Dear Diary #14

We hebben een enorm vermoeiende week achter de rug, Nim word ’s avonds laat of ’s nachts schreeuwend en gillend wakker. Of hij ligt te schreeuwen in zijn slaap. Weinig tot geen nachtrust hakt er gauw in en mijn energie  was dus ook ver te zoeken. Ik tukte weer mee tijdens middag dutjes of had een hoop huishouden te doen omdat in wakkere staat Nim het er niet zo mee eens was dat ik dingen aan het doen was die niets met hem te maken hadden. In de avond was ik blij dat ik even niks hoefde en stond mijn hoofd dan ook echt niet naar het openen van een laptop! Resultaat was dus helemaal geen artikel op de blog afgelopen week… Super stom! Ik ga voor aankomende week mijn best doen in ieder geval. Gelukkig maken we genoeg foto’s elke week dus een Dear Diary hoeft niet gemist te worden 😉 Kijk je mee?

MAANDAG
33Maandag ochtend moeten we even een boodschapje doen. Sinds de supermarkt is verbouwd staan er boodschappen karretjes voor kinderen, Nim sleept het karretje achter zich aan in plaats van dat hij er achter gaat lopen. Tja, kan ook toch?!

32We waren lopend gegaan en dat gaat steeds beter. Na nog een korte stop in de speeltuin onderweg naar huis is hij het opeens zat en weet plots weer wat er in de supermarkt tas zit! Hij sleept mij mee naar huis in plaats van andersom haha.

31Druiven zaten er in de tas! Hij is er dol op.

29Aan het eind van de middag lopen we naar de speeltuin in het park, de wind is gaan liggen en de zon scheen heerlijk dus daar wilde ik even van genieten. Nim rent lekker heen en weer op het gras en knuffelt met de houten sprinkhaan.

DINSDAG
27Het is dinsdag, na een rotnacht met amper slaap blijven we in mijn bed tot het weer bedtijd is voor Nim. Het brood is op en de poes Evi heeft geen eten meer. Het weer buiten is niet erg aangenaam want het waait heel heel hard. We moeten er dus echt even uit. Toch zie ik ondanks het slechte weer een mooi foto moment voor dit beschilderde huisje, het lijkt net of het prachtig weer is zo.

26Plassen en modder stampen, geleerd van Opa. Hij ziet ze ook meteen liggen als je ergens loopt!

25Waar Nim gaat gaat zijn kleine rode auto. Altijd handig voor speelplezier onderweg.

28Na een lange middag dut zet ik zijn favoriete film van het moment aan: Monsters University. Ik zit nog even bij te komen op de bank en kijk mee 😉

WOENSDAG
24Woensdag begint moe, moe, moe! Na Nim zijn dutje besluit ik mijn vader te bellen om te vragen of hij mee wil naar de kinderboerderij. Dat is oke, dus daar vertoeven we even.

9Daarna ga ik nog even mee naar mijn ouders hun huis. Opa heeft Nim zijn parkeergarage uitgebreid. Hij was dus mega gelukkig en had nergens anders meer aandacht voor!

23Nim blijft slapen bij zijn Opa en Oma want hij zou er donderdag toch weer heen moeten omdat ik weer moet werken. Kay komt mij ophalen en we doen samen boodschappen. Dat is lang geleden dat we de weekboodschappen samen deden! Ik herkende de schermpjes van de Albert Heijn scanners geen eens meer haha.

22We hebben een nieuwe serie gevonden op Netflix die we supertof vinden. Misfits! Wel 3 afleveringen per avond gaan er doorheen. Het is zo grappig!

DONDERDAG
7Terwijl Nim lekker rondrent bij Oma thuis, zijn wij keihard aan het werk!

21Lekker, ik kreeg een doosje paaseieren van mijn werkgever! Chocola is natuurlijk altijd goed!

VRIJDAG
3Kay en Nim zetten mij op werk af en gaan naar Monkey Town, in de middag chillen ze lekker thuis. Gelukkig zijn de boodschapjes al gedaan en kan Kay ook even niksen na al die slapeloze nachten met Nim.

20Er werd ook een pakketje bezorgd, een Hello Apparel trui in een maatje groter!

ZATERDAG
19Kay verfde de gang in ons huis dus ging Nim een dagje naar zijn Oom en Tante, aan het eind van de dag pikte Kay mij op van werk en reden we door om Nim weer op te halen. Ze wonen 12 hoog en dat geeft toch best een gaaf uitzicht!

16En toen was de gang dus wit in plaats van roze! Wat een opluchting, en vooral wat een licht opeens.

ZONDAG
17Zondag is het Pasen en eten we paaseieren, hoewel… de weken ervoor natuurlijk ook haha.

5De ochtend doen we rustig aan. Nim heeft weer liggen gillen ’s nachts en Kay kwam er achter dat hij dit dus in zijn slaap doet. Super vervelend voor ons allemaal. We zijn moe, gaar en hebben hoofdpijn. Frisse lucht en zon zal ons goed doen dus we maken ons klaar, Nim vertoeft vaak op ons bed als hij op ons moet wachten. Dit keer lekker in de zon met het gezelschap van Mister Crabbie!

15There we are! Natuurlijk beland meneer meteen in de modder… Zo hop, recht vooruit erin. Ach geeft niks we wassen wel weer.

14Het is er heerlijk en we maken mooie foto’s en hebben lol met de kleine man. Hij kan zo genieten van die vrijheid, leuk om te zien.

2Mijn kleine kroelkipje…

1Er is kermis in het dorpje bij het strand en we lopen er even overheen. De breakdance was maar eng, maar zodra hij de rode brandweerwagen op de draaimolen zag wipte hij zo uit de kinderwagen haha.

13Eenmaal thuis ploffen we op de bank met een filmpje. Moe maar wel een super middag gehad! Dit soort momenten geniet ik extra van, het is zo gezellig om samen op de bank te hangen vind ik.

12We aten vroeg en hadden zin in een ijsje. Op naar de snackbar dus voor een softijsje met snoepjes die we zelfs nog in het zonnetje konden opeten.

En doodmoe zetten we in de avond de serie Misfits weer aan op Netflix. Morgen (vandaag dus voor jullie) nog een dagje vrij samen, en hopelijk hebben we een goede nachtrust zodat er genoeg energie is voor nog een gezellige dag!

Fijne 2e paasdag voor jullie!

Volg je de-ontdekkers al op Bloglovin’? Want zo mis je geen enkel artikel meer!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest