3rd Birthday Party Preps: Outfit

Hoe leuk is het om de outfit van je kindje op zijn verjaardag te laten matchen met het thema? Nou, heel leuk als je het aan mij vraagt! Omdat mijn inspiratie voor het thema dit keer van de leuke autoprint van Studio Ditte kwam had ik er ook direct een kleuren thema bij. Blauw, mint, wit, zwart en okergeel! Maar een leuke outfit, die kon ik niet zo gauw bedenken. Ik vind veel SS16 kinderkleding collecties op het moment helaas wat teleurstellend, dus een leuke outfit kon ik niet zo gauw vinden. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen, en hangt de outfit al helemaal klaar. Stoer, blauw, een auto en helemaal Nim! Kijk mee.

3Toen Mingo kids hun zomercollectie uitbracht was ik eerst lichtelijk teleurgesteld, niet de kleurtjes die ik echt mooi vind. Maar naarmate ik het vaker voorbij zag komen in leuke combinaties, was ik gauw enthousiast over het donkerdere blauwe kleurtje. Grey/Blue zoals ze de kleur zelf noemen, kwam ook nog eens behoorlijk mooi uit bij die leuke autoprint van Studio Ditte. Na enige twijfel over lang of korte mouw ging in toch voor een t-shirt, het word ten slotte warmer weer toch?!

42De mooie blauwe kleur vond ik onwijs stoer bij lichte jeans stof. Helaas kon ik bij Next niet slagen, de fijnste jeans hebben ze daar namelijk. Gelukkig liep in na 5 minuten Zara grote jongens afdeling al naar buiten met een mooie lichte jeans. Geslaagd! Maar, alleen een jeans en effen blauw t-shirt… dat is wel wat saai! Online zocht ik naar leuke patches die je op kleding kan strijken. Na een uurtje Etsy af te hebben gestruind bestelde ik 3 leuke patches voor op de lichte jeans. Helemaal hot op het moment trouwens, zoveel mogelijk patches op een jeansjasje of broek! Natuurlijk ging ik voor een auto, en verder een gave zwarte zwaluw en het route 66 logo. Toen ik deze foto’s maakte, zaten de patches nog niet vast gestreken. Maar zoals je ze ziet liggen, heb ik ze ondertussen al wel vast gestreken. Paar minuten werk, met een te gek resultaat!

5Dan nog een stoere pet! Dat moest er gewoon bij. Bij retronaut.be kwam ik deze felblauwe Mini Rodini pet tegen in de sale. Ookal wist ik dat Nim geen petjes op zijn hoofd zou willen, dan zou ik ‘m gewoon aan een haakje in zijn kamer ophangen als decoratie. Maar wat blijkt… naar buiten wil hij ‘m prima op! Nu nog hopen dat hij ‘m binnen op wil op zijn verjaardag haha. En anders niet, leggen we ‘m gewoon leuk neer ;).

6Om het af te maken, de altijd leuke converse schoentjes. Vorig jaar hadden we de hoge versie, dit keer de lage!

1Dit word dus de verjaardag outfit!
Wat vind je van de outfit? Past ‘ie een beetje bij het Oldtimers thema en het kleurenschema?

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp