De Geertjes Hoeve

Dieren aaien is één van de leukste dingen die er is en geitjes spannen daarbij toch wel de kroon. Bij de Geertjes Hoeve in Haarzuilens kan je een heleboel geitjes aaien of zelfs geitjes een flesje melk geven (aanrader).
We komen hier vaker en hebben het altijd enorm naar ons zin, de laatste keer ging het flink regenen maar zelfs dat mocht de pret niet drukken.

Mocht je genoeg hebben van geitjes aaien dan hoef je nog niet naar huis. Lekker ravotten in het stro een kijkje nemen bij de varkentjes (en als je geluk hebt de schattige biggetjes) en als je honger krijgt neem je gewoon even plaats op het terras of in de boerderij voor een heerlijke lunch.

En als je dan nog niet naar huis wilt hop dan nog even rond op een skippybal of leef je uit in de speeltuin.
Als je dan toch echt naar huis gaat neem dan nog iets leuks en/of lekkers mee uit de boerderijwinkel van De Geertjeshoeve.

Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, bij ons laatste bezoek was het zomerfeest en stond er een kraampje met gehaakte knuffeltjes, rammelaars, sleutels hangers etc. en uiteraard namen we iets leuks mee. Maar er was ook een ballonnenclown die de leukste balloncreaties maakte voor de kinderen (Nim kreeg een T-Rex) er was schminken en een poppentheater. Genoeg te beleven dus.

Hier vind je de Geertjes Hoeve:

Thematerweg 5, 3455 SM Utrecht
Parkeerplaats naast de boederij met tevens toegang tot meerdere wandelroutes.
Meer info: Klik hier

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest