Dear Diary #15

Het was een lange en minder leuke week vorige week. Ziek, slechte nachten en onze leuke weekendplannen pasten we aan naar bankhangen en het wat rustiger aandoen. Helaas! Maar, toch heb ik alles weer vastgelegd… want ook dit soort horen bij het leven!

MAANDAG

17Maandagochtend schijnt de zon. Dus willen we naar buiten! Ik match onze outfits een beetje: Okergeel, zwart, wit en beide onze allstars aan. Te leuk om zo af en toe te matchen op deze manier vind ik 🙂

15Zodra we buiten lopen, is de zon weg. Het waait, en die wind is best koud. Bummer! Na een korte speeltuinsessie zoeken we eendjes op om broodkorstjes te voeren. Nim vind het allemaal prima en lurkt na het drukke spelen uit zijn nieuwe fles met auto’s erop. Uiteraard vind ‘ie zijn rietjesfles de bom!

16Bloesems! Heel veel roze bloemetjes, dat vind ik prachtig!

14Nim (en wij) hadden er een onwijs rotte nacht opzitten. Nim had oorpijn, en kon er niet van slapen… de kleine man is al een paar dagen niet lekker en dat speelt vooral ’s nachts op helaas. Na de frisse wandeling buiten, wil hij dan ook heel graag weer naar bed om te slapen. Fine by me, dan maak ik wat lekkers voor mezelf om vervolgens languit op de bank te gaan relaxen.

13Na een twee uur durend dutje word er op het gemak wat boekjes gelezen op de bank.

12Na een boodschapje te hebben gedaan gooi ik de deuren open in de woonkamer, en speelt Nim in de tuin. Ik doe ondertussen wat huishoudelijke klusjes en houd hem tegelijkertijd in de gaten.

WOENSDAG

11Dinsdag word er gewerkt, en woensdag ben ik weer samen met Nim thuis. Alweer een rampennacht, hij voelt zich niet lekker en slaapt maar slecht. Hij vraagt dan ook om 9.30 in de ochtend of hij mag gaan slapen. Na bijna 4 uur slapen, wil hij heel graag op zijn fietsje weg. Maar na krap tien minuten is het al huilen geblazen, lukt het hem allemaal niet en komen er dikke traantjes. Arm ventje.

10We ploffen op de bank, en Nim laat me niet meer los.

9Mijn poging supermarkt samen met ‘m aan het eind van de middag mislukte ook, huilen huilen huilen. Kay haalde dus makkelijke maaltijden voor ons na zijn werk. Gelukkig is een diepvriespizza op z’n tijd ook heel lekker!

8Nu is papa aan de beurt om aan vast te kleven!

VRIJDAG

7Donderdag en vrijdag werken we. Als Nim en Kay mij vrijdagavond van werk oppikken zie ik dat een oogje van Nim echt heel erg viezig is. Oogwit rood, en veel prut in zijn oogjes. Zo sneu voor hem. Als ik het thuis schoonmaak zie ik dan ook een bultje op zijn oogje, dat werd dus meteen een ritje huisartspost. Even naar laten kijken! Gelukkig niks ernstigs, en moet het vanzelf weer beter worden.

ZATERDAG

6Na wederom een gebroken nacht, met wel heel weinig slaap start de ochtend al heel erg vroeg. Ik probeer wat op te ruimen in huis en begin altijd met Nim zijn kamer/kleertjes. Dat is het ‘leukste’. Afgelopen week bestelde ik bij Zara een aantal items van de leuke nieuwe collectie. Alles was zo leuk dit keer! Onder andere deze twee leukerds hangen erbij in de kast voor de zomer.

5We wandelen naar de stad, eten een broodje en delen een taartje bij de La Place. Altijd rustig en lekker veel speelruimte voor Nim. En wij zakken onderuit op de bank ;).

3Te moe om te gaan shoppen stappen we weer de tram in naar huis, ik plof neer op de bank en heb het gehad voor de rest van de dag.

ZONDAG

2Geen actief weekend deze week. Eigenlijk zouden we zondagmiddag naar de Swanmarket gaan hier in Rotterdam. Weer de eerste buiten editie, maar… zoals vast al te raden… de nacht was wederom gebroken. Wij dus ook. We blijven thuis, ruimen op (wervelwind Nim kan er wat van, troep maken!), maken schoon, en in de middag komen mijn ouders en blijven eten. Wat een rustig weekend, niks voor ons… maar heel hard nodig!

1

‘S avonds duik ik in mijn favoriete hoek op de bank met een nieuwe verslaving: Johnny Doodle! En ik blader het Smult magazine door voor een lekker bakrecept wat ik komende week wil gaan maken.

Zo, op naar een week met nachtrust, veel slaap, energie, zon en… weer een vrije dinsdag voor mezelf!

Fijne nieuwe week!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest