ons dagboek

‘Een avontuur zit in een klein hoekje’

Naast onze avonturen en ontdekkingen geven we je ook graag een kijkje in ons dagelijks leven van week tot week.
En als je goed kijkt ontdek je avontuur in zelfs de alledaagse dingen.

DIARY WEEK 7 & 8 //
Too Good To Go boxen, duinen en zand wandelingen & Tuin voorjaar klaar maken

Weer twee weekjes om op terug te kijken deze keer. Zoals vanouds een hoop geknutsel en wandelingen in de natuur. Maar ook een groot cadeau voor Nim, werken in de tuin, en Kay en ik waren een hele dag samen op pad. Kijk maar mee!

Lees meer...

DIARY WEEK 6 //
sneeuw, sleeën, schaatsen, een bloemlamp maken en Valentijn cakejes

Wauw, wat een week vorige week he?! Wij hebben optimaal genoten in ieder geval. En dat is ook te zien aan de hoeveelheid foto’s in deze diary. We waren absurd vaak buiten voor ons doen, ik begon aan mijn project bloemenlampenkap, en er werd deze week weer lekkers gebakken. En niet te vergeten, deze week mochten alle basisschoolkindjes weer naar school komen. Wat vond Nim daarvan? Kijk maar mee!

Lees meer...

DIARY WEEK 5 //
Laatste online lessen & sneeuw in Nederland

Wat een week was het afgelopen week. De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze wel eens, nou die laatste online les week ging op zich prima maar wat waren we blij voor Nim dat hij weer naar school mag. Het weer trakteerde Nederland op een dik pak sneeuw. Wat een pret voor alle kids, om een gekke periode thuis zo af te sluiten. Oja, en verder… weer wat likjes verf en wat geklus verder deze week. Kijk je mee?

Lees meer...

DIARY WEEK 3 & 4 //
Kunstwerken, Wandelen in Rotterdam en klusjes in huis

Daar zijn we weer met een diary van twee weken! De dagen lijken best veel op elkaar doordeweeks, school, spelen, tv kijken, kleuren zijn onze dagelijkse bezigheden. In het weekend gaan we er wel lekker op uit om te wandelen, en worden er klusjes in huis gedaan. Kijk maar mee!

Lees meer...

WEEK 1 & 2 //
Start thuisschool & weekend Landal tijdens de lockdown

Het is weer tijd voor een diary met de eerste twee weekjes van Januari! Na de vakantie begonnen we dan echt weer met online lessen. Jeetje wat was dat weer even wennen voor Nim en mij. Gelukkig heb ik alle tijd om hem met alles te helpen. Na er weer even inkomen gaat het nu gelukkig weer prima. Wel waren we allemaal ontzettend moe en toe aan een andere omgeving voor een paar dagen. Nogal last minute (de avond van tevoren) boeken we een weekendje Landal Vennenbos, en wat een geluk hadden we met een pak sneeuw op zaterdag en …

Lees meer...

DIARY WEEK 53 //
Alles blauw, confettikanon & naar de duinen en het strand

Er werd deze week een hoop gewandeld in de duinen, een hoop Virgin River gekeken, en een hoop blauwe verf gebruikt. Oh ja, en er was ook een jaarwisseling! Kijk maar mee…

Lees meer...

DIARY WEEK 52 //
Kerstdagen, filmweek & lekkere baksels

Vakantie voor Kay, en de week van de Kerstdagen! We keken films, een heleboel films, knuffelden wat af, Nim en ik maakten moois en ik dook de keuken in om lekkers te bakken. Kijk je mee?

Lees meer...