Dear Diary #11

Wees gewaarschuwd, deze Dear Diary bevat enorm veel lekker eten, snoeperijen en kinderkleding! Haha het was echt een verwennerij week hoor. Ik had zelfs een dag helemaal voor mij alleen die ik vierde met lekkers. Buiten dat ontving ik weer geweldige pakketjes voor Nim (nee, dat houd ook nooit op 😉 en deden we zelfs een lange wandeling van bijna 3 uur in de zon! Kijk mee…

MAANDAG
19Het is alweer maandag! Wat gaat 1 weekend dag samen snel voorbij. Mijn moeder komt ons in de middag halen en we doen wat boodschappen. Maar, niet nadat er een patatje en voor Nim een frikandel gegeten is.

4‘S avonds klust Kay samen met mijn broertje aan onze auto, bijna tijd voor de APK keuring!

DINSDAG3Dinsdag had ik een hele dag voor mij alleen. Een artikel met foto’s kwam dan ook vorige week al voorbij van mijn dag.. Klik hier als je dus meer foto’s van dinsdag wil zien!

Ik at een warme wafel met aarbeien en slagroom en gesmolten chocolade als ontbijt! Heerlijk!

18En een pistolet filet american met lekkers voor erna als Lunch. Ik was die ochtend wezen winkelen op Zuidplein en scoorde bij De Tuinen lekkere chocolaatjes en thee.

17De deurbel gaat en de postbode kwam dit brengen. Een te gekke legging van het nieuwe merkje Minimize. Dat gaat Nim mooi staan.

16Ik was teleurgesteld dat de postbode maar 1 pakje voor me had, ik verwachtte er namelijk 2. Maar niet veel later kwam die gelukkig nog wel, maar dan door de brievenbus! Het pakketje komt van ToddlersandTees.nl, Nim en ik zijn uitgekozen als Store Reps voor komend seizoen. Er kwamen dus kleertjes binnen waarmee we leuke outfit shoots kunnen gaan doen. Ik deel deze via mijn Instagram ;), maar ook hier zal er heus wat van voorbij gaan komen!

15Het laatste uurtje alleen thuis genoot ik nog van een van de lekkere gekochte chocolaatjes (how cute, in nijlpaardjes vorm!) met mijn voetjes omhoog op de bank.

15En om 18.30 waren beide mannen weer thuis. De me time dag was om. Volgende maand heb ik er weer een, ik ga nu alvast denken over wat ik allemaal kan gaan doen (in mijn eentje!!)

WOENSDAG
14Nim is wat later wakker dan normaal en heeft een goede bui. Ik geef hem 2 boekjes in bed die in het Joy4Kids pakket zaten die we een tijdje terug hadden gekregen om te reviewen. Hij ‘leest’ ze nog steeds erg graag.

13Ik ruim (met een slaaphoofd) nog wat schone was weg en plots zijn alle kleerhangers op. Zijn kast is vol, en dan ligt er zelfs nog het een en ander aan basics in de commode kast en ligt er wat in de wasmand. Wat erg! Ik krijg direct inspiratie om de kinderkleding tag die ik een tijd geleden maakte opnieuw in de vullen en dan gebaseerd op de Lente.

12We starten de dag op zoals gewoonlijk en rond half 11 begint Nim aan zijn dutje. Ookal is het nog vroeg, ik heb al ontbeten en heb zin in wat te snoepen. Een kop koffie met pistache nougat en een nijlpaard chocolaatje it is.

11Voordat Nim zijn bed in dook trok ik wat spullen uit zijn kamertje…

10En ook bijna zijn hele kledingkast…

08Want ik ga foto’s maken voor bij de nieuwe invulling van de kinderkleding tag! Hier zie je de nieuwe Minimize legging en een t-shirt van Mingo Kids. Pretty pretty, ik wil deze outfit in mijn maat! Oja, iemand vroeg van waar de wolken hangers kwamen! Ze komen van de webshop WolfenWolkje.be en zijn echt heel erg gaaf!

05Een mooi stapeltje groen en blauw tinten voor de Lente, deze kleur staat de kleine man erg goed! Een appeltje is zijn favoriet, en matchte mooi met deze kleurstapel dus die mocht er bovenop 😉
Heb je de tag gemist? Hier kun je hem alsnog lezen!

7De kleine man is wakker, ik laat hem altijd in zijn warme slaapzak rustig wakker worden met zijn favo tv programma: Masha en de Beer. Dit keer wilde hij dat niet relaxed op de bank doen tegen mama aan maar gek krioelend op de grond. Ook prima, ondertussen verteld hij wel even tegen Beer wat Masha in haar schild voert (denk ik hahaha)

9Het is bijna 13.00, de zon schijnt en ik besluit een eind te gaan wandelen met Nim. Er gaat een lang pad langs de snelweg waar gelukkig nog water tussen zit. Nim vind de voorbij razende auto’s en kwakende eendjes te gek. Ik geniet van het zonnetje. Wat een fijne wandeling zo!

BeauLoves1_1Nim mag even uit de wagen want ik wil wat foto’s van hem maken. Echter gaat hij er gewoon meteen vandoor haha. De te gekke onepiece die hij aanheeft komt van Toddlersandtees.nl en is van Beau Loves. Ik kijk nu al uit naar de warme zomermaanden waarin dit pakje geheid afgedragen gaat worden!

8Halverwege heb ik honger van al dat gewandel. Een snack zou er wel in gaan. Het word een broodje kroket, Nim eet lekker van een appeltje. Een stuk gezonder dan zijn mama!

DONDERDAG
1En donderdag zijn we weer aan het werk, dus is Nim bij Oma. Ze doen een speeltuin rondje! Daar maak je hem altijd gelukkig mee.

VRIJDAG
27Vrijdag papadag! Dat betekend dollen op het grote bed in je onderbroek.

ZATERDAG
6Oeps, vrijdag ochtend trek ik een laatje open voor een snack die ik mee wil nemen naar werk voor in mijn pauze en dit schattig ingepakte chocolaatje is het eerste wat ik zie. Ik moet en zal ‘m hebben dus ik eet ‘m gewoon meteen op. Jep, om 9uur ’s morgens! You only live once right?!

30De mannen doen zoals altijd weer de boodschapjes en de lift foto word ook weer gemaakt 😉

ZONDAG
5Goodmorning baby! Het is zondag en we hebben een vrije dag met zijn alle. Ik lig op de bank onder een warm dekentje, Nim heeft zich in de hoek geinstalleerd met de IPad, met een appel en een filmpje van….Masha en de Beer.

23Na een ochtend dut gauw aankleden. Het word dit te gekke t-shirt van Kukukid! Wat staat het hem leuk! Vooral op zijn grijze skinny jeans.

22De kleine boef wil geen jas aan en ontsnapt steeds om met zijn auto’s te gaan spelen.

28Na een stuk rijden belanden we bij Ikea Utrecht, we liepen hand in hand door de winkel en kochten niks. Maar Nim had dikke pret. En weg gaan bij Ikea zonder hotdog worstje kan natuurlijk niet he!

26Ik wou taart (zou ze nog niet genoeg gesnoept hebben deze week hoor ik je denken) dus stopten we onderweg naar huis bij de Starbucks langs de snelweg. Nim pikte wat stukjes taart en speelde met zijn geliefde monstertruck auto op tafel.

24En we zijn weer thuis. De auto moet een end verder dan ons huis geparkeerd worden (altijd zoooo irritant) en er is plek vlak voor de speeltuin. Nog even wat spelen dan! Samen schommelen is een grote hit, hij kwam niet meer bij van het lachen want Kay kriebelde hem steeds als we naar voren kwamen 😉

25Nog even alleen proberen te schommelen.En dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Het is inmiddels 17.00 en er moet nog gekookt worden!

Wat een boel foto’s deze week! Hopelijk was het weer leuk om doorheen te scrollen. Aankomende week ga ik voor fruit en gezonde dingen denk ik haha, ik heb het geluk dat ik kan eten wat ik wil zonder echt wat aan te komen. Ook deze vraag kwam voorbij in de comments van een artikel afgelopen week. Ik doe niks om slank te blijven en ik laat er dus ook niks voor. Maar wat gezondere dingen en vooral meer fruit zou ik wel meer moeten pakken eigenlijk. Goed voornemen voor aankomende week dus!

Fijne nieuwe week! Hopelijk breekt het zonnetje weer lekker door.

Mis geen artikel meer van mij door mijn blog te volgen via Bloglovin’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest