Dear Diary #14

Eten, bloemen, koffie, te gekke pakketjes, fotografie, een watermuur, me time dagje, en een heleboel roze. Dat was mijn week weer… Kijk maar mee!

MAANDAG

23Goedemorgen lekker ontbijtje! Nog in badjas, want dat hoort bij de luie maandagochtend.

22Koffie en bloemen. Mijn maandagen zijn zo slecht nog niet!

21Nim vermaakt zich ook prima met zijn auto verzameling.

20Tijd voor een schaaltje yoghurt, aardbeien, agavesiroop en amandelschaafsel. Zo zo lekker dit!

19Nim vertikt het om te gaan slapen, ik ga dus gewoon aan de slag met schoonmaken terwijl Nim druk boekjes aan het lezen is. Dit keer gaat het helemaal goed en komt ‘ie me niet steeds halen en hoor ik niet de hele tijd ‘mama hellup!’

18Eh ja, het brood was op. Mijn crackers waren op. En ik had honger! Er waren nog twee van deze lekkere dingen. Tijdens het afbakken dook Nim toch zijn bed in, kon ik er op mijn gemak en ongestoord van smikkelen ;).

DINSDAG

12Dinsdag zijn beide mannen vroeg de deur uit. En ik heb de dag helemaal voor mezelf. Ik ging in de ochtend shoppen in de stad.

1En bakte iets heel lekkers, het recept kun je hier deze week vinden!

17Thank you, pakketjesman! Nim zijn kast vult zich langzaam met lente en zomer items. I love it!
Ik maakte vorige week van deze dag al een leuk verslag in het ‘From where i stand’ foto perspectief. Nieuwsgierig hoe ik de rest van mijn dag vulde? Check het hier!

WOENSDAG

16Na een super slechte nacht (een ziek, hoestend en krioelend kind in ons bed) houden we een pyjama/badjas bank hang ochtend. Flink bijkomen!

15Zodra Nim naar bed is in de middag, trakteer ik mezelf op de laatste 3 blokjes chocolade. Yum!

14Kay heeft promotie gemaakt op zijn werk, en kwam thuis met een bos bloemen Dinsdag. Die heb ik mooi verdeelt over kleine vaasjes omdat ze niet in de grote vaas paste die ik al had staan. Maar zo ziet het er ook reuze gezellig uit.

13Ook een bosje naast mijn roze flesjes verzameling 😉

12Nim is nogal in een hangbui, dus ik keer de mand Duplo om op een kleed op de grond. En dat hielp! Gelijk druk bezig.

DONDERDAG

11Work, work, work! Maar eenmaal thuis, schijnen en een paar zonnestralen naar binnen. Hoera! Zo fijn is dat!

VRIJDAG

10Voor ik ga werken ga ik langs de dokter. Ik kan maar slecht in slaap komen en draai me suf in bed ’s nachts, en ik hoopte dat de dokter mij daar mee kon helpen. En dat kon ze gelukkig! De wachtruimte vind ik trouwens echt zo standaard wachtruimte style hebben haha.

9Na werk komen Kay en Nim mij ophalen en moeten we even naar de Pull&Bear. Kay had online wat besteld, en dat lag in de winkel op hem te wachten. In de lift maken we uiteraard weer een foto ;).

ZATERDAG

8Goodmorning zaterdag! Uit bed gaan we gelijk ijsjes kleien, actief het weekend in 😉

7Na een ontbijtje vertrekken we naar het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp, maar het is echt freezing koud. Dus belanden we bij cafe Vork en Mes. Wat een prachtig plekje met nog prachtigere entree! Het water stroomt het dak af, en stroomt langs 2 glazen muren naar beneden. Perfecte plek voor wat toffe foto’s!

6Binnen wat warms drinken en genieten van het uitzicht.

26Ennn dan is het echt picture time! Ik laat gauw meer zien in een aparte blog, so stay tuned 😉

4Bijna thuis en Nim ligt te pitten. We maken dus maar een ommetje. Hij ligt er wel erg relaxed bij.

3Als we thuis komen is er een pakketje voor me bezorgt bij de buren. Ooooh zo leuk!

1Aan het eind van de middag duik ik de slaapkamer in om even zonder Kay en Nim om me heen (ik ben zo snel afgeleid anders) deze diary te typen. Dat scheelt me een hoop werk voor zondagavond/maandagochtend!

ZONDAG

27Sunday funday! Nouja, fun morning. We springen, kietelen, knuffelen en doen gek op bed in het zonnetje. De meest simpele dingen brengen zoveel lol met zich mee!

25Picture perfect. Een heleboel roze, en een heleboel lekkers! De hand- en theedoek set zat in het pakketje van gister. Een start van een boel nieuwe hand- en theedoeken setjes. Ik heb zoveel oude doekjes, weg ermee! Tijd voor nieuws. Dit set van houseofproducts.nl met een toffe diamant print is een fantastisch eerste setje!

24Dan moet ik de middag werken, en genieten de mannen in de zon in de speeltuin.

En dat was alweer de week! Vol bloemen, koffie, kind, lekkers en mooie dingen. Hoe was jouw week?

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest