Dear Diary #1

De eerste week van het nieuwe jaar is alweer om. Kay lag thuis ziek in bed, Nim had nog een week vakantie en bracht die grotendeels door bij zijn Opa en Oma en ik werkte drie doordeweekse dagen. We brachten een bezoekje aan de tandarts, en zaterdag was Nim zijn dag en deden we iets leuks voor hem. Na alle zieke dagen van ieder van ons thuis te hebben doorgebracht had hij dat wel verdiend.

MAANDAG

Maandag is Kay al vroeg naar de dokter, en ik begin de dag met een ontbijtje en youtube. Ik vind een live optreden van Hanson en kijk er een stukje van. Ondertussen haalt Nim al zijn speelgoed overhoop…

In de middag mag ik wat me-time pakken, ik zit al een flinke tijd binnen en de muren kwamen een beetje op me af inmiddels. Ik ga naar de stad en lunch bij Bagels & Beans in mijn eentje. Heerlijk! Ik bestel bijna altijd hetzelfde: een tomatenbagel met walnoot en honing creamcheese. Met een sapje erbij!

De paskamer bij de Monki vraagt om een selfie. En echt, mijn jas.. i love it! (ik kocht hem via asos.com en is van hun eigen lijn, maar inmiddels uitverkocht)

Ik ontdek een toffe nieuwe winkel in Rotterdam. Hutspot. Dit hoekje was heel tof, de glazen vazen met water en plant erin werden vanaf onder verlicht door een spotje in de plank.

Ik kan nooit de Sissy-Boy overslaan. De kids spullen zijn het leukst, maar de planken waren dit keer wel erg leeg door de sale denk ik.

Na een klein rondje stad ben ik al gauw weer thuis en moet nog een boodschapje doen. De bossen rozen bij Appie waren 2 voor 4 euro. Die gingen dus mee!

WOENSDAG

Dinsdag word er hard gewerkt, en vertoefd Nim een dag bij zijn Opa en Oma. Woensdag hebben we een dag thuis, wederom samen met Kay want die is goed ziek. Dinsdag kwam er een heel tof pakje binnen van Miniverse waar ik vorige week nog wat sale items bestelde. Hoe tof is de eigen ontworpen verzend zak?!

Druk met zindelijkheid, en het gaat goed!

De nieuwe kikkertrui moest meteen aan. En Nim bemoeit zich wel met de styling hoor haha.

Daarna zitten we bij de tandarts, het loopt enorm uit en we zitten bijna een uur te wachten. Nim werkte na een beetje omkoperij gelukkig wel mee, toch redelijk goed gegaan voor een eerste keer echt op de stoel!

Thuis pakken we de klei erbij!

ZATERDAG

Ook donderdag en vrijdag ben ik aan het werk. Zaterdagochtend word ik wakker met keelpijn, hoofdpijn en een snotneus.. oh no! Niet weer! Ik besluit mijn plan wel door te zetten voor de dag, want weer een weekend thuis zitten heb ik echt helemaal geen zin in. We rijden naar Papendrecht om bij een heel leuk winkeltje wat te eten. Ik bestel de brunchplank, yum yum!! We hebben gesmuld!

LOES heet het! Echt een tip, onwijs lekker en gezond eten, je kan er vers brood kopen en andere lekkere dingen zoals thee, granola, flesjes limonade, etc.

Ja, ook wij liepen in de sneeuw. Wat was het koud zaterdag! We stappen de auto weer in en rijden naar Monkeytown in Sliedrecht voor Nim. Hij heeft er bijna 2 uur kunnen uitrazen. Helemaal happy!

Vrijdagavond hadden zowel Kay als ik apart van elkaar donuts meegenomen na werk. We hadden dus over, heus niet erg om zaterdagmiddag nog een donut te hebben als middagsnack.

De rest van de zaterdag hang ik op de bank, kijkt Nim een film en speelt met zijn speelgoed en is Kay op en neer naar Ikea voor een kast voor in de gang…

ZONDAG

Ik ben al vroeg wakker door de keelpijn en hoofdpijn. Bah! De ochtend is een luie, ik typ alvast de diary zodat ik alleen de foto’s nog er bij hoef te zetten en niet te lang achter de laptop zit met hoofdpijn. Dit alles in warm chillpak inclusief uggs die inmiddels als pantoffels dienen.

Kay zet de kast in elkaar. Is dat maar meteen gedaan!

Kinderen en lege dozen. Hij is een hele tijd zoet geweest zo.

De mannen doen nog een boodschap in de middag terwijl ik op de bank een dutje doe. Toch wel weer ziek aan het worden… Ook in de avond gebeurd er weinig dan dat Nim lekker aan het spelen is. We gaan vroeg naar bed want maandagochtend moet ik om 7.00 de deur uit om naar werk te gaan. Veel te vroeg, maar het is maar voor een keertje. Ik vergeet compleet dat ik de foto’s nog moest inladen in dit artikel, en heb maandag uiteindelijk een mega lange dag van 11 uur op werk gehad dat ik ’s avonds niks meer uit mezelf kreeg haha. Vandaar, iets verlaat diary deze eerste van het jaar!

Fijne nieuwe week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest