Dear Diary #12

Wat vliegt een week toch gauw voorbij! Ik werkte drie dagen achter elkaar, had weer sinds lange tijd een dag alleen thuis, ontving wat leuke cadeaus en in het weekend bakte ik lekkers en zochten ook wij naar paaseitjes. Kijk je weer mee?

MAANDAG
16We hebben een ontzettende luie dag maandag, ik voel me niet zo lekker en op alles wat ik aan Nim vraag krijg ik ‘NEE!’ te horen. Ik probeer heel wat huishoudelijke klusjes maar gedaan te hebben, wat anders te doen op zo een dag? Zodra ik terug kom van de wasmachine volproppen met was, zit Nim er zo bij in de woonkamer. Oke, dat was toch wel even lachen!

DINSDAG
8Dinsdag is mijn vrije dag, helemaal alleen thuis! Na een leuk gesprek op de peuteropvang over Nim ga ik gauw naar huis toe en plof neer met wat lekkers wat ik onderweg naar huis nog scoorde. Geen vrije dag zonder wat lekkers, vieren wat je vieren kan toch?!

14Ook haalde ik bij de leukste kinderboekenwinkel van Rotterdam (De Kleine Kapitein, echt een aanrader!) twee nieuwe boekjes voor Nim naar aanleiding van het gesprek op de peuteropvang. Hij is daar dol op twee bepaalde boekjes, dus die haalde ik ook voor thuis. Ze werden kleurrijk ingepakt, dat zal hij vast leuk vinden als ‘ie weer thuis komt.

7Ook geen vrije dag zonder muziek. Zodra ik het rijk voor mij alleen heb gaat er altijd een live show van Hanson aan. Keihard! Heerlijk!

15Lunchtime!

23Er ligt wel werk op me te wachten. Zoals ik vorige week eigenlijk al vertelde, heeft Mio&co een nieuwe SS16 collectie. Ik ging aan de slag met de foto’s van de mooiste items. De bedoeling was afgelopen week een artikel erover te plaatsen, helaas is het me niet gelukt alles af te ronden. Drukke en vermoeiende dagen gehad en ’s avonds te moe om achter de laptop te kruipen. Maar hij komt er!

22Tijd voor een kleine boodschap! Altijd vrolijk, die Susan Bijl tassen. Deze heb ik echt al wel 8 jaar denk ik. Hij blijft leuk!

24Ik kom thuis met een pakketje wat bij de buren was bezorgt voor mij en Nim om te reviewen. Er zat een super leuk kaartje bij, daar word je toch meteen al blij van?!

WOENSDAG
21Woensdag, nog voor 8 uur zit er al een lekker te kleien met zijn Play Doh ijsjes set. Rustig wakker worden zo!

5En daarna vraagt ‘ie of hij een boekje mag lezen. Een van de twee nieuwe! De Gruffalo. Wel een aantal keren!

6Nim gaat slapen, en ik maak weer een lekker bordje klaar! Yum!

ZATERDAG
20Donderdag, vrijdag en zaterdag werk ik. Maar voor ik ’s morgens de deur uitga heeft er eentje zin in het nieuwe puzzel spel wat afgelopen dinsdag bezorgd was. Dikke pret met stapelen! En helemaal happy toen alle stukjes geplaatst waren.

ZONDAG
1Zondag, het is eerste paasdag. Afgelopen donderdag avond ontving ik weer een te gek boeket van Bloomon. Dit keer niet van Kay, maar via Imke van Mijnhuisstijlenik. Een super leuke blog/webshop! Even geleden hield ze een winactie samen met Bloomon. Een paasboeket met vaas, een extra cadeau (Bloomingville vaas) en een setje muurstickers van de webshop van Imke. En naast twee andere gelukkige won ik ook! Mega happy natuurlijk. Ik was zo gelukkig met die Bloomon bos die ik van Kay had gehad (hij stond na af en toe een uitgebloeide bloem eruit te hebben gepikt wel 2,5 week mooi te zijn!) dat dit natuurlijk te gek was om weer te krijgen.
Ik had eerder geen tijd gehad, dus mijn eerste klus zaterdagochtend was foto’s maken van die fijne bos bloemen! En, ze ruiken zoooo lekker!

2Bij pasen (en de weken ervoor ook haha) horen lekkere paaseitjes. Die pastel suiker geglazuurde vind ik het lekkerst en mooist 😉

19Mijn nieuwe blouse aan van H&M.

3Vlak voor we weg gaan, staat Nim in perfect licht op de bank, met zijn nieuwe Mio&co blouse aan en Mini Rodini petje op. Dat vroeg gewoon om wat foto’s. Om op te vreten toch?! De foto’s zijn zo leuk geworden allemaal! In het artikel over Mio&co zal ik er nog een paar laten zien!

11Daar zijn we dan bij Opa & Oma. Tijd om chocolade paaseitjes te gaan zoeken! Nim heeft het al gauw door hoe het werkt. Zo leuk om te zien!

9We hielden het bij een mini doosje met 6 eitjes en 2 grote eitjes. Uiteindelijk gingen de twee grote eitjes op, en 2 kleintjes. Dat viel mee!

12 18Ik bakte weer die heerlijke pavlova rol, dit keer met aardbeitjes ertussen en gesmolten chocolade eroverheen. Na vandaag (of nee, als de eitjes voorraad op is) gaan we weer op rantsoen hoor :’).

17Als we weer naar huis gaan belanden we in de file, en regent het keihard. Als we bijna thuis zijn zien we een hele mooi felgekleurde regenboog. Dat blijft toch prachtig!
Eenmaal thuis lezen we over de anti terreur actie in Rotterdam, en vliegt er echt uren lang een helicopter flink hoorbaar rond. Gelukkig is de ellende hier een niet in de wijk, maar poeh de zenuwen krijg je er wel van! We konden pas slapen nadat de helicopter weg was.

Hoe was jou Pasen?
Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest