Dear Diary ’18 – Week #12

Vorige week was een leuke week! Nim had een dag vrij van school, en we gingen er samen op uit. We hadden veel geluk met de zon, die liet zich veel zien en daar maakten we zeker gebruik van! Verder werd er weer speelgoed uitgezocht en opgeruimd in nieuwe opbergbakken, en had ik een cocktailworkshop met collega’s. Kijk je mee naar week 12?

MAANDAG

Het is maandag, normaal de eerste schooldag van de week… maar Nim zijn schooltje is dicht. We gaan dus samen weer eens op pad, en gaan met het OV. Na bijna een uur onderweg, zijn we bijna bij onze bestemming en volgen de laatste paar olifanten tegels.

Het lopen valt een beetje tegen, als het straks weer beter weer is gaan we maar met de bakfiets!

Daar zijn we! In de dierentuin! Bijna helemaal voor ons alleen.

Mooiste plekje in het Oceanium!

Ik ben dol op de roggen, ze volgen je altijd langs het raam.

‘Hey, kom is.. kom is kom is.. psst psst’

Het is best koud buiten en we hebben honger. We zoeken een plekje om onze witte puntjes met hagelslag op te eten die we thuis smeerden. Nim kan niet stilzitten als ik samen een foto wil maken 😉

Ineens is hij het zat, klaagt over buikpijn en wil naar huis om op de bank te liggen. Ik probeer hem over te halen om nog de andere dieren te bekijken maar hij wil echt niet. Zonde van de hele reis, want we hebben alleen nog maar vissen en olifanten gezien nu. Maargoed, we beginnen aan de terugreis en gelukkig gaat het vlot.

Thuis op de bank. Met mega knuffel olifant die hij van Opa en Oma kreeg.

Zonnetje in huis <3

Zoet aan het spelen, en een grote troep ervan maken.

De Bloomon bos staat er zo mooi bij!

DINSDAG

Het is dinsdag, en alweer middag zelfs… tijd om de miniman van school te halen. Het is lekker zonnig dus de zonnebril mag weer op.

Eenmaal thuis dumpen we de schooltas en gaan we naar de speeltuin, de bloesemboom in de straat heeft al knopjes en een paar bloemen!

Ik wisselde mijn winterjas voor mijn nieuwe lentejas! Heerlijk!

Klimmen en klauteren. Wij willen meer speeltuin weer 😉

WOENSDAG

Het is alweer woensdagmiddag, ik heb een boodschapje gedaan en mezelf verwend met een blikje cola. Ik heb hem half in een glas geschonken, drinkt lekkerder.

Samen met mijn moeder halen we Nim van school, en gaan nog voor een ijsje en bakje kibbeling op het winkelcentrum. Eenmaal thuis zetten we de film The Lorax aan. Chillmodus aan!

Mijn middagsnack, yum!

We zijn allemaal lui, zelfs de poes.

Kay plaatst een spiegel naast het raam…(ja die raamtekening staat er al weeeeeeken haha… te lui om ramen te zemen ook)

…zodat we in de zithoek zonlicht krijgen. Het werkt echt goed en licht de hele hoek op.

VRIJDAG

Donderdag werken we, en vrijdag ook. Vrijdagmiddag ben ik thuis, en als Kay na werk ook thuis is rijden we naar Ikea toe voor een nieuwe gordijnrails in de woonkamer. Nim vind er niks aan, en loopt meters voor ons. ‘Kom nou!!! Ik heb honger, gaan we worst en ijs eten?’

Worst en ijs. Kind blij.

ZATERDAG

Zaterdag moet ik weer een dag werken. Pauze met pindakaas en een VTwonen, het beste tijdens een hele drukke zaterdag.

ZONDAG

Zondagochtend, en onze pretletter is weer wakker. Hij doet er alles aan om je meteen uit bed te krijgen om naar beneden te gaan… Wat zouden wij eens grijs gewoon rustig willen wakker worden haha.

Ik maak wafels, dit is zo lekker!

In de middag stappen we in de auto om nog wat opbergbakken te halen bij Kwantum, die waren toch best handig!

Daarna ploffen we in het zonnetje neer bij het pannenkoekhuis, Nim kan lekker spelen en wij zitten zonder jas te genieten van zon, cola en bitterballen… wat wil je nog meer op zondagmiddag 😉

Oeps, er ging iets meer mee naar huis dan alleen opbergbakken. Deze leuke plateau’s van de nieuwe collectie WOWN i.s.m een aantal toffe bloggers.

Ik heb in de avond met collega’s een cocktail workshop, ik besluit mijn zondagse kloffie gewoon aan te houden… Een tuinbroek en streepjesshirt, prima voor mij.

De mannen zoeken nog wat speelgoed uit om in die nieuwe witte opbergbakken van Kwantum te stoppen.

Na het eten gaan we de deur uit, de mannen brengen mij naar Supermercado in Rotterdam waar de cocktailworkshop is. Heel fijn!

Het is supergezellig, een leuke workshop, en de cocktails (alcoholvrij voor mij, ik houd niet zo van alcohol) zijn lekker en leuk om eens zelf te maken.

Ik ben rond 22.00 weer thuis, en ging om 21.10 weg… toch wel een nadeel van niet meer in de stad wonen. In de avond rijd het OV minder vaak, dus ben ik veel langer onderweg. Als ik thuiskom zie ik de maan en de sterren, dat is dan weer een voordeel van niet in de stad wonen… want die zag ik daar niet zo vaak door het vele licht wat van een stad afkomt in de avond/nacht.

En dat was mijn week alweer! Tot volgende week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest