Dear Diary #12

De 12e week van 2015 is ook alweer geweest. Wat vliegt de tijd toch. We hebben lekker van het zonnetje genoten deze week en gister was ook de eerste lente dag een feit. Wat heerlijk dat het mooie weer nu echt in het vooruitzicht zit. Kijk mee naar wat we afgelopen week allemaal uitspookten..

MAANDAG
32Maandagochtend is nog steeds douche ochtend voor Nim. Daarna kam ik zijn natte haren helemaal vrij van klitten en droogt het mooi krullend op terwijl hij een boterhammetje op de bank eet.

31Ik had mooie ranonkels gekregen van Kay, maar ze vielen een voor een slap. Na de bos te hebben uitgedund stonden ze er een stuk mooier bij.

30Zon door de glas in lood ramen in de gang leverde een mooie gekleurde plek op de muur op. Wij hebben geen kunst aan de muur nodig zolang de zon schijnt!

29Als Nim aan zijn middag dut begint ruim ik nog wat op in huis en doe ik daarna met hem mee. Al een paar dagen word hij in de nacht een paar keer wakker en wij dus ook. Dat kost veel energie dus mee dutten in de middag is dan een fijne oplossing. Ik kroop onder Nim zijn wollige schapendekentje, blijft een fijn ding!

28Na krap een uurtje dat ik ben gaan liggen is er eentje wakker en wil uit zijn bed, hmmm oke. Ik zet hem op de bank met Mr. life saver: de IPad. Ik snooze nog heel even door terwijl ik tegen hem aan hang in plaats van hij tegen mij. (Jaa van de week gaan we echt naar de kapper met ‘m, hij blijft zijn haar wegvegen… arm kind)

27Jaaa mama is klaar met snoozen. Op naar de speeltuin! Kom nou mama!

26Zo, ik zie een plekkie in de zon. Nim rent van hot naar her en komt me zo af en toe laten schrikken ‘Waaaaaahhhhh’.

DINSDAG
3Dinsdag ochtend staan we al erg vroeg aangekleed en klaar op oma te wachten. We gingen namelijk op verjaardagscadeau/schoenen jacht! En degene die ik op he oog had waren er gelukkig nog, zijn ze niet te gek?! Deze kreeg Nim dus van zijn opa en oma. Die gaan heel gaaf zijn bij alle toffe zomer kleertjes.

25Zelf kocht ik ons eerste Schleich diertje. Een tijdje terug kocht ik een groot dierenboek en het leek me leuk om de dieren uit het boek ook als speelgoedje te hebben voor Nim. De Schleich dieren zijn erg goed nagemaakt dus de keus was makkelijk! PS: Morgen op de blog meer over dit gave t-shirtje 😉

23Na wat foto’s en schoonmaak taakjes duik ik wederom de bank op voor een dutje. Het is prachtig weer maar ik ben te moe om wakker te blijven.

21Weer ongeveer een uur nadat ik ging liggen werd Nim wakker, ik spring gelijk op en trek vast mijn jas en schoenen aan en doe bij Nim hezelfde. Onze oude vertrouwde supermarkt had de officiele opening om 16:00 en daar wilde we bij zijn.
Uiteindelijk veel te vroeg daar dus lopen we door naar de snackbar voor een ijsje. Yum! We delen hem samen, ik een beetje meer dan hij haha.
De supermarkt was chaos en veel te druk helaas. Van de week nog maar eens proberen dan.

20Als Kay thuis komt treft hij ons aan in de tuin. Ik was moe en wilde lekker gaan douchen, dus nam Kay het over van me. Fijn! Nog voor ik weg loop maak ik een foto van mijn twee tuinmannen haha. Lekker bezig zo samen!

WOENSDAG
19En het is alweer woensdag. Wat gaan de vrije dagen toch snel. Gelukkig hebben we nog een dag samen. Nim heeft een slecht ochtend humeur en protesteert werkelijk om alles! Again the life saver: de IPad. Ik ga er met knallende koppijn naast zitten.

18Pretty blonde, hoe meer zon hoe witter het word! En ik ben zo dol op dit gave streepjes t-shirtje van Mingo kids, daar gaan we heel wat leuke outfits mee maken! Hij komt van Toddlersandtees.nl.

17Ik doe Nim vroeg op bed, het zou zonnig worden in de middag en daar wilde ik graag nog gebruik van maken en niet al slapend de mooie dag doorkomen. Ik typ gauw een blogje maar houd het niet vol en ga toch ook weer slapen zelf.

16Een fijn plaatje van mooie roze dingen bij elkaar. Roze verveeld me echt nooit! Een van de mooie nog lang niet uitgebloeide ranonkels knikte zomaar om. Ik knipte hem kort af en deed ‘m in een schaaltje met wat water, staat super zoet zo!

15Lunch time! Van oma kregen we gevlochten brood mee de vorige dag van de markt nog. Ik had nog een lekker smeerseltje en samen smulden we het brood op.

14Het bleef maar mistig en mistig, ner-gens zon! Ik besluit toch naar buiten te gaan in de hoop dat het zou opklaren. Maar nee, steenkoud was het. Wel was het een keer uitgestorven bij het nieuwe speeltoestel, uittesten dus! Ik vond ‘m nogal eng (hoop val mogelijkheden) en Nim gedroeg zich uiteraard als een echte daredevil. Gelukkig ging het allemaal goed.

13Gauw naar huis. Nog steeds geen zon. Het is echt grauw en ijskoud!

VRIJDAG
33Donderdag ga ik weer aan het werk, net als vrijdag. Kay is vrijdag weer thuis met Nim en ze spelen verstoppertje achter de gordijnen. Ehhh, Nim.. geen goede verstopplek! Ik kan je zien!

ZATERDAG
2En ook zaterdag ben ik aan het werk. De mannen vermaken zich in de zon in de speeltuin.

1Kay vond die from where i stand foto’s wel interessant. Dat ga ik ook proberen dacht hij haha. Nim vond het best. Krioelen op het schapenbontje is heerlijk!

ZONDAG
11Yes, eindelijk weer een vrije dag samen. We starten langzaam op!

10Kay maakt een overheerlijke lunch voor me 🙂

9Zodra Nim wakker is ruim ik zijn kamertje wat aan kant en kleed ik hem aan. Want we hebben plannen voor vandaag.

8We gingen dit keer echt van de zon genieten. Hij scheen al heerlijk toen we aankwamen bij Landgoed Clingendael in Den haag. Even een lekkere wandeling maken in de buitenlucht.

7En daarna uitrazen in de vernieuwde speeltuin. Dat vond hij wel wat hoor.

6En ik zat zoals gewoonlijk de laatste tijd even te niksen, af en toe zwaaien en vooral genieten van het zonnetje.

5Dikke pret met papa in de kinderwagen!

4We stappen thuis weer binnen en hey, zon in de tuin. Gauw de tuinkussens gepakt en ik chillde nog even verder samen met poes Evi die ook zo lekker lui mee kan doen haha.

En toen was het weekend en dus afgelopen week alweer om. Op naar een nieuwe en vooral zonnige week!

Mis geen artikel meer van mij door mijn blog te volgen via Bloglovin’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest