Dear Diary #16

Wauw, wat was het fijn weer afgelopen week! Wij hebben er zeker wel van genoten, we gingen namelijk met Nim naar een hele toffe natuurlijke speeltuin. Hij vond het fantastisch. We hebben er een leuk plekje bij gevonden dus voor komende zomer. Verder ging ik met Nim gezellig naar de markt en waren we veel in de tuin. We aten voor het eerst buiten dit jaar, wat is dat heerlijk! Nou, kijk mee naar wat foto’s van afgelopen week.

MAANDAG
25Maandag werd er een pakketje bezorgd uit Engeland. Ik kocht een paar nieuwe pyjama’s voor Nim en die van Next vind ik het mooist. En fijne shop voor niet al te dure kleertjes. Heb je een baby jongentje? Check de baby lijn, te leuk op het moment 😉

24Playtime! We vertoefde een groot deel van de dag in speeltuinen. Nim rennen, mama chillen.

DINSDAG
23Ik ben al vroeg aangekleed en klaar, we gaan samen naar de markt om fruit, brood en kaas te kopen. Op de heenweg pakken we de metro, Nim word wild enthousiast als de metro aan komt rijden uit de donkere tunnel.

22Op de terugweg lopen we met een enorme omweg weer terug naar huis. Het is warm en zonnig, heerlijk! Centraal Station staat er ook weer glimmend bij.

2Na de markt was ik gauw even de H&M ingepiept. Nim houd echt niet van winkelen dus het ging niet van harte. Ik spotte dit jasje en nam hem meteen mee. Een zomerjasje ontbrak nog, deze staat te gek met zijn spijkerstof Vans!

21Yum, stukkie oude brokkelkaas gekocht vanmorgen. Zodra Nim op bed ligt snoep ik er lekker wat van af.

20Post!

19Na het dutje gaan we lopend naar de speeltuin, alleen heeft de kleine man geen zin om te lopen. Mijn uitzicht dus als ik naar beneden kijk..

18Gauw naar huis dan maar, in de speeltuin was het ook superdruk. In de tuin gaat hij lekker spelen, kan ik aan wat te eten beginnen voor vanavond. Kay heeft cursus dus kookt dit keer niet, ik maak een groentesoepje terwijl Nim buiten speelt. Lekker snel klaar haha.

17Aardbeitjes van de markt met yoghurt en honing als toetje, lekker!

WOENSDAG
16We hebben bijna niks meer in huis, ik moet dus gauw boodschappen doen. Onderweg kom ik deze gave houten letter tegen in een etalage.

15Post! (niks gesponsord of wat dan ook, dit lag gewoon zomaar opeens op de deurmat, vind ik leuk)

14Ik vraag Kay of hij eerder naar huis kan, het is prachtig weer een perfecte dag voor de speeltuin De Speeldernis in Rotterdam. Het was er echt te gek. Een hoop water, modder, blije kids en ijsjes! Meer heb je niet nodig op zo’n dag

13Oja, zelf ook een ijsje dan. Watermeloen met munt! Vreemd maar best lekker.

12Kay moest steeds met Nim mee, zo schattig hoe hij je mee sleept achter zich aan. Hij liep steeds dezelfde route door het water heen en elke keer ging het een beetje beter.

11Time to go!

DONDERDAG
He, work again.

VRIJDAG
1Papadag betekent een boel spelen op bed! En check Nim zijn outfit, helemaal goed samengesteld door Kay. Het broekje won hij via Instagram voor Nim, wat een leuke papa heeft hij toch 🙂

10Post! Again 😉 Het houd nooit op! En gelukkig maar, want hier zat weer wat leuks in! Binnenkort lees je meer over de leuke inhoud van alle pakjes van afgelopen week 😉

ZATERDAG
Eh, zaterdag was ik ook werken. Kay en Nim gingen foto loos de dag door. Kan ook wel eens natuurlijk.

ZONDAG
9Doodmoe ben ik en hang op de bank, Nim ligt alweer op bed voor een middag dutje en Kay poetst de keuken. Ik krijg een draadloze koptelefoon aan gerijkt en hij zet mijn favoriete muziek dvd op. Hanson! Even ontspannen…

8Na een veel te kort dutje stappen we in de auto richting Dordrecht. Er is een Pop-up Markt en de zon schijnt, goede combi toch?

7Ook lopen we de stad in voor een verjaardagscadeautje voor Nim.

5Nog even terug naar de Pop-Up Markt om wat lekkers te eten. Ik neem een crepe met Nutella en banaan, Kay een zakje patat! Zo lekker altijd die food bussen op zulke markten 🙂

3Over wat lekkers eten gesproken, Kay nam bij een kraampje de lekkerste brokken fudge mee! Smullen!

26En als we dan toch al de hele dag lekkers eten kan er ook nog wel een pita broodje met kipreepjes, knoflooksaus en sla bij toch?!

27Na het eten lopen we nog even naar de speeltuin.

En toen zat het weekend er weer op, jammer! Ik ben echt toe aan vakantie, even lekker weg met z’n drietjes. Niets hoeft en alles mag voor een week, of twee. Gelukkig heb ik aankomende week een dag helemaal voor mezelf, ook dat is wel even fijn. Trouwens, je kan nog tot morgen meedoen om een gaaf tasje te winnen van Sproet & Sprout via CowboyBilly.nl. Kijk daarvoor even hier. Fijne nieuwe week!

Mis geen artikelen meer door te volgen via Bloglovin’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest