Dear Diary ’18 – Week #21

Afgelopen week deden we niet zo heel veel. Allemaal best moe van de warme korte nachten inclusief terror muggen met jeuk als gevolg. Maar een weekje alleen werken en thuis een beetje aanrommelen is ook niet verkeerd toch?! Kijk mee naar onze week in foto’s!

MAANDAG

Maandag is het tweede pinksterdag. Ik ben zo moe de laatste dagen, en wil zo graag eens uitslapen, dat we Nim vertellen dat als hij maandagochtend wakker is en wij nog slapen, dat hij beneden de IPad een keertje mag halen en op de bank of in bed een filmpje mag kijken. Half 10(!!!!!) word ik wakker, en ligt de kleine man heerlijk in zijn eigen bedje met de iPad. Lekker verantwoord, maar man wat hadden we dat nodig… Dit gebeurt natuurlijk niet elke week, dat vind ik een beetje te veel. Maar zo af en toe kunnen we dat wel afspreken met hem. We gaan naar beneden om te ontbijten en er een mooie dag van te maken.

Ik maak de hele middag geen foto’s meer, maar we brengen een bezoekje aan Intratuin voor nog een laatste paar plantjes voor de tuin. ‘S avonds na het eten maken we nog een wandeling in het avondzonnetje. En worden de eendjes gevoerd.

Nim jumpt weer in de touwen in de boom.. Het zonnetje scheen hier zo mooi <3

Nog even aan het water zitten voor het bedtijd is.

WOENSDAG

Dinsdag is een werkdag, en woensdag is het hoog tijd om in huis alle ravage op te ruimen van de dagen ervoor. Voor ik Nim weer moet gaan halen van school, haal ik nog even een boodschapje en loop langs de groente/fruit boer die watermeloen heeft liggen. Ik kan het niet laten en neem een halve mee. Zo lekker is hij! Thuis neem ik een schaaltje, met een beetje geitenkaas erbij. Deze combi is echt heel lekker.

Nadat Nim weer thuis is van school, installeer ik mij op de bank met de laptop om alle dear diaries uit te typen van afgelopen weken. Inhaalslagje zegmaar ;). Ik ben er de rest van de dag mee zoet. Als Kay in de middag thuis komt, is hij samen met Nim buiten in de tuin bezig. Nim vind het super leuk om papa te helpen met van alles.

VRIJDAG

Vrijdagmiddag ga ik om half 1 heel gauw naar huis na een ochtend werken. Ik moet Nim ophalen van school, en red het maar net met de OV reis. De bussen rijden niet zo vaak buiten de spits, dus ik sta bijna 20 minuten te wachten :(. Normaal stop ik om 2 uur, en los mijn moeder of Kay (die werkt dan thuis) af thuis, die dan met Nim bezig zijn. Nog altijd geen BSO vrijdagmiddag, het gaat wel goed zo… Hij is nog te graag thuis, en best wel moe vrijdag.

Ik had beloofd dat we een ijsje zouden gaan eten na schooltijd, dus dat deden we ook! Lekker!!

ZATERDAG

Zaterdagochtend ben ik door warmte en de muggen echt veel te vroeg wakker, en ik heb ook nog eens erg pijnlijke hoofdpijn. Ik kan niet meer slapen dus. Na een warme douche en koffie gaat het wat beter. We gaan even naar de stad, maar zijn al heel gauw weer thuis… ik voelde me toch niet zo lekker en kreeg ook nog buikpijn. Terug de bank op dus.

Eind van de middag gaan we naar mijn ouders om te barbecueen, Nim eet er ook lekker van mee en we hebben een gezellige avond.

ZONDAG

Zondag begint de dag al warm, Kay doet nog het een en ander in de tuin, Nim speelt binnen, en ik hoop een kleurtje op mijn benen te krijgen.

We wilden naar het strand gaan vandaag, maar eigenlijk hebben we er beide geen zin in en zijn we moe. We gaan even boodschappen doen en laten de poes zo achter… niet wetende dat het zou gaan regenen. Gelukkig viel het mee en waren de nieuwe tuinkussens niet meteen drijfnat. Kay heeft alles meteen maar weer opgeborgen in de schuur.

Treurig zicht zo met de grijze bewolking en regen. Maar de deuren blijven wel lekker open staan. En hoe mooi, de bloeiende rode rozenstruik tegen het huis van de buren.

We doen wat huishoudelijke taken, en doen ook aan niksen, terwijl Nim al zijn speelgoed uit de kasten en lades trekt. Soms zou ik willen dat hij een speelkamer had, en niet steeds al zijn speelgoed door de hele woonkamer ligt.

 

Fijne nieuwe week!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest