Dear Diary ’18 – Week #11

Daar zijn we weer! Net als de rest van Nederland hebben we een vervelend griepje te pakken gehad de afgelopen weken. Pas sinds afgelopen week voel ik me weer een beetje fit en ok, en gelukkig maar want er stond een onwijs leuke woensdag en donderdag op de planning! Kijk je weer mee?

MAANDAG

Maandag breng ik Nim naar school, en ga erna in huis aan de slag met de was, opruimen en schoonmaken. 3 weken ziekop de bank laat zo zijn schade achter haha. De tijd vliegt om, en voor ik het weet moet ikNim alweer gaan halen. De ijssalon heeft zijn deuren weer geopend, dus natuurlijk moest er weer een smurfenijsje gegeten worden! Genieten hoor!

Nim wil ook nog graag wat kibbeling, dus ook dat halen we en eten we thuis lekker op. ‘Woohoo, bofkont ben ik he mama?!’

WOENSDAG

Dinsdag is een werkdag, en woensdag ben ik weer vrij. Nadat Nim op school zit doe ik lekker rustig aan. In de middag maak ik me klaar voor een avond uit. Kay en ik gaan naar het concert van Harry Styles in Ziggo Dome! Zo-veel zin in!

Na een uurtje in de auto arriveren we wat te vroeg, maar we moeten nog eten dus gaan opzoek naar een plekje om rustig te zitten. Voor de Ziggo Dome staat het al bomvol… wij hebben zitplekken, dus buiten koukleumen voor een dichte deur is niet nodig ;).

Na een boterhammetje met kaas (zenuwen haha, dan kan ik niet echt eten), gaan we terug en zijn binnen no-time binnen en hebben onze plekken gevonden. Niet ideaal, maar alleen dit vak had nog plaatsen toen ik erachter kwam dat Harry in Nederland zou optreden.

Jaaa, daar is ‘ie. Het is echt fantastisch, we zien het prima, het geluid is perfect, en ik heb echt een geweldige avond.

Een hele hoop mensen, 17.000! Dit was zo mooi, alle lampjes op de telefoons aan tijdens ‘Sign of the times’.

Afgelopen… wat gaat 1,5 uur dan snel.

DONDERDAG

Na een korte nacht zit ik op de bank bij te komen na een warme douche, want spierpijn all-over… heb je zitplaatsen, sta je alsnog doordat de mensen voor je gaan staan :|.

We hebben beide een vrije dag genomen, en duiken de stad even in samen. Nim sliep bij Opa en Oma, en werd dus ook naar school gebracht. Echt een ouderwets dagje samen dus. Kay shopt wat nieuwe kleren bij Sissy-Boy en ik moet me inhouden op de kinderafdeling… zoveel leuks weer.

Daarna ploffen we neer bij een favoriet plekje, de Yoghurt Barn. We kenden het alleen uit Utrecht, maar Rotterdam heeft er sinds kort ook een. Kay besteld twee ontbijtjes voor ons. Yum!
We shoppen nog wat bij Hudsons Bay, en gaan dan weer richting de auto. Best wel moe zijn we van het avondje uit haha.

In de avond wordt mijn Bloomon bos bezorgd. Dat was lang geleden dat ik er een bestelde! Hij is heel mooi ook!

VRIJDAG

Vrijdag werkte ik een paar uur, en racete toen gauw naar huis om lekker met Nim te kunnen knuffelen weer. 2,5 dag amper gezien, wat kan je zo’n ventje dan gemist hebben he?! Als Kay ook klaar is met werken zitten we lekker op de bank met z’n drietjes tv te kijken.

ZATERDAG

Zaterdagochtend staan we vroeg op, want we gaan naar de bioscoop! De laatste keer dat Kay en Nim samen gingen was er blijkbaar voetbal, en waren er dus geen parkeerplekken meer doordat alle voetbalsupporters hun auto’s bij het parkeerterrein van de bioscoop hadden gezet. Vette teleurstelling, maar gelukkig kregen we als vergoeding voor de vooraf bestelde kaartjes 2 vrijkaarten. Die benutte Kay meteen goed dit keer door de speciale stoelen te bestellen. Dat zit veel comfortabeler kan ik vertellen, breder, meer beenruimte, twee armleuningen voor jezelf, en verstelbare rugleuning! We zagen de film Ferdinant trouwens.

Weer thuis! Het is erg koud buiten dus we blijven lekker binnen.

Broodjes knakworst voor lunch.

Speelgoed opruim middag.

Bij Kwantum kochten we nog wat nieuwe dingen afgelopen donderdag, zoals dit abc van hout voor in het kale trapgat.

Bij Hudsons Bay kochten we deze leuke hanger voor in de gang boven.

Nim speelt ondertussen op zijn kamertje.

Hello!

Kaarsjes aan…

Koffie en een appeltje met kaneel erbij.

Tijd om een verjaardags verlanglijstje te maken. Hij heeft het er al weken over dat als ‘ie 5 jaar wordt hij cadeautjes krijgt en wat hij dan precies wil hebben. Nog 1,5 maand te gaan, maar elke dag vraagt hij al of het dan vandaag zijn 5e verjaardag is. Ga gauw eens een afstreepkalender maken!

ZONDAG

Geen zin om de hele dag thuis te zitten, dus we rijden voor de lunch naar ons favo stekkie in Rotterdam, Ver van Hier.

Nim speelt er op los, en wij genieten van de zon in onze rug.

Op de terugweg maken we een langere rit richting huis. Ergens in de polder besluit er een zwaan op de weg te gaan waggelen vlak voor de auto. Lachen!

Eenmaal thuis wordt er nog een hoop zooi uitgezocht en weg gegooit. Ik maak vast een tas met verjaardag dingen voor Nim. Deze tassels en kaarsjes kocht ik laatst, hij wil rode kleuren als feestkleuren… ik voeg er wat wit en zilver aan toe en zo hebben we het kleurthema al. Ik heb er weer zin in om er een gezellige boel van te maken!

Ik ruim nog wat op boven, en zet de nieuwe bakken voor Nim zijn autootjes op zijn kamer. We willen dat hij iets vaker boven kan spelen, dus er komt wat meer speelgoed boven en wat minder beneden! Deze bakken komen ook van Kwantum, erg leuk en handig!

Bijna tijd voor het avondeten. Aan tafel! De melkpakken in het raamkozijn is volgens Nim een huis, een kunstknutselwerk dat hij op school maakte met kosteloos materiaal. Meeste knutselwerken zijn leuk en bewaren we, maar met sommige dingen heb ik wel zoiets van… wat doen we ermee haha.

 

En dat was onze week! Wat was ‘ie leuk, tot volgende week!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest