Dear Diary ’18 – Week #13

Week 13 is al weer voorbij! De tijd gaat snel. Nog maar een maandje en dan wordt de grote kleine man 5 jaar! Hij kan niet wachten, vraagt er elke dag naar, en is er maar druk mee. Helaas moet hij nog even wachten, en vierden we afgelopen weekend geen verjaardagsfeest maar Pasen ;). Natuurlijk gebeurde er nog meer, kijk maar mee!

MAANDAG

Goedemiddag maandag. Ik was heel erg moe van de cocktailworkshop en het laat thuiskomen de avond hiervoor, dus deed ik het in de ochtend rustig aan terwijl Nim op school zat. Plots was het al half 2 en moest ik hem weer gaan halen. Schoenen aan en gaan dus.

Binkie pikte mijn petje <3

Zoals ik al vertelde, is hij druk met zijn verjaardag bezig. Hier oefende hij alvast hoe hij ballonnen moet opblazen

DINSDAG

Dinsdag brengt Kay Nim een keertje naar school, en maak ik me op het gemak klaar om even naar de stad te gaan. Als ik eenmaal in de stad ben, besef ik me dat ik helemaal niks heb gegeten nog en stap bij de Yoghurt Barn binnen voor een ontbijt. Yumm!!

Ik doe een shoprondje maar vind niet echt veel leuks. Bij Zara loop ik tegen deze blazer aan, en ik vind hem te gek. Ik houd van roze, maar heb weinig roze in mijn kleding kast. Hij gaat dus mee!

Tijd om weer naar huis te gaan, ik heb een tas vol met nog wat spullen voor Nim zijn verjaardag. Daar hoef ik nu niet meer naar om te kijken gelukkig.

De buit! Ook vond ik nog een koek uitsteker in de vorm van een olifant en olifant voet. Met dit erbij (ik had al wat versiering geshopt), kan ik de boel leuk versieren. De fondant is voor op de koekjes, en de rode spikkels voor op de taart.

Ik haal de kleine man op van school, en we gaan aan tafel verven samen. Gezellig!

Een kleurrijke boel hebben we ervan gemaakt. Ik mis de glitters, die moet ik nog eens kopen 😉

WOENSDAG

Woensdag brengt Kay Nim nogmaals naar school, want het regent pijpenstelen en hij moest toch tot laat werken. Ik blijf lekker in pyjama hangen, en ruim op in huis. De nieuwe blazer hang ik op aan de muur, in plaats van de poster die er hing. Ook leuk!

Ik hang nog even op de bank voordat ik Nim weer ga halen.

De paasbrunch op school was heel leuk, en ik krijg te horen wat voor leuke spelletjes ze allemaal nog hebben gedaan in de klas. Er komt steeds meer uit over wat hij op school heeft gedaan!

Rollebollen over de grond tijdens het spelen. O, en met pasen op school moest natuurlijk wel de konijnenbroek aan… ook al was hij al wat aan de korte kant.

Te korte broeken, en te kleine schoenen… Nim groeit! Ik bestelde nieuwe gympies, en ze worden net bezorgt! Tip voor als je (merk)schoenen wat te duur vind, kijk eens bij webshop Next Direct! Deze zijn bij New Balance zelf 55,- en bij Next waren ze 33,-. Let wel op de maat, ze geven de maat weer zoals hij valt… niet wat hij daadwerkelijk is.

Kay is laat thuis vandaag, ik maak het gezellig voor mezelf en steek kaarsjes aan.

VRIJDAG

Donderdag wordt er gewerkt, en vrijdag werk ik tot 2 uur. Kay en Nim zijn samen naar het Speelgoedmuseum in Deventer, want Nim was vrij van school i.v.m Goede Vrijdag. Ik had nog geen zin om naar huis te gaan, en ga lekker een aardbeientaartje eten in de stad.

Uitzicht vanaf de La Place. Altijd een fijn rustig plekje helemaal boven, ook al hebben ze niet al te bijzonder eten ga ik er toch graag heen.

Als ik thuiskom eind van de middag, stappen de mannen 5 minuten later ook binnen. Tijd om de paas tak te versieren!

ZATERDAG

We starten heel langzaam op, en rijden dan naar Brasserie Waalhaven in Rotterdam voor de lunch. Hier kun je vliegtuigen zien landen en opstijgen, super plekje!

En daarna gaan we alweer naar de dierentuin. Het is mooi weer, dus waarom niet?! En daar zijn de roggen weer!

De olifanten genoten van hun zwembad. De twee kleintjes plonsen er in, en maken een hoop plezier. Zo leuk om te zien!

Dit is mijn favo plekje in de dierentuin. De plantenkas! Bijna niemand weet het te vinden, en dus is het er altijd rustig.

Afgelopen week…

…vs. +/- 4,5 jaar geleden op hetzelfde plekje in de plantenkas in de dierentuin.

We zijn weer thuis. Tijd voor een appel! De appels verdwijnen hier mega snel uit de fruit schaal, zijn favoriet!

ZONDAG

Het is zondag, Eerste Paasdag! Natuurlijk worden er hier ook in pyjama chocolade eitjes gezocht!

Kopje koffie, chocolade eitjes, en niksen!

In de middag worden we in Zeeland verwacht bij Kay zijn familie. Als we er bijna zijn, komt ineens de stoomtrein voorbij rijden… daar gaan we ook eens een ritje in maken!

Het is een gezellige dag, de neefjes en nichtjes zoeken met z’n alle paaseitjes in de tuin… en iedereen kletst weer bij met elkaar!

Het is erg laat als we naar huis gaan. Half elf bijna, wat een lange dag! En het is ook bijna volle maan.

Dat was de week alweer! Tot volgende week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest