Tijd voor zwemles! Kay is gelukkig op tijd naar huis gekomen om met ons mee te gaan zodat we niet door de regen en harde wind hoeven te fietsen. Nim is onwijs goed bezig, maar hij blijft het maar niks vinden.

WOENSDAG

Woensdag doe ik een snelle boodschap nadat ik Nim op school heb afgezet. De Appie maakt roze croissantjes, leuk en lekker!

Thuis! Eindelijk hoeven we in de middag even niks dan thuis zijn. Nim speelt op zijn kamertje, en ik ruim wat op boven.

Maar hij is het al gauw zat. We duiken samen de bank op, ik lees en Nim kijkt Buurman & Buurman.

Knuffeltijd!

DONDERDAG

Zo mogen de dagen altijd wel beginnen toch?! Donderdag rijd ik met Kay mee met de auto naar de metro, we moeten beide werken en dezelfde kant op. Heel handig!

VRIJDAG

Vrijdagavond gaan we nog even naar de bouwmarkt, we hebben een plan gemaakt voor de woonkamerhoek! Ook struinen we nog even door de winkel Woonstore. Nim zijn missie is olifanten zoeken, overal waar we maar komen… En hij vind er altijd wel een paar!

Dag groene muur! Ik ga je wel een beetje missen…

ZATERDAG

Zaterdag, als we wakker worden en naar beneden gaan, zijn we niet tevreden over de gekozen kleur op de muur. Na het witten ging er namelijk een nieuw kleurtje overheen! We besluiten eerst met Nim naar MonkeyTown te gaan, en daar weer terug naar de bouwmarkt. Bij Monkeytown zijn Kay en Nim spelen, en ik bestel een muntthee. Ik dacht altijd dat dat niet lekker was, i was wrong… met een flinke lepel honing erin is het heerlijk!

Vertrouw de kleurwand niet. De kleurstaal kaartjes komen niet overeen met de kleurtjes op de wand met dezelfde naamcode. Boe! Waar dit met de rode kleur op Nim zijn kamer wel goed ging (staat ook op deze wand!), ging het mis met de kleur de we voor de woonkamer kozen. We hebben bij MonkeyTown online ons suf gezocht naar een andere kleur… en uiteindelijk werd het geen mengverf maar een verfkleur van VTwonen.

Hoezo, hij word groot… Zijn hoofd komt boven het winkelkarretje uit en hij kan hem zelf vooruit duwen zonder te botsen.

De teleurstellende before…

Stukken beter. De kleur Old Pink van VTwonen is dit.

En toen zaten we in een roze hoek, Wie is de Mol? te kijken. Achter de vogelposter zie je nog verftesters op de muur zitten haha. Die muur word nog gewit gelukkig. De bedoeling was om ook de wand van het tv meubel te verven, maar dan werd het wel een erg roze boel 😉

ZONDAG

Zondagochtend kunnen we het resultaat met daglicht (ahum, zo licht is het niet in huis op het moment haha) bekijken. Heel blij met de keuze om de hoek om te verven en een knus hoekje ervan te maken. Dit maal hebben we niet met de kwast lijntjes geverfd bij het plafond, maar tape geplakt. Het ziet er een stuk netter uit, want de muur en plafond overloop is niet zo strak dus we kregen nooit een mooie strakke lijn. Nu wel!

Ik ga verder met mijn Januari planning in de Bullet Journal. Ik houd het simpel om mee te beginnen. Het is toch best een gepuzzel om alles goed uit te laten komen!
In de middag moet ik werken, de mannen zetten mij af en gaan zelf naar MiniWorld en naar de bioscoop en hebben dus een fijne middag samen!

Tot volgende week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest