Dear Diary #13

Is het eindelijk Lente, regent het een groot deel van de week en valt ook ons het weekend in het water. Gelukkig was er genoeg te doen in huis en wilde Nim zijn opa heel graag een dagje oppassen zodat wij onze handen vrij hadden. Verder was het dan echt tijd voor een kappersbezoek, en kreeg hij ook nog eens een te gek nieuw vest van zijn mama. Kijk je weer mee?

MAANDAG21Maandag was een luie dag. In de middag moesten er een paar boodschappen gedaan worden en Nim werd weer eens blij van de wind in zijn gezicht!

20Daarna plof ik op de tuinbank die zich zowaar in het zonnetje staat vergezeld door wat lekkers!

19En Nim die keurt de schutting op losse onderdelen haha.

DINSDAG8Dinsdag moet ik werken en is Nim zoals altijd weer bij zijn Oma. Ze gaan lekker naar de speeltuin, deze fietsjes vond hij wel wat!

15Als ik thuis kom van werk ligt er een pakketje op de deurmat, ik had dit onwijs gave vestje voor Nim gekocht. Ik vind ‘m zo tof!

WOENSDAG18Ohh woensdag begint wederom even lui als maandag. Chillen in onze pyjama’s dus. Nim zit graag op mijn schoot en dit is dan ook mijn uitzicht een groot deel van de ochtend.

17De kleine wijsneus haalt steeds gekkere fratsen uit. De papieren opbergzak moest er aan geloven. Wat een goede verstop plek!

7Zodra Nim aan zijn middag dutje begint trek in mijn camera uit de kast en maak foto’s van mijn aankoop voor de Challenge. Het werd een partysnoer! Hier kun je het artikel erover lezen.

De onwijs luie dag zette zich daarna voort, ik ruimde op en maakte schoon in huis terwijl Nim me wat hielp en zich vermaakte met zijn speelgoed.

DONDERDAG7Donderdag, work again! Nim word verwend met druiven, op een rode bus. Wat een feestje bij opa en oma!

VRIJDAG
De aller chillste papa en zoon dag ever, zo chill dat er geen foto’s van zijn.

ZATERDAG4We zitten al vroeg (8.30) bij de kapper! Beide weer een kortere coupe aan laten meten 😉

3Nim vond het dit keer niet zo leuk, we waren hier natuurlijk ook nog nooit geweest en hij kreeg plots een hoop aandacht. Daar komt de lifesaver weer om de hoek kijken: Een telefoon met youtube. Toen ging het prima!

5Daarna dropten we Nim bij zijn Opa. Hun gezellig een dag samen en zo konden Kay en ik wat in huis doen aan klusjes en schoonmaak. Het was reuze slecht weer dus zo erg was het niet. Opa had een kistje met luikjes gemaakt waar hij zijn autootjes in kon stoppen en weer uit kon halen. Een ware hit, hij vond het reuze interessant!

14Tijdens het schoonmaken heb ik dit lijstje met foto weer in mijn hand. Een week oude Nim, wat een droppie he!

2‘S avonds eten we samen even gauw bij een snackbar voordat we Nim weer op gaan halen. Ik schoot in de slappe lach toen Kay naar beneden keek, zijn haren waren wit! Haha hij had de hele middag staan verven in huis en heeft het niet door gehad. Sorry schat! Het was echt te grappig.

12Tijdens het schoonmaken en opruimen had ik weer wat dingen anders neer gezet, en de cotton ball lights in een lantaarn gestopt. Best gezellig zo om aan te zetten in de avond.

ZONDAG11Hello rainy Sunday. De klok was een uur vooruit gegaan en Nim heeft een uur langer geslapen zelfs. Pas om 8.45 was hij echt wakker. Ik haal ‘m naar ons bed zodat we nog even rustig wakker kunnen worden.

10Ik had mooie bloementjes gehad van Kay die al aan het uitkomen zijn. Mooie bos weer dit keer! Ook had ik bij het vestje wat ik bestelde wat nieuwe kaarten besteld voor in het rek, het was of verzendkosten betalen of kaarten erbij bestellen en geen verzendkosten betalen. Makkelijke keus dan toch.

28Een middagdutje zit er vandaag niet in, dan maar spelen met papa. Deze twee hadden dikke pret met elkaar laten schrikken. Uiteraard horen daar ook knuffels en kusjes bij om het weer goed te maken!

27En nog even gek doen met mama in de telefoon camera. Het is een kleine copy cat aan het worden, alles wat je doet doet hij je na.

1Hier dan, een duidelijke foto van het kort gewiekte kapsel. De krul is er nog en levendiger dan voorheen. Mijn kleine knapperd!

25Er moet een kleine boodschap gedaan worden en we besluiten naar het overdekte winkelcentrum te gaan omdat het zo erg regent. Kay heeft plots honger dus strijken we neer bij de broodexpress voor wat te eten. Nim is zoet met een plastic paasei.

24Ik duik nog even de Kruidvat in om wat make up te vervangen uit mijn make up tasje en weer wat nieuws uit te proberen. Ik snap niet zoveel van make up maar doe mijn best haha. Verder kocht ik een super zacht t-shirtje met streepjes voor mezelf bij de Zara. Mijn oude T-shirts zijn een beetje op dus langzaam vervang ik ze!

En zo was afgelopen week, veel binnen doorgebracht dit keer. Nou hoop ik toch wel weer op een zonnetje de komende dagen! Nim wil heel graag naar buiten, hij prikt zijn vingertje steeds tegen de ramen en roept ‘Daar!’.

Fijne nieuwe week!

Mis geen artikel meer van mij door mijn blog te volgen via Bloglovin’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest