3 Favoriete speelbossen in Nederland

Speelbossen, we zijn er gek op en we hebben er inmiddels al aardig wat bezocht. Maar welke van deze speelbossen vonden wij nou het allerleukst en komen we graag nog een keer? Lees mee en ontdek onze 3 favoriete speelbossen in Nederland.

Natte voeten in Speelbos de Balij


Een leuk speelbos midden in de randstad zou je niet zo snel verwachten. Toch is Speelbos de Balij in Zoetermeer het leukste speelbos van Zuid-Holland.
Lees meer

Slapende reuzen wakker maken in Speelbos Uden


We houden van speelbossen waar moeite voor is gedaan en dat hebben ze zeker gedaan bij Speelbos Uden. Een grote slapende reus is het toneel van dit leuke speelbos in Noord-Brabant.
Lees meer

Op avontuur in Speelbos In het hol van de Leeuw


Een speelbos op grote hoogte. Op de Lemelerberg in Overijssel vindt je het te gekke speelbos In het hol van de leeuw. Te midden van torenhogen bomen leef je je hier helemaal uit.
Lees meer

Dit speelbos net over de grens is een echte aanrader


Ok hier dan één bonus speelbos omdat hij zo gaaf is. Het Joekelbos in de Duinengordel van het Nationaalpark de Hoge Kempen in België is één van de leukste speelbossen net over de grens.
Lees meer

Op zoek naar meer speelbossen of speelnatuur?

Dat deze speelbossen favoriet zijn betekent niet dat andere speelbossen niet leuk zijn. Het is een beetje kiezen welke kleur M&M je het lekkerst vindt. Kijk daarom eens op onze pagina met Speelnatuur vol met speelbossen, speelpolders en ander soort speelnatuur.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest