Dear Diary #13

Afgelopen week hadden we een extra vrije dag met z’n drietjes, want het was maandag tweede paasdag. Zo fijn, van die extra dagen! En wat nog meer heel fijn was, was het zonnetje. Daar word je toch echt wel een stuk vrolijker van, als die zich laat zien en wat warmte achter laat. Vandaag weer een kleine diary, met wat foto’s van onze week.

MAANDAG

14Eigenlijk hadden we besloten om tweede paasdag niets te gaan doen. Lekker in huis aanrommelen ofzo. Maar, we belandde al vroeg bij de Intratuin haha. Visjes kijken, en wat borderplantjes kopen.

13De tuin is een troep! Altijd na de koude wintermaanden. Kay en Nim gaan buiten opruimen, en ik binnen. En… er is zon! Heerlijk!

12Zonder jas of vest chillen op de tuinbank. Fijn!!

WOENSDAG
26
Dinsdag werken we, en gaat Nim naar de opvang. Woensdag maak ik helemaal geen telefoon foto’s! Wat gek. Wel deed ik samen met Nim foto’s maken van wat items van de zomercollectie van MIO&CO. Hij vond het plots weer prima om voor de lens te staan na een tijdje te hebben geweigerd.
Het artikel staat inmiddels al online en kun hier bekijken!

VRIJDAG
15
Als we na werk en opvang allemaal weer thuis zijn vrijdag avond, besluiten we bij Ikea te gaan eten. Maar eigenlijk gingen we voor een nieuwe koekenpan, de pannen die we kort geleden kochten bevallen zo goed dat we ook de koekenpan wilden vervangen die we nog hadden. Verder ging deze lichtbol mee naar huis. LED licht in een plastic bol, ideaal! Zou je niet zeggen toch?! Ziet er weer super leuk uit nu, deze hoek naast de bank!

ZATERDAG
10Zaterdag lassen we een enorm relaxte dag in. Moe, moe en nog eens moe! Op de wekelijkse boodschappen na, doen we erg weinig!

ZONDAG

4Zondag halen we een heel gaaf iets op. Via Marktplaats op de kop getikt en ik ga het nog onder handen nemen en aanpassen. Nim had de treinbaan en bijbehorende huisjes en accessoires al gevonden even terug die we voor zijn verjaardag hadden gekocht. We moesten wat anders bedenken dus. En dat is dit geworden! Wat het is… zie je vast gauw 😉

9Daarna rijden we door naar de kinderboerderij. Nim vind het daar te gek, en Kay was er nog nooit geweest. Tijd om het aan papa te laten zien dus. Enneh, Nim vind vooral de speeltuin het leukst daar 😉 Talloze keren gaat hij van de glijbaan… en na een tijdje erbij te hebben gestaan, kijken we van een afstandje toe hoe hij aan het spelen is, zo fijn die zelf speel fase!

8Schommelen…

7En relaxen in de zon met een patatje, en daarna een ijsje. Twee uur lang heeft ‘ie zich heerlijk vermaakt. En wij ook, buiten in de zon!

5Dag kinderboerderij. Hopelijk tot gauw, in de zon!

3Eenmaal thuis gooien we de deuren en ramen open, en na wat huishouden voor mij, en nog wat tuinwerk voor Kay, plof ik op de tuinbank in de zon. In een hemdje! Laat dit het maar voorlopig zijn qua weer, ik vind het perfect!

2Ook eten we in het zonnetje in de tuin, voor het eerst dit jaar! Eierpasta met tomatensaus en gehaktballen.

1‘S avonds heb ik zin in een toetje. Normaal doen we daar niet aan en gaat er later op de avond een bakje chips doorheen of stuk chocolade. Nu dacht ik, laat ik wat lekkers maken! Een aardbeien crumble werd het, nog nooit op maar het was heel erg lekker!

Een korte diary dit keer, het was gewoon een week vol werken en bijkomen van het werken. Komende week heb ik weer heel fijn een vrije dinsdag voor mezelf. Het word denk ik een kapperbezoek, sinds lange lange tijd!

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest