Dear Diary #10

Oeps oeps, een beetje laat vandaag met de Dear Diary. Te moe geweest gisteren om de laptop te openen. Afgelopen week was een vrij saaie week, dat resulteerde in bar weinig foto’s dit keer. Maar heus wel leuke hoor!

MAANDAG14Zodra Nim naar bed gaat pak ik vaak de laptop erbij om wat voor m’n blog te doen. Lekker met de benen languit op de bank in een opgeruimde woonkamer!

13Nim had een wat opstandige bui maandag, er was af en toe geen land mee te bezeilen. Uiteindelijk kreeg ik hem dan toch in schoenen en een jas zodat we naar de speeltuin konden. Eenmaal daar was alles natuurlijk koek en ei. Een speeltuin doet wonderen.

DINSDAG12Dinsdag stonden we rond 9 uur al bij de supermarkt, er was bar weinig in huis dus ik haalde de hoognodige dingen. Ik kwam mooie kersenbloesem takken tegen en nam ze mee, die vind ik altijd zo leuk.

6Omdat we visite verwachtte bakte ik een brownie, helaas ging het niet door maar het rook heerlijk in huis en ik heb lekker gesnoept ervan.

11Nim wil altijd zo onhandig mogelijk spelen. vooral mijn benen zijn favoriet.

5In de middag maakte ik nog wat foto’s voor de Happy Moments post die afgelopen week voorbij kwam. Een van mijn favorieten bezigheden is lekker fotograferen van heen en weer geschoven of nieuwe spulletjes 🙂

WOENSDAG10Ai, ik word wakker en heb al snel heel erg hoofdpijn. Gelukkig vermaakt Nim zichzelf met een grote kist en speelgoed dat vroeger van Kay is geweest.

9Zodra de kleine man op bed ligt smeer ik een maskertje op en ga douchen in de hoop dat de hoofdpijn zakt.

8Dat doet het niet, maar er komt wel een leuk pakketje binnen. Een deel van Nim zijn verjaardagsoutfit, en er zaten 4 geweldige kaarten bij in het pakketje die ik meteen in het rekje zette!

7Vrijwel de gehele dag lig ik op de bank en dartelt Nim wat rond of hangt bij me. Hij kan best lief zijn als je je niet lekker voelt!

DONDERDAG4Donderdag is Nim weer bij Opa en Oma. Hoe relax, brood gevoerd krijgen terwijl je moe op de bank ligt onder een dekentje.

VRIJDAG6Als ik vrijdag op mijn werk aankom ligt dit op tafel. Mokka macarons, gemaakt door een jarige collega. Ze waren echt zo lekker!

ZATERDAG3Nog 1 dag werken voor mij. ‘S morgens vroeg krijg ik een leuke tip die ik niet kon laten, er is dus weer een pakketje onderweg hierheen. Binnenkort word Nim zijn kledingkast weer even kritisch bekeken voor wat weg kan. Nog even en hij heeft meer dan mij!

2My baby! Terwijl ik druk aan het werk ben hebben de mannen thuis dikke pret op ons grote bed. Nim vind het te gek om daar te spelen. Levert dus ook echt prachtplaatjes op. Als ik zo’n foto zie in mijn pauze wil ik eigenlijk meteen naar huis om hem te knuffelen haha.

1De mannen waren naar de Intratuin geweest om wat plantjes in te slaan voor het voorjaar. Kay zaaide ook maar meteen de Albert Heijn Moestuintjes in een (erg lelijk!) kweekkasje. Eens zien wat het gaat worden zo!

ZONDAG5De nacht van zaterdag op zondag was er een met erg weinig slaap, hoofdpijn, Nim wakker, niet lekker liggen, hoop herrie in de buurt met feestende studenten en sirenes van ambulance, brandweer en politie. Joepie :(. We werden dan ook beide extreem gaar wakker na krap 2 uur slaap. Nim had weer een echte dreumes bui en had het ook niet naar zijn zin. Hellup! En het plan was om met dat mooie weer lekker een strandwandeling te maken. Fail!
We deden het dus maar rustig aan, ik maakte een wandeling naar de supermarkt voor een laatste cadeau toevoeging en na Nim zijn dutje zijn we gezellig op verjaardags visite geweest bij mijn broertje. Geen foto’s verder dan deze slechte van hierboven van mijn wandeling haha.

Extra mededeling!
win De winnaar van de Silky Label win actie word morgen toch op mijn blog bekend gemaakt. Kom zeker even kijken, want we hebben een klein extraatje voor jullie! 😉

Je kunt mij volgen op Bloglovin’ en Instagram als je op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe artikelen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest