Dear Diary ’18 – Week #6

Hello hello! Daar ben ik weer! De afgelopen weken waren druk, vermoeiend, en vooral erg donker en slecht voor de fotokwaliteit. Ik maakte amper foto’s en dacht elke week, laat maar… met 10 foto’s vul ik geen diary. Afgelopen week scheen de zon, veel! Eindelijk! Ik maakte weer iets meer foto’s en dacht, ik maak gewoon weer een diary. Kijk je mee?

MAANDAG

Goedemorgen! Het is maandagochtend net iets over 8 uur, en we hoeven geen fietslicht meer aan met naar school fietsen. Yay! Het word weer langer licht! Als ik Nim heb afgezet op school en terug naar huis fiets komt er een fel oranje zon op. Prachtig!

Na een flinke opruimsessie in huis, heb ik zin in een anders dan anders ontbijtje. Ik bak een banaan in een beetje boter, en doe dat met wat sojayoghurt en granola in een schaaltje. Het was minder lekker dan ik hoopte… dat maak ik niet nog een keer haha.

Zon door de ramen!

Ik schuif de grote plant linksonder naar deze hoek, en zet hem op een kistje wat boven in de weg stond. Hier stond een zak met inpakpapier rolletjes, maar dat begon me te irriteren. Het hoekje is niet zo mooi, en moet dus wel echt war voor staan. Ohh wat willen we toch graag dingen in huis opknappen, zoals de raamkozijnen, de keuken (!!!) en de muren en plafond, en de vloer… Nu nog de jackpot winnen 😉

Als ik Nim heb opgepikt van school, wil hij meteen naar huis. Hij heeft hongerrrrrr!!

We maken puzzels en doen spelletjes aan tafel. Gezellig!

Nim is lekker aan het spelen, en ik maak nog een koffie voor mezelf. Hoe ouder Nim word, hoe makkelijker hij zichzelf vermaakt en ik wat meer mijn handen vrij heb. Heel fijn!

Dit jongentje is een echte lieverd en een knuffelkont. Vooral bij mama ;). De hele dag door krijg ik lieve knuffels, kusjes, vragen over hoe het met me gaat, en ook vind hij dat hij zelf erg lief en schattig is.

Nim: ‘Ik ben zoo lief he mama, ik vind jou ook lief!’ (zie foto)
‘Oohh wat schattig he mama, kijk nou wat schattig’ (zijn olifantenverzameling die met de slurven allemaal tegen elkaar staan)
‘Kus? Kusje! Mama geef je Nim nou een kusje!’

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

DINSDAG

Dinsdag haal ik nog even wat boodschapjes nadat ik Nim naar school gebracht heb. Ik heb wederom zin in wat anders dan anders. Een panini met tonijn en kaas. Lekker, maar volgende keer moet ik er wat kruiden tussen doen denk ik.
Ik haalde een tijdschrift voor mezelf, dat doe ik bijna nooit.. En de H&M gids kwam binnen. Even lekker lezen dus!

En daar is m’n knuffelkont weer!

Er zit een pakje in de brievenbus!

Een t-shirtje voor Nim van Mini Rodini! Veel van de collectie vond ik niet zo leuk, maar deze is echt helemaal Nim.

Letter en cijfers obsessed. De kleine man is er erg druk mee. Heel leuk om te zien hoe dat ontwikkeld ook. Ons letterbord krijgt dan ook af en toe een make-over door Nim haha.

WOENSDAG

Het is alweer woensdag. Nim zit weer op school en ik houd me met wat schoonmaakklusjes bezig. Tijdens een welverdiende pauze, snoep ik deze paaseitjes. De smaak? Tompouche!! Ze zijn lekker!

Er komt nog een pakketje binnen met nieuwe kleertjes voor Nim. Wat nieuwe collectie, en wat uit de laatste sale.

Dit leuke shirtje is van Bobo Choses en kocht ik voor 9 euro in de sale bij de webshop Petozzi! Staat zo leuk i.c.m blauw!

Deze zag je al voorbij komen, hij is van Mini Rodini en is van de nieuwe somercollectie. Ik bestelde hem bij de webshop BonBonBleu.

De nieuwe collectie van Mingo kwam ook uit! De nieuwe kleurtjes zijn weer prachtig. Elke keer bestel ik wel een paar basics, en zodra de sale begint scoor ik er nog wat bij. De kwaliteit is fantastisch, en de pasvorm is perfect voor Nim. Van het broekje heeft Nim inmiddels al 5 kleuren, deze sluit zo mooi aan. Hij wil geen spijkerbroekjes aan, en dit is het enige zachte broekje wat na een ochtend school niet al helemaal uitgelubberd en te groot is.

Ik kocht bij de Karwei dinsdag nog een leuke spiegel. De wand is een beetje leeg dus mag wat leuker. Ik hing hem woensdagochtend op. Er komt ook nog een houten knop/haak bij te hangen zodat ik daar wat leuks aan kan hangen.

‘Mama, ik heb zo’n hongerrrrrr’
Elke dag, de hele dag! Groeispurt??

We gaan brood kopen, want dat had hij inmiddels helemaal opgegeten! En whoa, dat zonnetje. Zo zo fijn!

Klein duimpje!
Hij kreeg nieuwe winterkaplaarsjes met bontvoering omdat zijn leuke pandakaplaarsjes toch echt te klein waren geworden. Deze van Aigle zijn nog een beetje groot, maar hij wil ze perse aan.

We kopen brood, en eten daarna in het zonnetje lekker een ijsje terwijl we op papa wachten die ons met de auto weer mee naar huis neemt.

VRIJDAG

Vrijdagochtend alweer. Donderdag werkte ik de hele dag, en ook vandaag moet ik een paar uur werken. Ik breng Nim eerst naar school op de fiets, en die is helemaal in de ban van de roze lucht en de oranje zon. ‘Mama, een regenboogzonmaan!’ Hij snapt er niks van maar vind het prachtig. Ik moet stoppen om een foto te maken van hem. Favo plekje waar we in de ochtend voorbij fietsen. Zodra het weer beter weer is nemen we deze afslag voor een fijne fietstocht 🙂

ZATERDAG

Zaterdagochtend zijn we al vroeg op. We halen ons gewonnen ‘Buurtbakkie’ prijs op. We hadden twee loten, en dus twee van deze doosjes. In totaal 4 pakken koekjes en 4 mokjes haha.

Kay kreeg van zijn werk een voucher voor twee gratis tompoezen van de Hema. Die halen we ook meteen op. Yum!

Naast het vragen om de zonsopgang foto, vraagt hij ook om foto’s van hemzelf. Een hele tijd wilde hij niet op de foto, en nu uit zichzelf inclusief mega glimlach. <3

In de middag rijden we naar de bouwmarkt om een nieuwe doucheset en kraan voor de badkamer te halen. We proberen steeds iets te vervangen of aan te pakken in huis, na meer dan een jaar in dit huisje willen we het toch wel af gaan maken!

En dat was de week al. Zondags deden we het rustig aan in de ochtend en zocht Kay de keuken uit en gooide een hoop troep weer weg. De mannen brachten me naar werk, en reden zelf naar Bungelland om te spelen voor Nim. Eenmaal thuis na werk deed ik niks meer. Moe en zin in bankhangen 😉

Vond je het leuk om weer een diary van onze week te zien? 
Fijne zonnige week gewenst!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest