Dear Diary ’18 – Week #14

Net zoals veel mensen, hebben ook wij afgelopen week genoten van de zon en de warmere temperaturen! Strand, tuinieren, zonnen, zomerjassen aan in plaats van winterjassen. Super super fijn! Ook bakte ik sinds anderhalf jaar weer eens een taart. Kijk mee naar onze week 14 in foto’s!

MAANDAG

Maandag is het tweede paasdag. Ik vergeet van alles foto’s te maken. Maar onze dag bestond uit een bezoekje aan Ikea (slecht idee op tweede paasdag hahaha), op de koffie bij mijn ouders, en vervangen van de oude gaskookplaat en oven voor nieuwe exemplaren van Ikea. Het lukt niet helemaal, het past niet goed, de gasslang is te kort, etc etc… Ik plof op de bank en geniet nog even van het zonnetje.

DINSDAG

Nim is weer lekker naar school, en ik begin weer aan het huishouden. Eerst de leuke dingen doen, Nim zijn kamertje ;). Ik bestelde met een fijne paaskorting nog dit t-shirtje bij de Bijenkorf, de Mini Rodini T-shirtjes zijn altijd fijn voor de zomer!

Wij zijn moe! Zo een druk paasweekend en maandag hakt er wel in. Op de bank met een filmpje op de iPad dus!

WOENSDAG

Woensdag kan ik dan eindelijk de nieuwe oven gebruiken! Na 1,5 jaar zonder werkende oven (die in huis het zat was echt, echt overleden en we waren niet zeker over een nieuwe keuken of de huidige updaten) bakte ik weer een appeltaart!

Wachten tot de taart klaar is met een restje appelblokjes.

Tadaaa!

We maken wat foto’s voor in de uitnodigingsmail voor Nim zijn verjaardagfeestje, van de 15 foto’s zijn er 2 leuk… op de rest bewoog hij, was de ballon niet zichtbaar, of kreeg ik een lekkere fake smile :’)… foto’s maken van een kleuter is zo makkelijk nog niet.

Samen het definitieve verlanglijstje afmaken om met de uitnodiging mee te sturen.

Shine! Precies wat zonlicht op de ballon.

VRIJDAG

Donderdag is weer een werkdag, en vrijdag ben ik om 14u weer klaar op werk. Kay toevallig ook, en Oma had Nim mee naar huis genomen vanuit school… Hadden wij even de tijd om puin uit de tuin naar de stortplaats te brengen, en bij de bouwmarkt te kijken naar tuinplanken, palen en schuttingdelen. We zijn er nog niet over uit en er ging dus niks mee. We halen Nim op en gaan lekker naar huis!

ZATERDAG

Zaterdag moet ik werken. Ik kan wat eerder weg eind van de middag, en dat is fijn want we krijgen ’s avonds visite! Kay zijn zus en haar man zijn in Nederland een paar weekjes, ze wonen in Australie. We hebben ze met pasen nog gezien, maar ze hadden ons huis nog niet gezien dus kwamen gezellig langs en aten mee.

Vlak voor de visite er is, chill ik nog even op de tuinbank in de zon. Wat was het prachtig weer, en ik was bijna de hele dag binnen aan het werk. Zo zonde!

ZONDAG

Zondag beloofd ook een mooie dag te worden. Nim wil al weken naar het strand, en vandaag gaan we dan eindelijk. Het is was fris, maar goed te doen.

We zoeken een plekje bij onze favo strandtent, en Nim stalt meteen zijn strandspeelgoed uit.

Samen spelen!

Het strand is wel echt zijn happy place. We besluiten terplekke dat aankomende zomervakantie (deels) een strandvakantie in Frankrijk word.

Yum!

Uitzicht!

Het wordt toch wat te koud aan zee, en we gaan richting huis. In de tuin is het 22 graden, heerlijk! De mannen werken aan de plantenbak in de tuin, deze word wat smaller zodat er meer speel ruimte voor Nim is en we minder aarde hoeven te vullen met planten. Langzaam wordt de tuin weer zomerklaar! En Nim is een hele goeie hulp, en geniet van het helpen!

Na het avondeten duik ik wat bakboeken in, zal ik deze kersentaart maken komende week?

 

Fijne nieuwe week!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest