Dear Diary #13

Daar zijn we weer, met een nieuwe diary. Buiten de diaries om zijn de artikelen wederom een beetje uitgebleven. Ziek, moe, werk, te donker/slecht weer voor foto’s… het zat me niet helemaal mee! Hopelijk kan ik daar gauw weer verandering in brengen.
Voor nu dus weer een diary van afgelopen week. Wat hebben we leuke dingen gedaan! We gingen naar Amsterdam voor een tof event, Nim en ik genoten van de zon en van een ijsje, er kwam heel wat kleding post binnen, we shopten nog wat in Amsterdam, we deden aan twinning, en aten een lekkere pannenkoek in de zon. Nieuwsgierig? Kijk mee!

MAANDAG
Goedemorgen maandag! Wij sliepen uit tot 9:00, dat is nieuw… maar had vast te maken met het verzetten van de klok in het weekend. We knuffelen, kletsen wat af en knuffelen nog wat in bed en Nim wil foto’s maken. Maar we zien onszelf bijna niet…

Tijd voor ontbijt!

Na flink wat wassen en poetsen in huis gaan we onszelf trakteren op ijs. Uiteraard op de fiets… en langs de bloesemboom en magnolia’s <3

Yum!

Deur open, en nog even de zon in in de tuin.

WOENSDAG

Na een werkdag dinsdag is het woensdag tijd voor iets heel leuks. We waren uitgenodigd voor een event van Lilliputiens, een heuse workshop koekjes en taartbakken was het. We zijn al een tijdje bekend met Lilliputiens, dus dat we hierbij aanwezig mochten zijn was natuurlijk heel erg leuk.
We maakten beslag voor zandkoekjes, en chocoladetaart… de recepten komen uit het nieuwe bakboekje van Lilliputiens en daarbij zijn er ook heel wat leuke kooktools zoals een garde, spatel, koekjesstempels, een bakvorm, en nog meer! Erg leuk om op deze manier de spulletjes te testen.

Nim vond het in het begin toch wel even spannend, dus ik moest dicht in de buurt blijven… maar uiteindelijk wilde hij ook heel graag helpen.

En ook om te proeven uiteindelijk. Met kookschort nog om zelfs 😉

De mega Cezar wilde graag op de foto met de kindjes… dus ook Nim wilde dat wel.

Waarna er flink gestoeid werd met de grote beer.

Na een super gezellige anderhalf uur zat het erop, en gingen we met een glimlach de deur uit. Wat was het leuk! Wel erg jammer dat ik mijn camera vergeten ben mee te nemen, dat hadden wat leuke foto’s geweest!

Natuurlijk, als de kinderbijslag bijna gestort word kun je Amsterdam niet uit zonder bij Big&Belg te zijn geweest… ik niet dan. Dus daar stapten we gauw nog even binnen… zo zo zo leuke shop vind ik dit.

En niet alleen ik, Nim en papa ook! Vooral door al het leuke speelgoed.

Doei doei, tot de volgende keer!

Als we thuiskomen ligt er een pakje in de brievenbus met dit geweldige t-shirt. Ik kwam hem ergens op Instagram tegen en moest hem hebben voor Nim. Hij is van Krutter en ik kocht hem bij webshop knotsknetter.

Dinsdag waren er ook nog drie pakjes binnen gekomen, een van H&M met items van de collectie in samenwerking met Katie Scott (van het dierenboek wat je in de etalage van Big&Belg hierboven kan zien staan!), eentje van Urban mini shop, en een van de stagaires van MIO&CO die via MIO&INTERN een kleine collectie hebben ontworpen met resten stof van vorige MIO&CO collecties (hier lees je gauw meer over!). Ineens een hele stapel nieuwe kleding dus! Laat het lekkere weer maar beginnen.

De goedgevulde goodiebag die we meekregen na het event. We gaan gauw alles lekker uitproberen, en dan zal ik jullie alles vertellen over deze leuke lijn met bakspullen en bakboek!

Blij na een lange en vermoeiende dag.. Tijd voor een hele warme douche en dan gauw naar bed.

DONDERDAG

Donderdag kom ik na een werkdag thuis en vindt ik wederom post in de brievenbus. Alweeeer kleding, sorry… die kinderbijslag he?! 😉 Ik kocht via Instagram van iemand twee gloednieuwe Mingo T-shirtjes over van vorig jaar. Hoe heerlijk?! Deze kleurtjes staan Nim zo goed, en de pasvorm en stofkwaliteit is perfect. Heel erg blij mee voor maar twee tientjes.

De zon schijnt steeds verder naar binnen zo ’s avonds. Fijn!

Voor bij een nieuwe aflevering van Temptation Island haalde ik nog lekkers in de Markthal voor ik naar huis ging na werk. Kokosballen met chocolade van Madam Cocos. Zo lekker!!

ZATERDAG

Kay is ziek en ligt de hele vrijdag en zaterdag op bed, en ik ben dus heel veel met Nim bezig. Ik ben zelf flink verkouden al een tijdje en besluit zaterdag dat ik echt even niks uitvoer om hopelijk wat uit te rusten en aan te sterken. De kleine man doet lekker met me mee… dat vind hij geen straf, filmpjes kijken en knuffelen op de bank met mama onder een dekentje. Lekker ventje heb ik!

De avondlucht. Mooi!

ZONDAG

De kleine man huilde van de oorpijn zaterdagavond en wilde alleen maar zijn mama en wilde in het grote bedje slapen. Om allemaal toch een beetje nachtrust te hebben gaat Kay de bank op, en ik slaap met Nim in het grote bed. Gelukkig heeft Nim zondagochtend nergens meer last van en zit lekker te spelen met zijn dieren. Mama daarentegen moet even bijkomen van een rommelige nacht.

Na een relaxte ochtend gaan we de deur uit in matching outfits. Mijn jasje is een product van MIO&INTERN, het jasje wat Nim draagt is van de zomercollectie 2016 van MIO&CO. Onwijs leuk wat die meiden hebben gemaakt met de stoffen uit eerdere collecties, ik ben heel blij met dit fijne jasje. En hoe leuk, dat matchen.. ik houd daar wel van.

We kopen planten bij Intratuin om bij de voordeur te zetten, daar mag het ook nog wel wat leuker gemaakt worden dan alleen in de tuin natuurlijk. Nim is helemaal dol op de neppe dieren die door het plantgedeelte van de winkel staan, en moest op de foto met de gorilla… want die stond ook op zijn t-shirt.

Daarna willen we van de zon genieten en Nim even laten uitrazen. We gaan naar Bungels pannenkoekenhuis waar een lekkere speelweide is met trampolines. Perfect voor deze dag. Natuurlijk lust Nim ook een pannenkoek, en leer ik hem dat je je naam met stroop daar op moet schrijven 😉

Ongeveer anderhalf uur later kregen we hem niet mee naar huis hahaha.

Thuis! Ook nog even in de zon. En dan is het tijd om eten te maken, en deze diary in elkaar te zetten.

Fijne nieuwe week!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest