Dagboek van

De Ontdekkers

‘Een avontuur zit in een klein hoekje’

Naast onze avonturen en ontdekkingen geven we je ook graag een kijkje in ons dagelijks leven van week tot week.
En als je goed kijkt ontdek je avontuur in zelfs de alledaagse dingen.

DIARY WEEK 41 //
nieuwe kleding, knuffelen & op avontuur

De weken vliegen om, ook al zitten we vooral thuis. Ik houd me nog steeds veel bezig met het lakken van deuren en kozijnen, en het uitzoeken van kasten en spullen die weg kunnen. Afgelopen week shopte ik online samen met Nim, en toen het binnen kwam hadden we natuurlijk een gezellig pas sessie. In het weekend waren we enorm toe aan een klein avontuur, en dat kregen we dan ook zeker! Kijk maar mee…

Lees meer...

DIARY WEEK 40 //
veel thuis, klussen in huis, Ikea Lego BYGGLEK.

Deze week zijn we eigenlijk vooral thuis geweest. De energie en zin om erop uit te gaan is eventjes weg nadat er maandag weer nieuwe maatregelen werden aangekondigd. Gelukkig hebben we het thuis ook leuk, en zijn er genoeg klusjes in huis waar we ons mee bezig kunnen houden. Kijk maar mee!

Lees meer...

DIARY WEEK #39 //
Nieuwe voordeur, brievenbus overspuiten, parel in de kringloop

Vorige week was het na maanden wachten eindelijk zover. Onze bestelde voordeur werd geplaatst! De oude deur viel nog net niet uit elkaar en uit het kozijn, dus je kunt je voorstellen dat we heel blij zijn met de nieuwe deur. Verder zocht ik weer een boel spullen uit thuis, ging langs de Action, spoot het een en ander zwart, en moest het ook een beetje rustig aandoen. Kijk je mee naar onze week?

Lees meer...

DIARY WEEK 37 & 38 //
Ziek thuis van school, appels plukken in Bunnik en bakken met kids.

De afgelopen twee weken zitten gezellig samen in deze diary. Dan zijn we weer helemaal bij met de inhaalslag! We hebben een rottige start in week 37, want Nim is snotverkouden en moet dus thuisblijven van school. Gelukkig heeft hij zelf DE oplossing om snel beter te worden. In het weekend gaan we eindelijk weer appels plukken, daar keken we echt naar uit! In week 38 had ik weer een fantastische Too Good To Go box bij de bakker gescoord, wat een geluk heb ik daar telkens. Verder bakte ik lekkers, en schilderde nog een mooie kaart. In het weekend …

Lees meer...

DIARY WEEK 35 & 36 //
Start nieuw schooljaar en creatief met gedroogde bloemen

In deze diary vind je weer twee samengevoegde weken. Eind augustus, de laatste vakantieweek van Nim gingen we samen shoppen voor schoolspullen en kon zijn beste vriend eindelijk weer komen spelen. Ik maakte wat moois van alle bloemen die ik tussen de bloempers stopte de afgelopen weken. De eerste week van September stond in het teken van de start van het nieuwe schooljaar! Altijd weer even wennen, maar gelukkig ook een heel blij kind. Verder zie je nog wat van onze Marktplaats koopjes voor Kay zijn kantoor, want die zit definitief nog tot eind dit jaar thuis. Kijk je mee?

Lees meer...

Diary week 34 //
OERRR natuurspeeltuin & gestrand in Zierikzee

Week 34 was een leuke! Het werd iets minder heet, de hoofdpijn zakte wat, en we konden weer fijn op pad met z’n drietjes. Ook vierden we ons 7e trouwjaar met een feestelijke lunch die Nim en ik als verrassing voor Kay gekocht hadden. Deze week stond ook in het teken van een kastenwissel op de bovenverdieping, er kwamen een hoop kloddertjes roze verf bij kijken en ik heb leuke before en after foto’s gemaakt. Benieuwd? Kijk dan mee!

Lees meer...

Diary week 32 & 33 //
Hittegolf weken 2020

Week 32 en 33 vind je samen in deze diary. Ook wel bekend als de hittegolf weken van 2020. Want wat was het warm! We hadden onze laatste vakantieweek in week 32 met zijn drietjes, en ondernamen niet zoveel als normaal helaas. In week 33 waren Nim en ik weer hele dagen samen, dat was weer even wennen. In het weekend gingen we weer lekker op pad. Wandelen, Villa Augustus, en naar een bloemen pluktuin! Kijk je mee?

Lees meer...