Dear Diary #18

Een anderhalve dag later dan normaal, maar hier is hij! De dear diary van week 18, een bijzondere week want het was Koningsdag en Nim werd 2 jaar! De diary bevat dit keer veel foto’s van auto’s, parkeergarages, het verjaardagsfeest en Nim… Go, go, go!

MAANDAG
3Het is Koningsdag! Altijd leuk, lekker struinen over de rommelmarkt!

4Na een drukke ochtend met zelfs een kermis bezoek rijden we weer richting huis. Maar Nim valt plots tevreden in slaap in de auto dus om hem zijn rust te geven maken we een enorme omweg naar huis kris kras door Rotterdam heen.

5Eenmaal thuis ligt er nog een foto klusje op me te wachten! Hier kun je zien wat het geworden is.

15Een blij jongetje aan tafel met zijn rode Cars vrachtauto van de kermis en een rode auto van de rommelmarkt.

DINSDAG
2Ik heb geen flauw idee meer wat we dinsdag gedaan hebben. Ik heb alleen wat foto’s van Nim die achter het gordijn speelt. Ik gok dat het een binnen blijf dag is geweest haha.

WOENSDAG
1Ook woensdag is een beetje een vraagteken. Ik heb in ieder geval wat verjaardag versiering gemaakt.

3En een paar laatste foto’s gemaakt voor de Challenge aankoop van April. Je kunt hem hier terug lezen.

DONDERDAG
16Bij Opa en Oma. Hij speelt daar heel graag met de parkeergarage die Opa voor hem maakte. Uiterste concentratie!

6Na een lange werkdag plof ik thuis op de bank neer. Niet veel later komen Kay en Nim thuis en kruipt mijn kleine snotterige kereltje lekker bij me op de bank. Hij heeft ruim een uur doodstil bij me gelegen!

VRIJDAG
21Vrijdag gaan we er na een paar uurtjes opruimen en poetsen nog even tussenuit in de middag. Ver van Hier aan de Kleiweg in Rotterdam is de perfecte plek om heen te gaan, Nim kan er heel fijn spelen! En ze hebben de aller lekkerste appelsap ;). Ook kochten we nog gauw het laatste verjaardag cadeau voor Nim van ons, want buiten een leuk cafe hebben ze ook een winkeltje waar ze leuke kinderboeken en wat speelgoed verkopen.

20Zodra we langs een bosje of struik lopen wil Nim er vlak langs zodat de blaadjes in zijn gezicht kriebelen. (Uiteraard letten we goed op teken)

7Na het avond eten crossen we gauw naar de supermarkt voor een verjaardag boodschap. Nim helpt ons goed!

8Gezins foto!!

9We gaan tot zeker midden nacht door met alles klaarzetten voor onze kleine man. Want zaterdag is hij jarig!! Als hij uit bed zal komen staan de cadeaus in ieder geval mooi klaar.

ZATERDAG
17Met mijn oren gespitst lig ik al vroeg wakker, wachtend tot we Nim uit bed horen gaan en we samen met hem zijn verjaardag cadeaus kunnen uitpakken. Zodra ik hem hoor spring ik uit bed en grijp natuurlijk meteen de camera. Meneer vond de ballonnen stiekem veel interessanter.

19Jaaaa, we hebben ons mannetje extreem gelukkig gemaakt. Een parkeergarage, Rood! met een autobaan.

18Alle auto’s verzameld! En spelen doen we natuurlijk op de bank haha.

10Al het lekkers staat klaar, dat is wel erg interessant… Uiteindelijk heeft hij het zo druk gehad dat er gewoon geen taart of zoetigheid in is gegaan bij hem op een kinder surprise ei na.

8Een echt taart moment hadden we niet, dan maar zo! Blazen hebben we op geoefend met soep eten… hij deed zijn best maar toch blies Kay ze uit haha.

14Na een hele gezellige middag met een boel zoetigheid en autootjes als cadeautje, een avond met zelfgemaakte soep, lekkere smeersels en een lekker toetje ploffen we met z’n drietjes op de bank. Moe maar voldaan. Onze zoon is alweer twee jaar, waar blijft de tijd?

ZONDAG
11Het beste van de dag na een verjaardag? De restjes opeten als ontbijt. Ik had een lekker toetje over: Hangop met vanille en aardbeitjes als topping. Yum!

12En daarna uiteraard een stukje kersenvlaai, ja ook als ontbijt ;). Je leeft maar een keer toch?!

13Zondag vermaakt de kleine man zich prima met zijn cadeautjes. We hebben zondag echt een extreem luie dag, Nim had zaterdagavond na een paar uurtjes slaap wel weer zin in een feestje en hield die gewoon tussen ons in in bed… Geeft niets, snappen we best wel! Zo verwend, zoveel indrukken en drukte. Maar we waren dus tot niets in staat zondag na krap 3 uur slaap. Dankzij de restjes eten hebben we dus ook bijna niks hoeven uitvoeren. Verklaard ook meteen dat ik geen Dear Diary in elkaar heb gezet, ik heb een groot deel van de middag liggen snoozen op de bank en in de avond pakten we onze tassen vast in omdat we maandag al vroeg naar de Efteling zouden vertrekken!

Uiteraard kunnen jullie nog een uitgebreid artikel verwachten met mooie foto’s van Nim zijn verjaardag ;). So stay tuned! Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest